Czêsto zdarza³o mi siê robiæ podwójn± porcjê obiadow± i odgrzewaæ drug± porcjê rano - czas przygotowania równy podgrzaniu potrawy. Nawet przy potrzebie jedzenia jako¶ bardzo urozmaicenie, to nie sprawia problemu, zw³aszcza ¿e wygoda w szybkim zjedzeniu rano posi³ku na miarê obiadu to rekompensuje.
Okazjonalnie mo¿e byæ tatar od czasu do czasu, w±tróbka jak Poziomek napisa³ te¿ siê ¶wietnie spisuje.
Mo¿e Ciê te¿ zainteresowaæ gotowanie w wolnowarze - wrzucasz do gara 3 kg posi³ku (zale¿y ile to tej rodziny tam masz
) i przez ca³± noc robi siê w temperaturze tam 60 stopni. Poczytaj w internecie, bo ¶wietna sprawa, w przypadku wolnowaru rano mo¿na zje¶æ wszystko co zachcesz, przez noc siê zawsze zrobi (kwestia przeczytania ile potrzeba czasu i jaka temperatura).