W ramach przychylania nam nieba

Zaczęty przez scorupion, 09-10-2012, 13:36

Skorupion

Gotowi na sąsiada inżyniera, lekarza albo architekta?

Gibbon

Nie masz Pan za grosz wrażliwości Szymona.

CytatDość barier między nami!

Skorupion

Przykro mi bardzo, ale nie mam. Jednak to dobrze, albowiem taka postawa powoduje ubogacenie wśród jednorodnie uśmiechających się do siebie.

Podobne?

Skorupion

W siłowych, bezprawnych przejęciach, robionych przez nowoczesnych Europejczyków na rympał, wcale nie chodzi o oderwanie od koryta pisiorów, a dorwanie się samemu. Chodzi o to, żeby po tej gangsterce, ludzie jeszcze bardziej uśmiechali się do siebie.

Skorupion

Prawo i Sprawiedliwość
@pisorgpl
???? Wzywamy wszystkich, którym bliskie są ideały wolności, by wzięli udział w Proteście Wolnych Polaków!
Bądźmy razem 11 stycznia!
???? godz. 16:00, Sejm RP.
#ProtestWolnychPolaków

Ja bym nawet poszedł, ale pech chciał, że tego dnia zmierzam trzymać dystans społeczny, żeby nie pozabijać dziadka i babci.

Gibbon

Cytat: Skorupion w 22-12-2023, 21:43
Gotowi na sąsiada inżyniera, lekarza albo architekta?

Skorupion

Skorupion

Jestem pod olbrzymim wrażeniem. Nowocześni, europejscy, uśmiechający się do siebie, w ciągu dwóch tygodni zrobili większy chlew, niż pisiory przez kilka lat. Tak trzymać hehehe.

Skorupion

I bardzo słusznie, jechać z pisiorami hehehe:

Skorupion

Na początek opłata paliwowa i ZUS, potem reszta.

A tu patrzcie jakie mamy krotochwilne Ministerstwo Pracy pod rządami Ministerki Agnieszki Dziemianowicz-Bąk:

Cóż za poczucie humoru i jaka europejska kultura!

Skorupion

Nareszcie mamy nowoczesną, europejską, tolerancyjną praworządność. W tej praworządności najważniejszym aktem stanowiącym prawo jest Uchwała Sejmu i Kij w Oko Pisiorom oraz Wszystkim co nie z Nami. Z tym, że drugą część nazwy aktu zaczynającą się od "i" napisałem w niezbyt oryginalnej formie ze względu na dzieci. W oryginale jest znacznie krócej. Pozostałe akty odgrywają marginalną rolę.

Skorupion

Komisja Obrony Narodowej:

Nie wiem jak inni, ja czuję się bezpieczniej.
A co do rakiety. Prosta sprawa, nadleciała z Ukrainy, pobrała świadczenia socjalne i wróciła. Po co drążyć temat.

Skorupion

Szczęść Boże. I do roboty drodzy rodacy, koniec chlania i leżenia do góry tyłkiem. Partia potrzebuje pieniędzy na naszych byłych braci, elgiebetyzację, dekarbonizację, eurokomunizację i inne ważne zadanie nie cierpiące zezwłoki.

Skorupion

Może i pensje nie najwyższe w Europie, ale jednak wbrew nienawistnikom, których nigdzie nie brakuje, coś się udało zrobić...

Skorupion

Ale burdel i szambo! Elity kraju hehehe. Kupiłem se kilka paczek popcornu i ze spokojem obserwuję.

Skorupion

Europoseł Saryusz-Wolski:
Tusk oddał Komisji Europejskiej - bez ograniczeń czasowych - wszystkie kompetencje dotyczące przyjmowania migrantów do Polski??
KE  dostała pełną dowolność w ustalaniu ostatecznej ilości rozlokowywanych migrantów oraz wyznaczaniu ostatecznej opłaty za ich nieprzyjmowanie.
Tracimy prawo decydowania kto, kiedy i w jakiej ilości wjedzie do naszego kraju - na zawsze!
O tym będzie decydować już tylko KE??
Proces już nie do zatrzymania.

Cieszycie się z nowych sąsiadów, lekarzy, architektów i inżynierów?

Gibbon

W nowy rok w Przechlewie na Kaszubach doszło do międzynarodowego mordobicia.

CytatMężczyźni w wieku od 23 do 49 lat pochodzący z Gruzji, Wenezueli i Kolumbii, pokłócili się, a następnie zaczęli się bić. W bójce miały zostać wykorzystane ?niebezpieczne narzędzia?. Uczestnicy bójki nie byli turystami, którzy spędzali sylwestra w Polsce, ale imigrantami, którzy pracowali na Pomorzu.

Skorupion

Jak wiele innych osób podjąłem noworoczne postanowienia. Oto one:
- zacznę oglądać TVN, Sakiewicza z braćmi Karnowskimi i zaprenumeruję Gazetę Wyborczą
- zapiszę się do lewicy, żeby walczyć o związki partnerskie z krowami
- zorganizuję jednoosobowa paradę, gdzie bez gaci przedefiluję po mieście, domagając się tolerancji          
- nie będę odrywał plastikowych nakrętek, najwyżej się udławię
- zaszczepię się 17 zaległymi dawkami dwu dawkowej szczepionki o skuteczności 98%
- ożenię się z Murzynką
- ogłoszę coming out
- kopnę swojego kota, żeby gdzieś poszedł, bo wydziela gazy i zatruwa planetę
- ukończę Wyższą Szkołę Gotowania na Gazie na kierunku melioracja, defloracja, komunizacja
- sprzedam samochód, kupię rower albo pójdę pieszo
- przestanę palić używanymi oponami, ale dopiero po sezonie, bo na razie zimno.
I nie podejmuję dyskusji, bo nie ma o czym. Postanowione.

Skorupion

Nowa prowadząca nowoczesne, europejskie, tolerancyjne TVP Info:

Najciekawszym wątkiem w tym bajzlu, który zrobili nowocześni Europejczycy, jest wątek Hołowni. Wkitrali go na potężną minę, ciekawe w jaki sposób z tego wybrnie. Kiepskiej jakości dowcipy są bez szans.

Skorupion

Poseł Koalicji Obywatelskiej na Sejm Rzeczypospolitej Polskiej Marcin Józefaciuk:

Kontrowersje wzbudzają także tatuaże posła. W wywiadzie dla "Dużego Formatu" przyznał, że pierwszy z wykonanych na jego ciele przedstawia pentagram. Jednak tatuaż ten nie ma związku z szatanem, bo, jak tłumaczy nauczyciel z Łodzi, jest neopoganinem, a konkretnie wyznawcą wicca. Ta religia zakłada między innymi obecność dwóch głównych bóstw (energii) ? kobiecego i męskiego. Polityk szanuje też pomniejsze bóstwa: dla przykładu duchy lasu oraz rzek