Dystrybucja broszury: Zanim pozwolisz zaszczepić dziecko

Zaczęty przez Metaldaw, 18-09-2012, 11:15

Machos

Potrzebujemy jeszcze 1500 złotych. Jeżeli kogoś dziwi, dlaczego przez ponad dwa tygodnie uzbieraliśmy tylko 200 złotych, to już wyjaśniam, że od mojego wpisu z 20.09.2013 uzbieraliśmy zdecydowanie więcej, bo 700 złotych, tyle że serwer i opłaty administracyjne kosztowały nas 500 złotych, tak więc i tak wychodzimy na plus!

Dziękujemy za wasze wpłaty, no i czekamy, kiedy wreszcie będziemy mogli ogłosić, że wreszcie rusza kolejna dystrybucja broszur, a wiemy, że wielu na nie czeka.
Zamiast się badać, lepiej wypić miksturę oczyszczającą, najlepsze świadectwo badania organizmu, które w przypadku istniejących chorób widać po objawach. Machos.

Machos

Potrzebujemy jeszcze 1100 złotych. Może uda się nam ruszyć z dystrybucją jeszcze w końcu października.
Zamiast się badać, lepiej wypić miksturę oczyszczającą, najlepsze świadectwo badania organizmu, które w przypadku istniejących chorób widać po objawach. Machos.

Machos

Mam bardzo dobre informacje. Potrzeba nam mniej niż 1000 zł!

Dziękujemy, że nie jesteście obojętni na nasze prośby.

Machos

Z przyjemnością informuję, że dziś odebrałem paletę z kolejnymi broszurami "Zanim pozwolisz zaszczepić dziecko"! Do każdej broszury dodana jest zakładka. Zatem mamy już komplet obu broszur http://forum.bioslone.pl/index.php?topic=28348.msg199411#msg199411.

Od jutra ruszy pierwsza wysyłka do zainteresowanych. Nareszcie!

W niedzielę przywiozę do Warszawy do sklepu Biosłone dużą ilość obu broszur, tak więc zachęcam zainteresowanych, możecie zamawiać broszury również tutaj.

Marooned

Już kilka miesięcy temu prosiłem o przysłanie broszur i nic. Po przypomnieniu napisaliście, że nie macie kasy na wysyłkę, więc mówiłem, że mogę ją pokryć. Niestety cisza.
To są w końcu jeszcze te broszury? W sklepie ich nie ma.

Udana

Machos zapewne Ci odpisze, ale ja dostałam broszury gdy zamówiłam w sklepie produkty do KB i książki, zostały razem zapakowane, bo mniejszy koszt jest wtedy. 
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...

Opiotr

Też dostałem przy zamówieniach ze sklepu i w komentarzu wpisaniu prośby.
"Czerwone mięso Ci nie zaszkodzi. Na pewno zaszkodzi Ci niebiesko-zielone" - Tommy Smothers

Kalina

Zapytałam Poziomka o broszury i dowiedziałam się, że nie ma już i nie ma pieniędzy na dodruk.

Mam taką inicjatywę oddolną, emeryci otrzymali ostatnio trzynastkę, może jeszcze nie wydali wszystkiego i wesprą wydanie broszur, zrobią dwa dobre uczynki.
Po pierwsze podziękują Mistrzowi, że dzięki niemu nie muszą całej emerytury zanieś do apteki.
Po drugie wspomogą młode pokolenie w zdobywaniu wiedzy o szczepieniach.
Ja oczywiście wesprę :)

Poziomek bardzo proszę podaj ile kosztuje dodruk broszury Zanim pozwolisz zaszczepić dziecko.

Poziomek

Jakieś 1000 złotych będzie potrzebne na dodruk broszury o szczepieniach i przydatnika zdrowia.
Ludzie broszury zamawiają, ale z wpłacaniem już jest gorzej...

Kalina

Cytat: Poziomek w 15-05-2025, 15:59Ludzie broszury zamawiają, ale z wpłacaniem już jest gorzej...

U mnie w domu było powiedzenie na każdą okazję, na tę "kto lubi brać ten nie lubi dać i odwrotnie"

Dla przypomnienia można wpłacać na :

Fundacja "BIOSŁONE"
nr konta 56 1540 1245 2091 9099 4458 0001
Darowizna na cele statutowe
https://forum.bioslone.pl/index.php?topic=23859.0

Gibbon

Poziomek

Udało się uzbierać wystarczającą kwotę na dodruk.
Dzięki wszystkim wpłacającym.
Dam znać jak broszury będą gotowe do wysyłek.