Niemedyczne forum zdrowia
21-11-2018, 13:11 *
Witamy, Go嗆. Zaloguj si lub zarejestruj.
Czy dotar do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj si podaj帷 nazw u篡tkownika, has這 i d逝go嗆 sesji
Aktualno軼i: Wesprzyj Fundacj Bios這ne --> kliknij
 
   Strona g堯wna   Pomoc Regulamin Szukaj Zaloguj si Rejestracja  
Strony: 1 ... 17 18 [19]   Do do逝
  Drukuj  
Autor W徠ek: Ocet jab趾owy - nasze do鈍iadczenia zwi您ane z wyrobem octu  (Przeczytany 200087 razy)
Shadow
*


Offline Offline

P貫: M篹czyzna
Wiek: 28
MO: 23.02.2015
Wiedza:
Sk康: Wroc豉w/Radomsko
Wiadomo軼i: 537

« Odpowiedz #360 : 23-08-2018, 10:12 »

Ja by貫m w szoku, 瞠 tak szybko si zrobi ale fakt, by造 to te tygodnie upa堯w. Nie liczy貫m dok豉dnie ale chyba w nieca貫 2 tyg by gotowy i wyszed 鈍ietny.
Zapisane
Antaress
***


Offline Offline

P貫: Kobieta
MO: 06.2013, ca豉 rodzinka i wnusia
Wiedza:
Sk康: Skocz闚
Wiadomo軼i: 194

« Odpowiedz #361 : 26-08-2018, 21:15 »

W豉郾ie odkr璚i豉m butelk sprzed dw鏂h lat...Musz kuchni malowa, bo mi wybuch!
Zapisane
Udana
*


Offline Offline

P貫: Kobieta
Wiek: 53
MO: 01.01.2014
Wiedza:
Sk康: Wroc豉w
Wiadomo軼i: 1.182

« Odpowiedz #362 : 27-08-2018, 10:27 »

Bo widocznie "nie przerobi" do ko鎍a. Kiedy zlewam do ciemnych butelek, to nie zakr璚am do ko鎍a, tylko jeszcze zostawiam troch niedokr璚one. Dopiero po kolejnych dw鏂h tygodniach, zakr璚am ju na sta貫. Raz mi wylecia jak szampan i to mnie nauczy這. smile obecnie u篡wam ocet z 2015 roku i jest 鈍ietny, i w smaku, i w wygl康zie.
Zapisane

Nawet najdalsza podr騜 zaczyna si od pierwszego kroku...
Strony: 1 ... 17 18 [19]   Do g鏎y
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Dzia豉 na MySQL Dzia豉 na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines
Design by jpacs29 | Mapa strony
Prawid這wy XHTML 1.0! Prawid這wy CSS!