Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

W ramach przychylania nam nieba

Zaczęty przez scorupion, 09-10-2012, 13:36

Skorupion

Już któryś raz apeluję do ministrówy Kotuli o równe prawa dla kobiet, mężczyzn i pozostałych 56 płci. Potrzebny jest parytet w bojowych jednostkach wojska , siłach pancernych, lotnictwie, zwiadzie, piechocie. Chodzi o to, żeby urywało ręce, nogi i wywalało flaki wszystkim po równo.
Drugi apel o wiek emerytalny. Nie dość, że kobiety pracują o 5 lat krócej, żyją średnio kilka lat dłużej to jeszcze zrobili wała przy przeliczaniu spodziewanej długości życia. Tylko tu całkiem głupi jestem, bo nie wiem co z pozostałymi 56 płciami, ZUS nie honoruje. To chyba ruskie onuce, płaskoszczepionkowcy i antyziemcy są.

Gibbon

No i 7 krotnie wyższa statystyka samobójstw wśród mężczyzn...

Savage7

Cytat: Gibbon w 14-12-2024, 12:04

Czyli co, kobiety gotują nam ten los? Piekło.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa. Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.

Skorupion

No, piekło mężczyzn. I jeszcze na dodatek baby nie umieją jeździć.

Skorupion

Nawrocki ma jakąś osobowość, bo Wysoki Rafał może ma, ale ja nie widzę. Bez znaczenia w sumie, jeden szwindel, tyle co pogadać sobie można. Jedna i druga opcja pasożytuje, znęca się i gnębi publiczność.

Prezydent podpisał ustawę o strefach czystego transportu

Pisiory wszystko podpisały, tylko ubrani w bogoojczyźnianość dla zmyłki.

Skorupion

Panie, Panowie i pozostałe 56 płci, przyszła ta doniosła chwila. Mamy zamach stanu w Polsce, idę kupić dużo popcornu.

Skorupion

Mój ulubieniec:

Kiedy Trump go wymiksuje?

Skorupion

Dużo popcornu potrzeba, bo uśmiechający się do siebie zrobili w Polsce gnój i bezhołowie, pisiory i słaby prezydent siedzą cicho, a za węgłem czai się zaprzysiężenie Trumpa. Nie wiadomo co postanowił wajchowy i co samemu Trumpowi strzeli do głowy. Bez problemu jednym ruchem będzie w stanie wywalić stolik. Na razie nie zaprosił Tuska na inaugurację.

Skorupion

Nie zaprosił też Putina, Łukaszenki i kilku innych zamordystów.
Uśmiechnięci, ku uciesze swojej wykształconej na colegium tumanum gawiedzi, od dwóch lat nadzierają się wniebogłosy, że wyłapią i posadzą wszystkich pisiorów. Na razie żadnego nie posadzili, a jednego, którego mieli okazję, przytulił Orban, dając mu azyl i robiąc obciach polskiemu rządowi na cały Eurokołchoz. To jest bardzo dobry kierunek, resztę pisiorów też mógłby przytulić, uśmiechniętych zaś wyekspediować do Vaterlandu i byłoby pięknie i normalnie.

Skorupion

U nazistów stabilnie, inżynier ruchu drogowego wjechał w tłum na jarmarku bożonarodzeniowym. Są ofiary śmiertelne i mnóstwo rannych. Taka tradycja się wykluwa - w święta masakra na jarmarku, w Sylwestra zbiorowe gwałty. Kiedy u nas? Trzeba jak najszybciej dołączyć, żeby było europejsko, na razie za mało jeszcze Beduinów.

Skorupion

Marszałek Rotacyjny rok temu w Sejmie z Beduinami, którzy nielegalnie przekroczyli polską granicę:

Wesołego Alleluja!

Gibbon

Cytat: Savage7 w 15-12-2024, 21:55
Cytat: Gibbon w 14-12-2024, 12:04

Czyli co, kobiety gotują nam ten los? Piekło.

Mają i swoje:

Co druga młoda lewaczka ma problemy psychiczne

CytatPrestiżowy ośrodek badawczy Pew Research Center opublikował wyniki szeroko zakrojonego badania, w którym wzięło udział 12 000 respondentów. Badanie to rzuca nowe światło na stan zdrowia psychicznego różnych grup społecznych w Stanach Zjednoczonych, ze szczególnym uwzględnieniem młodego pokolenia.

Według zebranych danych, wśród młodych kobiet identyfikujących się z poglądami lewicowymi, ponad 50% zgłosiło, że otrzymało diagnozę dotyczącą problemów ze zdrowiem psychicznym.

Skorupion

CytatCo druga młoda lewaczka ma problemy psychiczne

Amerykańscy naukowcy odkryli, że za to pozostałe są ciężko walnięte w rozum. Oprócz tego są grube, brzydkie, mają fioletowe albo zielone włosy i nikt ich nie lubi.

Skorupion

Kupiłem karpia na Wigilię i tak się nieszczęśliwie złożyło, że zaraz potem zlewaczałe damy zaapelowały, aby karpi nie zabijać. No i wystąpił problem -  zjeść żywego czy jednak zabić.

Gibbon

Miłosierdzia, wypuść Pan do Wisły.

Skorupion

No, ale jakie to miłosierdzie? Szczupak go zeżre, lub się rozchoruje i zdechnie, lub zdechnie ze starości i jeszcze będzie się męczył.

Savage7

Chyba nie zostaniesz mordercą?
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa. Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.

Gibbon

Cytat: Skorupion w 26-12-2024, 13:21
No, ale jakie to miłosierdzie? Szczupak go zeżre, lub się rozchoruje i zdechnie, lub zdechnie ze starości i jeszcze będzie się męczył.

Nie ważne. Ważne jest wypuścić na wolność.

Ekolodzy doprowadzili do śmierci ponad 2 tys. norek

CytatWłamali się na jedną z ferm norek. Zniszczyli ogrodzenia i wypuścili zwierzęta na wolność – skazując je tym samym na śmierć. Przez ich bezmyślność zginie w męczarniach ponad dwa tysiące norek. 

Skorupion

Porządne chłopaki jesteście, ale pytanie było zabić czy zjeść żywego. Wbrew lewaczkom najpierw zabiłem, a potem dopiero zjadłem i nie ma co fikać, bo powiedział Pan:
Wszelkie zaś zwierzę na ziemi i wszelkie ptactwo podniebne niechaj się was boi i lęka. Wszystko, co się porusza na ziemi i wszystkie ryby mor- skie zostały oddane wam we władanie. Wszystko, co się porusza i żyje, jest przeznaczone dla was na pokarm, tak jak rośliny zielone – daję wam wszyst- ko" (Rdz 9, 2–3).

Skorupion

Po covidzie i Ukrainie myślałem, że gorszego rządu od pisiorów nie będzie, ale się pomyliłem. Uśmiechnięci biją ich na głowę. Nic się nie udaje. Wszystkie pisiory im pouciekały, damska część to kabaret, rozwalili praworządność, co dzień to nowe przestępstwa, polityka zagraniczna leży i kwiczy, a Trump czai się za rogiem. Deficyt rekordowy, inwestycje siadły, inflacja ta rzeczywista rośnie, przemysł karleje, a jeszcze TVN na sprzedaż, ludzie na mieście gadają, że Fox go przejmie. Co się udało? Hejtowanie i trollowanie w necie, ale też nie do końca, bo prawactwo i tu wzięło górę.
Drobny przykład osiągnięć:
Polskie firmy czarno widzą przyszłość, i nic dziwnego - w III kwartale br. zanotowały one spory spadek rentowności, a marże nadal są pod ogromną presją - piszą ekonomiści banku PKO BP. Najgorsza sytuacja panuje w przemyśle, gdzie - w zależności od branży - przedsiębiorcy mierzą się ze spadkiem przychodów o co najmniej 10 proc. w ujęciu rocznym.