W ramach przychylania nam nieba

Zaczęty przez scorupion, 09-10-2012, 13:36

Skorupion

Sytuacja wygląda tak, że dwa plemiona przygłupów poszczute na siebie przez szczujnie medialne głównego nurtu myślą, że wszystko co widzą w TV to prawda. Tymczasem mamy do czynienia z dwoma stronami, ale tego samego medalu.

Darko

Euromajdan zakończył się 22.02.2014. Teraz będzie 22.02.2024=68.

Gibbon

Cytat: Skorupion w 09-02-2024, 08:21
Sytuacja wygląda tak, że dwa plemiona przygłupów poszczute na siebie przez szczujnie medialne głównego nurtu myślą, że wszystko co widzą w TV to prawda. Tymczasem mamy do czynienia z dwoma stronami, ale tego samego medalu.

A co gorsza:

Skorupion

Skorupion

Skorupion

Ostatni sondaż za budową CPK:
75% - tak
25% - absolut nicht

Skorupion

Ta skrajna żenada zaprezentowana przez drogie panie, nasze elity stanowiące prawo dla 39 milionowego narodu, jest prawdopodobnie tańcem radości z powodu tego, że eurodeputowani #Koalicja13grudnia głosowali dziś za mechanizmem relokacji nielegalnych imigrantów.

Skorupion

Gdyby ktoś szukał pracy:

Gorąco witamy naszych jeszcze nowszych braci! Cieszycie się z sąsiadów inżynierów, architektów i lekarzy? Ja się cieszę i uśmiecham szeroko, bo gdyby nie to 15 lat paki za mowę nienawiści.

Skorupion

Zadzwonił kolega. Protestując przeciwko mobbingowi w pracy zatańczył przed szefem. Szef zadzwonił na milicję i kolega czeka teraz na badanie trzeźwości. Co ja mogę pomóc?

Gibbon

A tańczyć Pan potrafisz?

Skorupion

Nie, ale umiem jeździć na łyżwach.

Pani Magdalena jest gotowa na przyjęcia imigrantów. Ja powiem, że nie bardzo, jeszcze gdyby były to imigrantki to może. A tymczasem to same młode byczki. A wy jesteście gotowi?

Pakiet imigracyjny przyjęty przez Unię przewiduje rozmieszczenie 4,5 mln imigrantów rocznie - 1 na 100 mieszkańców Unii.
10 we wsi na 1000
500 w mieście 50 tys.
20 tys. w Warszawie.

Skorupion

Tu to dopiero się porobiło!

Szymon Hołownia: Putina wgnieciemy w ziemię, prędzej czy później trafi tam, gdzie powinien trafić: za kraty albo na cmentarz. Putin jest wrogiem ludzkości.

Skorupion

Nie wiem z kim Pan Marszałek zamierza wgniatać Putina w ziemię. Na wszelki wypadek jednak informuję, że zarobiony jestem, nie mam czasu. No i trochę dygam z pustymi łapami napadać na atomowe rakiety.

Skorupion

Coś złego dzieje się na przejściach dla pieszych. "Mamy problem" ...              
Znowelizowane w 2021 roku przepisy dotyczące pierwszeństwa pieszych oceniam jako krok w dobrym kierunku - tłumaczy w rozmowie z Interią kom. Robert Opas z Biura Ruchu Drogowego Komendy Głównej Policji

Czytaj więcej na  https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-cos-zlego-dzieje-sie-na-przejsciach-dla-pieszych-mamy-proble,nId,7333714#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

Jest to krok w bardzo dobrym kierunku. Trzeba jeszcze tylko wprowadzić bezwzględne pierwszeństwo pieszych na przejazdach kolejowych, zlikwidować szlabany i zmusić maszynistów do uważnej jazdy. Pieszy jest niechronionym uczestnikiem ruchu i nie może być z tego względy stygmatyzowany.

Skorupion

Uśmiechający się do siebie tęczowi wywalili z programu nauczania wszystko co polskie. Rzeź na Wołyniu nazwali konfliktem, "Pan Tadeusz", "Chłopi" out, na to miejsce Tokarczuk, o której Lem napisał, że obraża jego rozum oraz nauka o 57 płciach. Warto było głosować na Tuska.

Skorupion

Rozciągnięta na 60 km kolumna samochodów wojskowych z ukraińskim zbożem technicznym zbliża się do infrastruktury technicznej na naszej wschodniej granicy.

Skorupion

Ale to nie wszystko, albowiem inna rozciągnięta na 60 km kolumna samochodów wojskowych, wyładowana 600 miliardami złotych, zbliża się do przejścia granicznego w Świecku.

Skorupion

Zomowcy z całego kraju, jak za dawnych dobrych lat, ściągają do Warszawy. Nienawistnicy mówią, że będą rozkładali kolczatki, ale przecież to są kolczatki uśmiechnięte, europejskie i tolerancyjne.

Skorupion

Uśmiechające się do siebie ZOMO za uśmiechniętymi barierkami sejmowymi hehehe.

Skorupion

ZOMO najpierw obrzuciło rolników kostkami brukowymi, a potem depcze polską flagę.