Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Blog de Glon

Zaczęty przez Grazyna, 26-11-2009, 00:07

Kozaczek

To co Mistrz zacytował, świadczy o nieświadomości ludzi, o tym, jak mało chcą!
Za rok będzie pewność, że pożyje ileś! Ale ile wycierpi? Tylko on będzie wiedział!

Szpilka

Cytat:  http://blogdebart.pl/2009/11/23/test-buraczkowy-miski-haribo-i-parowka-na-glowe/#comment-141568 Oraz, drogi trollu:
dziś właśnie zawiozłem żonę do kliniki onkologicznej w Bydgoszczy. [....]  Stay tuned, bo nie omieszkam poinformować co z tego wyniknie. Statystyki mówią o 98% całkowitych wyleczeń z przeżywalnością co najmniej 20 lat. Tyle zapewne nie będzie się nikomu chciało czekać na ostateczny werdykt, ale za jakiś rok będzie pewność.

Zatroskany mąż lubi grę w ruletkę ... z żoną.

Piotr

Cytat: Szpilka w 09-08-2012, 19:36
Zatroskany mąż lubi grę w ruletkę ... z żoną.

Glon natomiast wycina niewygodne posty. Napisałem, że skuteczność leczenia raka naświetleniami czy chemią jest na poziomie efektu placebo, ale to się pewnie nie spodobałoby jego mocodawcom.

Mistrz

Cytat:  http://blogdebart.pl/2009/11/23/test-buraczkowy-miski-haribo-i-parowka-na-glowe/comment-page-25/#comment-141568 Oraz, drogi trollu:
ci, co wiedzą, wiedzą. Ale napiszę to otwartym tekstem: dziś właśnie zawiozłem żonę do kliniki onkologicznej w Bydgoszczy. Nowotwór jest nieduży, rokowania dobre, personel wyśmienity. Ani przez sekundę nie wątpiliśmy i nie wątpimy w to, że zalecony tryb postępowania (operacja, radioterapia, chemio ? lub hormonoterapia w zależności od wyników histopatologii) jest słuszny. Stay tuned, bo nie omieszkam poinformować co z tego wyniknie. Statystyki mówią o 98% całkowitych wyleczeń z przeżywalnością co najmniej 20 lat. Tyle zapewne nie będzie się nikomu chciało czekać na ostateczny werdykt, ale za jakiś rok będzie pewność.

No, sporo już czasu minęło, od kiedy Bałwan oddał żonę z taką ufnością w ręce onkobiznesu. Jakoś nie dotrzymuje słowa z tym informowaniem, jak obiecał, co z tego wynikło. Czyżby załapała się na owe statystyczne 0,2%?
Jeśli nie wiesz nic, dasz sobie wmówić wszystko

Savage7

Dobrze, że się jeszcze do tych doktorów nie modlą. Tylko czekać, aż pomniki zaczną im stawiać.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa. Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.

Trubadur

CytatCzyżby załapała się na owe statystyczne 0,2%?
Chodziło chyba o 2%.

Nie wiem po co sobie zawracać głowę tymi pajacami.

scorupion

Niepotrzebnie to przeczytałem i wlazłem na blog glona. Kiedyś tu się z niego naśmiewałem, po przejrzeniu komentarzy jakoś szkoda mi się zrobiło chłopiny. Bo ciemniak, który wie, że jest ciemniakiem jest w zdecydowanie lepszym położeniu od tego co nie wie.