Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

W ramach przychylania nam nieba

Zaczęty przez scorupion, 09-10-2012, 13:36

Piotr

Cytat: Skorupion w 25-01-2024, 14:27
Ktoś się orientuje gdzie dzisiaj uśmiechnięci wchodzą?

Przypuszczam, że do restauracji Madonna, podobno to jest oczko w głowie Trzaskowskiego teraz.

Udana

Może do szkół poszli sprawdzać czy jeszcze uczą 2+2=4??
Bo to nienowoczesne jest i staromodne, nieinkluzywne.
Sprawdzają też czy są tęczowe firanki i czy dzieci nie daj Panie mają zeszyty i coś tam piszą w nich!
Zakaz zadań!
Zakaz myślenia!
Komórki w dłoń i głupawki na tiktoku! A nie jakieś matematyki, fizyki i inne chemie.
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...

Skorupion

Cytat: Piotr w 25-01-2024, 22:07
Przypuszczam, że do restauracji Madonna, podobno to jest oczko w głowie Trzaskowskiego teraz.

Ciekawa restauracja. Tylko dlaczego wszyscy w Polsce drą łacha z Chrześcijaństwa, a Islam i Judaizm pozostaje nieskazitelnie nietknięty?

Skorupion

Mokry sen lewactwa widziany oczami nieocenionego Pana Janusza:

Skorupion

Chylący się ku upadkowi, zdegenerowany do cna Eurochlew, objął czułym patronatem uśmiechniętych i tolerancyjnych, którzy robią chlew z Polski.

Skorupion

Ciekawe rzeczy na świecie się dzieją. Oczywiście szczujnie medialne głównego ścieku solidarnie milczą.

Skorupion

Tu akurat tęczowi mają rację.

Ryszard Petru:
- Koniec mrożenia cen prądu. Państwo nie może do wszystkiego dopłacać.
- Niedziele handlowe pilnie, na już!
- Wprowadzenie podwyżek dla budżetówki spowoduje wzrost inflacji.
- Kryterium dochodowe przy 800+.

Powinien być koniec wszystkich dopłat, dopłaty produkują ludzi leniwych, cwaniaków i obiboków.

Piotr

Tylko, że Petru ma zupełnie inne zdanie niż ta cała śmieszna koalicja. Zresztą oni nie mają nawet jednego punktu wspólnego, w którym się zgadzają.

Udana

Mają jedno wspólne zdanie czyli 8 gwiazdek!
A reszta sama jakoś przyjdzie i się potoczy.
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...

Skorupion

O proszę bardzo jak elity dbają o Polaków:

W ciągu 6 lat zjazd z 400 000 na 270 000. Patałachy.

Skorupion

Osobopostać lewicująca, Ministerka Edukacji Barbara Nowacka:
"Kolejna rzecz o którą absolutnie trzeba zadbać to dobry sport dla dzieci. Taki, żeby nie stygmatyzował, nie sprawdzał za bardzo czy ktoś jest szybszy, ale zachęcał do aktywności".

Czyli to: https://www.youtube.com/watch?v=vFQfidAoBPQ

Skorupion

Oczywiście, ale tylko w pełni zaszczepieni, dbający o siebie i innych, żeby nie pozabijać babci i dziadka.

Skorupion

Cytat: Skorupion w 23-01-2024, 19:39
Muszę się zapisać do którejś ze skrajnie lewicowych partii, co nie będzie trudne, bo w polskim Sejmie tylko takie są. Zapisać się, aby powalczyć o zalegalizowanie związków partnerskich z krowami oraz o wywalczenie pierwszeństwa dla pieszych na przejazdach kolejowych.
Piesi są słabszymi uczestnikami ruchu, niczym nie chronieni w starciu z takim pociągiem, muszą mieć bezwzględne pierwszeństwo. Maszynistom jak się nie podoba albo nie będą sobie radzili to proponuję, żeby wysiedli z pociągu i dalej pojechali rowerem.

Zapomniałem o jeszcze jednej sprawie nie cierpiącej zwłoki. Otóż trzeba zmusić osobopostacie lewicujące utrzymujące się z państwowych synekurek, żeby połowę uposażenia oddawali żulom spod Żabki. W ramach równania szans i unikania stygmatyzacji.

Gibbon

Ruszyła kwalifikacja wojskowa, która to jest silnie stygmatyzująca. Aż dziwota, że o tym nikt nie kwiczy.

Skorupion

To prawda. Powołania do wojska powinny opierać się na parytecie. Jeden niepełnosprawny fizycznie, przedstawiciel każdej z 57 płci, kobieta, niepełnosprawny umysłowo i Murzyn. Tak samo na wojnie. Urwane głowy i wyprute flaki sprawiedliwie po jednym przypadku w każdej z grup. Inaczej mamy do czynienia z niedopuszczalną stygmatyzacją tych, którym flaki i głowa pozostały na swoim miejscu.

Skorupion

Ministerka Zdrowia Japonii. I taką ministerkinię to ja rozumiem:

Zdrowy jestem, że hohoho!

Gibbon

Bezczelne, nietolerancyjne google:

Skorupion

A to homofoby! Piętnaście lat paki za mowę nienawiści to się nauczą uśmiechać do siebie.

Skorupion

Co czwarty Polak ma mniej niż 5 tys. zł oszczędności. "Jesteśmy narodem, który nie potrafi oszczędzać"

No widzicie? Nie potraficie oszczędzać. Ja potrafię, mam 5700 i pula ciągle rośnie.

Skorupion

Tęczowi wytracili impet, jakby się mniej uśmiechali do siebie. Dokupiłem popcornu.