Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

W ramach przychylania nam nieba

Zaczęty przez scorupion, 09-10-2012, 13:36

Skorupion

Ale, żeby była równowaga w przyrodzie to prokuratura objęła jedynie nadzorem naszego brata Ukraińca, którego pisiory są sługami, a który kopnął 11 letnie dziecko w głowę tak skutecznie, ze straciło ono przytomność.

Skorupion

Znienacka okazało się, że w Polsce rządzi Giertych hehehe. A wiecie, że kiedyś Kamratów było trzech, a tym trzecim śp. Zibi, za życia bardzo bardzo aktywny na tym forum?

Gibbon

Cytat: Skorupion w 26-06-2025, 09:28A wiecie, że kiedyś Kamratów było trzech, a tym trzecim śp. Zibi, za życia bardzo bardzo aktywny na tym forum?
Co masz na myśli?

Skorupion

Sprecyzuj pytanie.
Często używam słowa przygłupy. Na przykładzie pokażę jaki typ człowieka mam na myśli. Tu damskiego rodzaju.:

A potem taka dama idzie na wybory i wybiera mi władze.

Skorupion

Niemiecki rząd okupacyjny w Polsce wysyła ZOMO na granicę, żeby pacyfikowały patrole obywatelskie, które tej granicy bronią przed inwazją Murzynów. Niemcy wydały nam wojnę.

Skorupion

Uśmiechający się do siebie dostali drugiego plaskacza na czoło od jakiejś mocarnej dłoni i musieli uspokoić się z żałosną próbą skręcenia wyborów. Bywa.
Tymczasem rozgorzała zażarta wojna tuskowo polska między Tuskiem, który sprowadza inżynierów do Polski, a obywatelami, którzy spotanicznie zorganizowali grupy oporu i gonią śniadych nachodźców z powrotem do Niemiec. Będziemy obserwowali, podobnie jak współpracę między premierem, a nowym prezydentem. Może być interesująco hehehe.

Skorupion

Szczęść Boże. Straż Graniczna już nie tylko puszcza jak leci inżynierów do Polski, ale wręcz odbiera ich z terytorium Niemiec, a złość w narodzie rośnie. Robi się gęsto. A tymczasem jeszcze ludzie na mieście gadają, że gwałtownie zmienia się zasolenie północnego Atlantyku i AMOC może wpaść w amok. Co wtedy będzie?

Skorupion

Cytat: Skorupion w 27-06-2025, 08:38Często używam słowa przygłupy. Na przykładzie pokażę jaki typ człowieka mam na myśli. Tu damskiego rodzaju.:

Myślę, że tego typu ludzi jest około 40%. Osiągnęli pułap swoich możliwości intelektualnych w życiu i dalej ani rusz, głową w sufit. To tak jakby chcieli skoczyć 15 metrów w dal. Nie da rady. To ci co nie poszli na wigilię z rodziną, bo bezobjawowy wirus zabiłby im babcię i dziadka, a w dwa miesiące później w amoku i uwielbieniu przyjęli miliony nieszczepionych Ukraińców i żadnej refleksji.  Nie ma dla nas ratunku, tym bardziej, że prawdopodobnie żyjemy sterowani jak te kury z poniższego obrazka. Jest jakiś zarządzający algorytm i szlus.

Skorupion

Klaudia miała 24 lata, była doktorantką na Uniwersytecie w Toruniu, zaczynała swoją karierę, została brutalnie zmasakrowana nożem przez nielegalnego migranta z Wenezueli, po 2 tygodniach walki o życie zmarła.

Skorupion

Protesty wyborcze uśmiechniętych hehehe:

Skorupion

Znowu przybyło wariatów, przygłupów, debili i lewaków, którym demony wypróżniają się do mózgu.

Tu zaistniała śmieszna sprawa. Okazało się, że granicy nie bronią kibole, rasiści, faszyści, ale pracownicy dziekanatów, którzy chcą wręczać dyplomy inżynierom. Tymczasem głupi inżynierowie na ich widok uciekają. To ci dopiero.

Myślicie, że Nawrocki wygrał, bo zdobył więcej głosów? Może, ale przede wszystkim miał wygrać, ma rolę do odegrania wedle napisanego scenariusza. Na razie myślę, że wysadzi ten pokraczny rząd. To nie miękki Duda, to fighter, może przyjąć kilka serii ciosów, a potem oddać tak , że przeciwnik nakryje się nogami.

Skorupion

Udana

Cytat: Gibbon w 05-06-2025, 12:03No nie wytrzymam, sami zobaczcie. Gdzieś muszę to zgłosić, chyba do prokuratury. Rozpoczął się miesiąc dumy a oni co? Normalnie homofoby, antyszczepionkowcy, płaskoziemcy i ruskie onuce, pewnie Putin im kazał.
A tymczasem u nas w Warszawie zaczyna się odbudowanie tęczy na pl Zbawiciela za jedyne 700 tysięcy!
Tyle pieniędzy wydać na kolejne ognisko?
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...

Skorupion

Tęcza ma być z niepalnych materiałów.
Tymczasem wojna między Bundespolizei, Wermachtem i polskim(?) rządem z jednej strony, a obywatelami broniącymi siebie i swoje rodziny przed najazdem Murzynów i Beduinów, robi się coraz bardziej gorąca. Jak to się skończy?

Skorupion

Niemcy od 1000 lat regularnie napadały na Polskę. Ostatnim razem wymordowali 6 milionów ludzi, zniszczyli setki miast i tysiące wsi, ukradli i wywieźli dorobek wielu pokoleń. Minęło 80 lat, próbują znowu.

Skorupion

Jest jednak ogromna różnica. Tym razem niby polski rząd im w tej napaści pomaga.

Skorupion

Od niemieckiego rządu okupacyjnego w Polsce dostałem smsa, że może deszcz pokropić. Proszę jak o mnie dbają!

Gibbon

Żebyś deszczówkę zbierał.

Skorupion

Masz łeb, zbieram, będzie czym ugasić płonącą planetę.
Na niemieckiej granicy wojna Koalicji Obywatelskiej z narodem na całego. Rząd zakazał fotografowania infrastruktury krytycznej czyli inżynierów, ale obywatele się nie dają, widać nie potrzebują wyższej kadry i nie chcą oglądać senegalskich zespołów tanecznych.

Skorupion

Piątek, piąteczek, piątunio! Zaraz weekend, odpoczywamy szybko, bo od poniedziałku trzeba do roboty. Zarobić na naszych ciemniejszych braci, których Niemcy podsyłają tysiącami. A wiecie, że taki Beduin, jeśli tylko sobie zażyczy, to ma od ręki robiony na przykład tomograf albo rezonans albo wizytę u specjalisty? Wiadomość dla tych co czekają miesiącami i latami, a nie wiedzą.