Niemedyczne forum zdrowia
28-03-2024, 15:42 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Sklep Biosłone --> wejdź
 
   Strona główna   Pomoc Regulamin Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Szybkowar  (Przeczytany 7777 razy)
Szklanka341
***

Offline Offline

Płeć: Kobieta
MO: 12.10.2014
Wiadomości: 3

« : 22-07-2018, 07:52 »

Czym szybkowar jest, każdy wie. A jak wygląda z używaniem tego typu urządzeń w kuchennej codzienności?
Czy pod względem utraty mikro i makroelementów gotowanie pod ciśnieniem nie ma negatywnego wpływu na przygotowywane produkty? I jak przedstawia się utrata cennych z perspektywy organizmu właściwości, żywności gotowanej tradycyjnie, a w szybkowarze?
Zapisane
Opiotr
***


Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
MO: 24.05.2012
Wiedza:
Wiadomości: 510

« Odpowiedz #1 : 23-07-2018, 07:04 »

Ja kiedyś używałem ale jedzenie z szybkowaru zawsze mi jakoś trochę śmierdziało uszczelką gumową i ogólnie miało inny smak (gorszy) niż przygotowywane tradycyjnie.
Zapisane

"Czerwone mięso Ci nie zaszkodzi. Na pewno zaszkodzi Ci niebiesko-zielone" - Tommy Smothers
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines
Design by jpacs29 | Mapa strony
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!