Niemedyczne forum zdrowia
19-08-2018, 23:38 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Radiobiosłone --> www.radiobioslone.pl
 
   Strona główna   Pomoc Regulamin Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Smalec  (Przeczytany 26456 razy)
Wrady
***


Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
MO: 01.06.2017; DP 01.05.2017;
Wiadomości: 35

« Odpowiedz #20 : 07-01-2018, 00:13 »

Cytat
Co innego używać do smażenia a co innego jeść łyżkami. Co innego u zdrowego, co innego u chorego.
Czy możesz rozwinąć tę myśl?
Zapisane
Gibbon
*


Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
MO: 2010
Wiedza:
Wiadomości: 1.136

« Odpowiedz #21 : 07-01-2018, 09:43 »

O ilość mi chodziło.
Zapisane

"Człowiek, który by po 30 roku życia radził się lekarza, dawałby dowód swojej głupoty, gdyż świadczyłoby to o tym, że do tej pory nie nauczył się żyć rozsądnie." Tyberiusz
Marita03
***


Offline Offline

Płeć: Kobieta
MO: 01-07-2007
Skąd: Sosnowiec
Wiadomości: 185

« Odpowiedz #22 : 07-01-2018, 13:56 »

Kupiłam dwie spore gęsi, wykroiłam sadło i wytopiłam tłuszcz. Zostawiłam w odkrytym słoiku, będę stosować w razie infekcji. Przy pieczeniu gęsi wytopiło się tyle tłuszczu, że mam do pieczenia, smażenia, a nawet jajecznicy, choćby z cebulą. Też zlałam czysty tłuszcz, a to co zostało z jabłkami i majerankiem, jest wyśmienity do chleba bezglutenowego. Trzymam w odkrytym słoiku w lodówce, używam codziennie.
Zapisane

marita
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines
Design by jpacs29 | Mapa strony
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!