Mam takie pytanie odnośnie nietolerancji pokarmowej, jeśli chodzi o paprykę. Strasznie mnie po niej mdli - czy to po żółtej, czerwonej czy zielonej. To samo dzieje się, gdy dodam z niej niewielką ilość soku do innych soków warzywnych.
Chciałbym się dowiedzieć, czy ta nietolerancja jest trwała - jeśli tak, to jakie inne warzywa są podobne pod względem witamin i minerałów do papryki? Jeśli nie - to jak się jej pozbyć.
Czy papryka jest Ci potrzebna do życia? A może do szczęścia?
Twój organizm nie toleruje papryki. Dlaczego? Ponieważ Twój układ pokarmowy obecnie źle działa. Gdyby było inaczej (zdrowie), to mógłbyś zjeść gwoździa i wszystko było by ok.
Ponieważ masz to szczęście, że trafiłeś tutaj, to zastosuj opisane przez Pana Słoneckiego zasady i sposoby na prawdziwe zdrowie, a wtedy będziesz mógł zjeść nie tylko paprykę, ale nawet gwoździa
.