Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Ocet jabłkowy w MO

Zaczęty przez KaZof, 04-01-2011, 14:48

Vegeta

Od jakiegoś miesiąca przeszedłem również na ocet jabłkowy w miksturze zamiast cytryny, ponieważ te które kupowałem były bardzo słabej jakości, nie pachniały i bolał mnie po nich brzuch.
Co mnie zastanawia czy Wy również macie objawy żółknięcia zębów po zamienieniu cytryny octem? Ja zauważyłem to dosyć wyraźnie.

Jaśmina1988

Witajcie, chcialam o cos zapytac....

Od 3 lat zmagam sie z ciezkim refluksem i chcialabym stosowac MO z alocitem i oliwa z oliwek. Czy moge do tego pic tez wode z octem jablkowym czy to juz za duzo dla organizmu?
 Upraszamy o pisanie po polsku.

Poziomek

Od kiedy zdanie zaczyna się przecinkiem? Chyba jestem nie na czasie.

Antonio

Pewnie miało być "Witam" ;).
I'm going through changes

Jaśmina1988

Przepraszam, pisałam w pośpiechu na komórce i nie zauważyłam, że mi urwało :/

Nieboraczek

Cytat: Antonio w 04-11-2014, 18:48
Pewnie miało być "Witam" ;).
Cytat: Jaśmina1988 w 13-11-2014, 17:57
Przepraszam, pisałam w pośpiechu na komórce i nie zauważyłam, że mi urwało :/

To już lepszy przecinek z dwojga złego. Jakby każdemu tak urywało "witam"...

Rena26

Witam. Dwa miesiące temu przeszłam na dietę bezglutenową i spróbowałam zmodyfikowanej mikstury z octem jabłkowym własnej roboty i cały dzień czułam zapach jakby "ropy". Miałam wrażenie, że wszędzie nią śmierdzi, ale nikt inny nie czuł. Wieczorem w kale zobaczyłam mnóstwo glist. Dzień później cały dzień jadłam kapustę kiszoną i mam na nią ochotę prawie codziennie. (Nie mogłam kilka lat jeść kapusty kiszonej, bo miałam straszne boleści). Teraz mam lepsze samopoczucie i jem wszystko co dozwolone w II etapie diety. Po miesiącu diety BG miałam znowu powtórkę ewakuacji glist, choć nie piję już MO z octem. Wiele dobrego zadziało się w moim życiu dzięki zmianie diety, piciu MO oraz koktajlom błonnikowym. Pozdrawiam wszystkich, którzy piszą te mądre porady i bardzo dziękuję. Rena26
"Życie jest cudowne, wszystko w moim  świecie jest doskonałe, a ja zawsze zdążam w kierunku większego dobra"

Asia61

Rena, gratuluję oczyszczenia jelita. Nie witaj, nie pozdrawiaj oraz nie dziękuj w każdym poście. Prosimy.
Zdrowie fizyczne i stan psychiczny człowieka są ze sobą ściśle powiązane.

- Awicenna