W ramach przychylania nam nieba

Zaczęty przez scorupion, 09-10-2012, 13:36

Gibbon

Pytano do ekspertów, tak hipotetycznie tylko: czy osoba identyfikująca się jako bi/tri/trans nie zostanie siłą wysłana na potencjalny front?

Skorupion

Ale na który?

Dziś mamy Narodowy Dzień Umorzenia poprzez Przedawnienie. Terror praworządności zapanował hehehe.

Skorupion

Dziś z samego rana zidentyfikowałem się jako Prezydent Warszawy. Zaraz wychodzę zająć miejsce w gabinecie.

Skorupion

Dzień dobry Panie, Panowie i pozostałe 57 płci. Piszę tak, żeby nie zostać posądzonym o mowę nienawiści, jeszcze by uśmiechnięci i tolerancyjni zdzielili mnie jakimś drągiem po plecach. No więc dzień dobry, koniec weekendu, do pracy albowiem na socjał czekają nasi najnowsi bracia - inżynierowie, lekarze, architekci z Czarnego Lądu.

Gibbon

Panie, już nawet Tusku "wie", że to nie bracia a ruskie wysłanniki.

Skorupion

To prawda, nawet Panie Kurdej-Szatan, Holland oraz stado pozostałych celebrytów znanych z tego, że są znani skądś się dowiedzieli. Zeszło się co prawda dwa lata, ale i tak brawo. Ale nie o tych biednych imigrantów chodzi. Chodzi o naszych najnowszych braci, których przydzieli eurokołchoz w ramach paktu imigracyjnego. Tak, że proszę nie siać defetyzmu i do pracy.

Skorupion

Wklejam, bo dobrego nigdy za wiele:

Skorupion

Dostaliście już rachunki za gaz? Średnio 50% wyższe. Uśmiechnięci uśmiechają się jeszcze szerzej hehehe. To jeden ze spełnionych 100 konkretów Tuska. A to dopiero początek atrakcji.

Skorupion

Bieda idzie:
https://www.youtube.com/watch?v=Iq6BaDtkH6o

A cóż tutaj mamy? taki piękny obrazek:

Elektrownia atomowa w Bangladesz. Ale po co w Polsce skoro w Niemczech jest ich dużo?

Skorupion

Kto zgadnie co to zdjęcie przedstawia?

Gibbon

Śmieci chłopina nie segregował to się doigrał.

Skorupion

Prawie zgadłeś, ale dokładniej to dożywiał nachodźców wysłanych przez Putina, żeby destabilizować Polskę. To Franciszek Sterczewski, poseł Koalicji Obywatelskiej, jak jeden z wielu z tej opcji, pluł na obrońców granicy.

Skorupion

Po wielu latach obejrzałem sobie Opole. No tragedia, Piasek z Kayah kompletna pomyłka, upadek legendy Laskowika, cały kabareton żałosny i co gorsza nieśmieszny, publiczność wielokrotnie zaszczepiona pod wpływem strachu i przymusu jak bydło, skanduje "Wolność kocham i rozumiem" hehehe. Jedynie zespoły z lat 80 się obroniły, chociaż głosy i power już nie ten, ale to stare dziady, jak ja.

Skorupion

Ostatni koncert też marny. Słabi wykonawcy, beznadziejne aranżacje. W takich wykonaniach żadna z piosenek Kondratowicza nie zostałaby przebojem. Ale największą porażkę na festiwalu poniosła polska chirurgia plastyczna.

Skorupion

Opole Opolem, są jednak ważniejsze rzeczy. 1 czerwca, akurat w Dzień Dziecka, rozpoczął się Miesiąc Dumy i tylko nienawistnicy chcieliby ukryć przed światem to epokowe wydarzenie. Ja nienawistnikiem nie jestem i dlatego wszystkim przypominam, żeby świętowali.

Skorupion

Ależ się uśmiechniętym udał wiec 4 czerwca buhahaha. Na co oni liczą, rząd znacznie gorszy od już złego pisiorów, same kłamstwa, żadne obietnice nie spełnione, deficyt wystrzelił, chcą Śląsk oderwać od Polski, zarzynają każdą większą inwestycję, a odłam osobopostaci lewackich w postaci ministerek to już jawne jaja ze społeczeństwa.
Pisałem ze dwa lata temu, ze jak się zacznie na Ukrainie bliżej Polski to władzę weźmie wojsko i wtedy nie chciałbym być w skórze uśmiechniętych.

Skorupion

Widzicie do czego może doprowadzić taka parszywa opcja uśmiechniętych? Zakuli w kajdanki żołnierzy, którzy bronili polskiej granicy przed putinowskimi nachodźcami.
Nie głosować na nich pod żadnym pozorem, to są źli ludzie.

Skorupion

Tu Mazurek ich wszystkich wyjaśnił idealnie, posłuchajcie do końca. https://www.youtube.com/watch?v=Bt7weFICjz0

Skorupion

No, jeden już odpowiedział. Wczoraj zmarł 21 letni żołnierz dźgnięty przez nachodźcę.

Skorupion

A tu prominentny działacz Koalicji Obywatelskiej wypowiedział się na temat polskich żołnierzy broniących granicy z narażeniem życia: