Jak czasem się złamię i zjem trochę glutenu to też podczas jedzenia nie odczuwam żadnych dolegliwości. Ale na następny dzień mam podpuchnięte oczy, za parę dni skacze mi ciśnienie. A jak zjem glutenu więcej niż trochę, to po kilku dniach boli mnie żołądek i mam różne sensacje (a nie od razu).
Kiedyś miałam wzdęcia prawie po wszystkim. Kapusty i fasoli w ogóle nie jadłam, bo mnie rozsadzały nie do wytrzymania. Odkąd nie jem glutenu mogę jeść kilogramy kapusty i fasoli i nic się nie dzieje.
Mam nadzieję, że rozumiesz, co chcę przez to powiedzieć.
3. Czy takie objawy, przy przeroście grzyba Candida są dla mnie zdrowe?
Co to za pytanie?
Pij
MO,
KB, stosuj
DP, czytaj książki i portal, a za jakiś czas sam nie będziesz wiedział, o co chodziło Ci w tym pytaniu.