Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

W ramach przychylania nam nieba

Zaczęty przez scorupion, 09-10-2012, 13:36

Skorupion

Eksperci, fachowcy, mistrzowie z Ibrisu i ich sondaże hehehe:

Skorupion

No i Szczęść Boże. Braun tylko coś około 6%, powinien z dziesięć razy tyle. Za to Trzaskowski bezapelacyjnie wygrał wśród Polaków w Rosji, Białorusi i w Zakładach Karnych.

Skorupion

Obydwie opcje są antypolskie, antyludzkie, szatańskie, mają na celu rabowanie i znęcanie się na publicznością i to robią, bo publiczność jest głupia i się daje. Na oko pisiory są mniej podłe, ale kto wie jak w dłuższym terminie by było. Próbkę swoich możliwości dali w czasach srandemii i najazdu Ukraińców.
Ale w wyborach wszystko, aby nie Trzaskowski, to byłaby tysiącletnia tragedia dla Polski pod każdym względem.

Gibbon

Miłe wyniki, pozytywne, dzięki Braunowi oraz Hołowni.

Skorupion

Braun jest niedoszacowany, ma większe poparcie i za jakiś czas to się ujawni. Natomiast co trzeba mieć w głowie, żeby głosować na Hołownię to naprawdę nie wiem. Siano, sieczkę, odpady przemysłowe albo komunalne?

Skorupion

Duńczycy sprowadzili sobie Murzynów, żeby na nich pracowali, tymczasem... sami będą pracowali na Murzynów hehehe.

Jest sprawiedliwość dla głupków na tym bożym świecie.

Skorupion

Taka sytuacja. Cała Milicja Obywatelska została postawiona na nogi i ściga gościa za drobne wykroczenie. Przestępstwa mogą zaczekać.

Na mieście mówią, że to ten sam co spalił pisiorom punkt szczepień i od tamtej pory ucieka na rowerze, ale nie mają racji. To Putin był.

Udana

Cytat: Skorupion w 23-05-2025, 10:21Duńczycy sprowadzili sobie Murzynów, żeby na nich pracowali, tymczasem... sami będą pracowali na Murzynów hehehe.
Jest sprawiedliwość dla głupków na tym bożym świecie.
Akurat czytałam że Duńczycy świetnie sobie poradzili z migrantami i nikogo już nie przyjmują i deportują, a tych co nie chcą wyjeżdżać trzymając w ośrodkach jak więzienia i zmuszają do wyjazdu.
Maja znaczny spadek pozwoleń na pobyt i ogromna ilość wydalonych.
Nie mają podpisanego aktu z UE i mimo oburzeń z ich strony wywali tysiące niepracujących migrantów.
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...

Skorupion

Mają podpisaną umowę:
"Kluczem do konsekwentnej polityki azylowej Danii są specjalne prawa, które to małe państwo wynegocjowało z UE w kontekście Traktatu z Maastricht w latach 90. Dania ma prawo do organizowania własnej polityki azylowej niezależnie od wytycznych UE. Oznacza to, że nie jest zobowiązana do przyjęcia wspólnych procedur azylowych i może zamiast tego wprowadzić własne zasady."
I jakby sobie nie radzili to pracują na nich i musza podwyższyć wiek emerytalny, bo socjał się nie spina.
https://nczas.com/2020/12/15/dunczycy-nie-maja-watpliwosci-profilowanie-etniczne-jest-potrzebne-imigranci-z-pewnych-krajow-przoduja-w-statystykach-przestepczosci-i-bezrobocia/

Na świecie idzie akcja likwidacji białasów. Na razie na miękko, jest sporo różnych sposobów używanych. Co najciekawsze, część białasów bardzo chętnie bierze w tym udział, a z 90% jest ślepych i tego nie widzi.

Skorupion

To na których degeneratów głosujemy?

Gibbon

No jaże to: "BYLE NIE TRZASKOWSKI!". Mnie stanowczo i zdecydowanie raczej przekonali.

Skorupion

Niestety, z obrzydzeniem, ale trzeba, inaczej będziemy niebawem mieli pól Afryki Murzynów za sąsiadów, pokazy i prelekcje zboczeńców w szkołach, podatek katastrofalny, zamordyzm, cenzurę, penalizację mowy nienawiści, podeptane do reszty prawo, całkowity upadek moralności, bełkot i same kłamstwa w szczujniach medialnych, świrnięty na maksa zielony ład i Niemców u wrót Warszawy. Tusk i Trzaskowski to wysłannicy diabła.

Skorupion

Ale z drugiej strony Tęczowy Rafał jest mniej chętny do wojaczki na Ukrainie, a Nawrocki i reszta pisiorów wepchną nas jak nic w wojnę za Ukraińców i na chwałę kowbojów. Niemcy czy Amerykanie wygrają w niedzielę? Stawiam na Amerykanów, czyli szykujemy się na wojnę.

Skorupion

Cytat: Skorupion w 30-05-2025, 16:58Stawiam na Amerykanów,

Guten Tag niemieccy Kameraden. To, co, nie udało się hehehe. Jakże mi przykro. Teraz czekamy na upadek tego nieudacznego rządu.

Skorupion

Teraz Niemcy, którzy chcieli z Polski zrobić znowu Generalną Gubernię będą bronili Tuska, a kowboje będą próbowali go wysadzić. W jaki sposób to zrobią?

Gibbon

Ktoś z lewackiej celebry deklaruje "już" ucieczkę z kraju?

Skorupion

A nie wiem, nie śledzę papudraków, bo większość czasu poświęcam na ratowanie planety. Robię zapas opon na zimę. Ale mam prezent dla wykształciuchów, elity i ekspertów z salonu hehehe. Oto ja w trzech postaciach, wyborca Brauna i Nawrockiego:

Coś Eurokomuchy poprzymykały paszcze i nie paszczurzą na wybory w Polsce, chyba dostały plaskacza od Trumpa i musza siedzieć cicho.

Gibbon

Skorupion

Tu dla równowagi Pani doktor Marta Krzemień, typowy europejski, wykształcony, tolerancyjny i uśmiechnięty wyborca Tuska i Trzaskowskiego:

Skorupion

No nie wytrzymam, sami zobaczcie. Gdzieś muszę to zgłosić, chyba do prokuratury. Rozpoczął się miesiąc dumy a oni co? Normalnie homofoby, antyszczepionkowcy, płaskoziemcy i ruskie onuce, pewnie Putin im kazał.