Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

W ramach przychylania nam nieba

Zaczęty przez scorupion, 09-10-2012, 13:36

Skorupion

Bo nie zależy im na zwiększeniu populacji trójwymiarowych worków na odchody. Ale to jeszcze nic, poczekajcie, aż się Zombie obudzą.

Skorupion

Kandydat pisiorów na premiera. Widać marzy im sie ponowny zamordyzm i znęcanie się nad ludem pracującym miast i wsi.

Jak wam zabraknie prądu i opału na ogrzanie mieszkań , a na pewno zabraknie, jeśłi przeciągnie się specjalna operacja wojskowa w Iranie to podziękujcie pisiorom, które zasypywały kopalnie i rozwalały elektrownie.

Ruiny kopalni Makoszowy.

Rozbiórka elektrowni w Ostrołęce.

Gibbon

Ależ planeta odetchnie od CO2. Gorzej jak się zakrztusi pewnym pyłem z pewnego grzyba.

Skorupion

Jak to już? Chyba dopiero. To jest straszny rząd, jedyne co dobre, że pisiory nie rządzą. Bo pisiory jakby dorwali się do władzy to zaraz zamkną lasy, zasypią kopalnie, rozwalą elektrownie i oddadzą wszystko Ukraińcom łącznie z Lublinem i Przemyślem. Ale w sumie bez znaczenia, nadchodzący krach i zawierucha wojenna zmiecie każdego.

Gibbon

Uwielbiam słowo "już". Która godzina by nie była, zawsze jest "już...". Bez względu na to ile czasu zostało do świąt, mistrzostw świata zawsze pada "już". "Już poniedziałek", "już piątek", "już wiosna". Już kończę.

Skorupion

Takich słówek jest więcej, cała nowomowa powstała, jak za pierwszej komuny.
A tu zobacz nienawistników:

100% bawełny!

Książe Janusz Franciszek Radziwiłł, posiadał przed wojną:
lasy i tartaki w Cumaniu – 29 000 ha,
majątek w Szpanowie –  6400 ha,
majątek w Ołyce – 4600 ha,
dobra nieborowskie – 3700 ha.
pałac w Warszawie przy ul. Bielańskiej
oraz udziały w 50 spółkach.
Zgadnijcie co posiadał po wojnie?

Skorupion

Małżeństwo lekarzy z Pcimia Górnego po miesięcznej wypłacie.

Skorupion

Szczujnie medialne głównego nurtu śmiało podążają drogą wytyczoną przez Gazetę Wyborczą. Coraz mniej publiczności wie, że w ogóle istnieją.

Skorupion

Bardzo poważna sytuacja. Jest pan Romek, który od czterdziestu lat uczciwie i ciężko pracował. Między innymi na róznych darmozjadów, aktywiszcze, leni i krwiopijców. Ale nie o to chodzi, chodzi o to, że przeszedł na emeryturę i używa życia. Piwko "Mocne", grillowa kiełbasa za 9,99 w promocji, turnus w Ciechocinku z gorącymi siedemdziesiątkami itd. No i jest pan Atomek, który zaraz po przejściu na emeryturę nieszczęśliwie przywitał się ze Świętym Piotrem. Teraz moje pytanie brzmi - kto rąbnął babce smalec z okna?

Gibbon

Cytat: Skorupion w 20-03-2026, 08:06kto rąbnął babce smalec z okna?

Zależy gdzie babuszka mieszka.

Skorupion

Obojętnie gdzie byś nie mieszkał. Pracujesz na etacie to ci zabiorą na ubezpieczenie społeczne, robisz na własny rachunek to sam w zębach zanosisz. I tak przez dziesiątki lat, a jak się przekręcisz to kasa cudownie znika, rozpływa się, piniędzy ni ma i nie będzie. ZUS robi zakłady, jak nie dożyjesz to ZUS wygrywa hehehe.

Skorupion

Chciałbym dorównać nowoczesnym Europejczykom, żeby nie gadali, że jestem zapyziały pisior ze wsi i w związku z tym zamierzam zawrzeć małżeństwo z kozą. No, ale nie mam kozy. Co robić?

Gibbon

Skorupion

Zbyt trywialne się zrobiło.
Jeśli macie samochód rzęcha bez hamulców tak, że nawet za łapówkę nie przejdzie przeglądu to załatwcie sobie ukraińskie tablice. Nasi bracia Ukraińcy mogą jeździć bez przeglądu.

Skorupion

Proszę bardzo! Tolerancyjna, europejska, uśmiechmnięta Koalicja Obywatelska z serduszkami w klapie też się doczekała swojej podofilsko zoologicznej afery epsteinowskiej, gdzie paskudnie krzywdzono dzieci i psiecka. Na podstawie wyroku sądu można nawet publikować zdjęcia zboczeńców i przestępców, ale ja nie jestem nienawistnikiem. W każdym bądź razie za sprawą aktywistów KO i u nas w końcu jest nowocześnie.

Skorupion

I za sprawą tej samej nowoczesnej KO, z serduszkami w klapie, wycięto w Warszawie monstrualną aleje drzew wzdłuż torów do Otwocka. Przeorali wszystko równo z ziemią, jest po europejsku.

Gibbon

Serduszka w klapie, misie w teczce:

CytatResort obrony złożył zamówienie na 2 tys. przytulanek

Mają być brązowe, mieć okrągłe haftowane oczy, brązowe nosy w kolorze futra, kremowe pyszczki z zarysowanym uśmiechem i być ubrane w bluzy z kieszeniami i pagonami, spodnie w kolorze moro oraz zielone berety – takie wymagania Ministerstwo Obrony Narodowej postawiło przed dostawcą 2 tys. pluszowych misiów.

miś ma być ,,wykonany z miękkiego pluszu" i ,,przyjemny w dotyku", a jego ,,strój ma być przyszyty na stałe do futra".

Skorupion

CytatDonald Trump zdecydował o odroczeniu ataków na irańskie elektrownie i infrastrukturę energetyczną o pięć dni.
Prezydent poinformował, że USA podjęły rozmowy z Iranem i będą one kontynuowane w tym tygodniu.
Według prezydenta negocjacje są "szczegółowe, konkretne i głębokie" i dają szansę na "całkowite rozwiązanie działań wojennych" na Bliskim Wschodzie.

Taa, na pewno. Epsteinowska oś zła dostała lanie po prostu i w ogóle białasy poniosą historyczną klęskę w tej wojnie hegemonicznej. Nic się nie zmieniło.

Skorupion

Dziedzictwo pisiorów:

Obie polskojęzyczne partie wykonują te same polecenia. Dziwne, że ktokolwiek chodzi na wybory.

Skorupion

Mnóstwo jest tajemnic na tym naszym łez padole. Dla mnie jedna z większych to dlaczego piłkarz nożny po strzeleniu bramki bardzo szybko gdzieś biegnie, a reszta zawodników go goni.