Gibbon
Wiedza:
|
|
« Odpowiedz #1560 : 26-07-2024, 15:32 » |
|
Złośliwi, czyli ci bez banana na twarzy twierdzą, że się zwijamy a nie rozwijamy:
Queer Muzeum otwiera się w Warszawie.
To pierwsza tego typu placówka w Polsce i piąta na świecie. W muzeum będzie można zobaczyć m.in.: - akt nominacji poselskiej Anny Grodzkiej, pierwszej osoby transpłciowej wybranej do polskiego parlamentu w 2011 roku - 12-metrową tęczową flagę, uszytą w 2006 roku.
Kolejny etap rozwoju: Sztuczne mięso będzie produkowane w Polsce. Firma dostała 9 mln zł od rządu ()
Ponad 9 mln zł otrzymała spółka LabFarm z Narodowego Centrum Badań i Rozwoju na rozwój innowacyjnej technologii wytwarzania mięsa metodą komórkową - poinformował firma. Dotychczas projekt finansowany był z środków prywatnych.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
MO: nie stosuję
|
|
« Odpowiedz #1561 : 27-07-2024, 07:03 » |
|
Smacznego!
Obejrzałem otwarcie Igrzysk, a nie musiałem. Obrzydliwe, syf, kiła i mogiła. Za to głębokie ukłony dla Pana Babiarza za komentarz.
|
|
« Ostatnia zmiana: 27-07-2024, 07:09 wysłane przez Skorupion »
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1563 : 27-07-2024, 16:39 » |
|
Uśmiechnięci, europejscy, tolerancyjni terroryści z Koalicji Obywatelskiej, zawiesili Pana Babiarza za słowa prawdy na temat piosenki Lennona, który sam nazwał swoją piosenkę manifestem komunistycznym. Trochę wcześniej natomiast przyjęli do pracy Panią Kurdej Szatan, która ordynarnymi bluzgami napadła na żołnierzy broniących polskiej granicy. Mamy do czynienia z terroryzmem demokratycznym, gdzie cenzura bije na głowę tę z czasów pierwszej komuny. Decydującym w wypowiedziach publicznych jest nie CO kto mówi tylko KTO cokolwiek mówi. Uśmiechnięci mogą bluźnić, łgać, hejtować i to jest demokratyczne. Całą reszta ma wsadzić mordę w kubeł. Tę opcję popiera w Polsce ze 30% rodaków.
|
|
|
|
|
|
|
Poziomek
MO: 24.09.2011
Miejsce pobytu: Warszawa
|
|
« Odpowiedz #1564 : 27-07-2024, 21:11 » |
|
Mnie się tam podobało otwarcie olimpiady. Idealnie obrazuje poziom zidiocenia rządzących i to jak blisko upadku już są.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1565 : 28-07-2024, 14:31 » |
|
Nie tak blisko, w tej chwili są nie do ruszenia. Myślę, że dopiero pochód Beduinów ich zmiecie, a to perspektywa 10 - 30 lat.
W demokratycznym, europejskim, praworządnymi i tolerancyjnym Dzienniku TVP przeprosili za Babiarza, po czym zaczęli czytać na głos Marksa i Lenina, a na koniec wszyscy wstali i zaczęli płakać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1567 : 29-07-2024, 17:31 » |
|
Mnie się tam podobało otwarcie olimpiady. Idealnie obrazuje poziom zidiocenia rządzących i to jak blisko upadku już są.
Jest drugi problem czyli publiczność, której takie rządy bardzo się podobają. Na ogół są to osobnicy z głową wypełnioną w połowie mózgiem, a w drugiej połowie odbiornikiem TV wiodącej stacji.
|
|
|
|
|
|
|
Udana
MO: 01.01.2014
Wiedza:
Miejsce pobytu: Wrocław
|
|
« Odpowiedz #1568 : 29-07-2024, 22:15 » |
|
To nie było przypadkowe ale celowe i planowe. I to że Europa upada to nie należy się cieszyć. System nie znosi pustki. Nasuwa się także myśl, że może elity i Europa jest rozgrywana przez agentów KGB i Chińczyków, a gra się toczy na wielu płaszczyznach pozornie oddzielonych od siebie. U nas temat igrzysk, a cały bliski wschód i Afryka płonie. podpalana przez Chiny i Rosję. A USA słabe i wewnętrznie walczące. Polecam komentarze Szewko. On pokazuje co się tak naprawdę na świecie dzieje.
|
|
« Ostatnia zmiana: 29-07-2024, 22:29 wysłane przez Udana »
|
|
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1569 : 30-07-2024, 08:25 » |
|
Nasuwa się także myśl, że może elity i Europa jest rozgrywana przez agentów KGB i Chińczyków, a gra się toczy na wielu płaszczyznach pozornie oddzielonych od siebie. Nie, przez kogo innego jest rozgrywana. Dziś z rana na znak solidarności z inżynierami, lekarzami i architektami zrobiłem kupę do miejskiego kąpieliska.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1570 : 31-07-2024, 06:27 » |
|
Na paraolimpiadzie kilku cwanych facetów wystartowało w siłowych konkurencjach kobiecych i obiło damom facjaty. No w końcu mamy wymarzoną równość, parytet i tolerancję, wszyscy mężczyźni powinni przejść do sportu kobiecego. A damy nadal masowo głosować na komuchów.
|
|
« Ostatnia zmiana: 31-07-2024, 09:07 wysłane przez Skorupion »
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1571 : 01-08-2024, 15:21 » |
|
Komusza paraolimpiada dla papudraków nabiera rumieńców.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1572 : 02-08-2024, 06:10 » |
|
Nie oglądałem wczoraj degenerackiej paraolimpiady. Jakiś facet przebrany za kobietę znowu zlał publicznie kolejną damę czy uspokoiło się nieco?
|
|
|
|
|
|
|
Gibbon
Wiedza:
|
|
« Odpowiedz #1573 : 02-08-2024, 13:48 » |
|
Tego nie wiem, ale bardziej nurtuje mnie pytanie dlaczego tak ubogo kulturowo jest z przypadkami tranzycji, w których to ustawieniem fabrycznym jest płeć żeńska transformująca w męską...
|
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1575 : 05-08-2024, 08:35 » |
|
W Wielkiej Brytanii zorganizowane grupy Beduinów, Cyganów, Policji, administracji i rządu ścigają i leją białasów hehehe.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1576 : 06-08-2024, 07:21 » |
|
Co tam się stało. Inżynier w drugim pokoleniu zaszlachtował nożem trójkę małych dzieci, a kilka kolejnych ranił. Rodzime przygłupy, które pozwoliły na najazd Beduinów, zbulwersowały się nieco i zaczęli fikać. No i wszyscy ich pacyfikują. W Hiszpanii dla odmiany lekarz chirurg ogólny maczetą ściął głowy trójce dorosłych. Mamy obraz tego co za kilka, kilkanaście lat odbędzie się w skali gigant.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1577 : 07-08-2024, 12:11 » |
|
No jakże by inaczej hehehe: Nowy brytyjski rząd zapewnia, że nie jest to prawdziwa twarz Zjednoczonego Królestwa, obiecuje też położyć kres aktom agresji inspirowanym przez skrajną prawicę. Nowe światło na sprawę rzuca też mocny rosyjski trop.Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-wielka-brytania-w-ogniu-i-chaosie-rosyjski-trop-przynosi-now,nId,7752294#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefoxW Polsce, Europie i USA mamy do czynienia z tak zwaną leworządnością. Polega ona między innymi na tym, że demokratyczny mandat do rządzenia mają tylko lewacy, a całą reszta, choćby nie wiem ile głosów zdobyli to są faszyści, homofoby, populiści, pachołki Putina i skrajna prawica.
Ci degeneraci i słabizna intelektualna nie jest w stanie nic innego wymyślić.
|
|
|
|
|
|
|
Udana
MO: 01.01.2014
Wiedza:
Miejsce pobytu: Wrocław
|
|
« Odpowiedz #1578 : 10-08-2024, 20:06 » |
|
Ludzie przez dekady walczyli z przemocą wśród kobiet aby w 2024 bicie kobiet przez mężczyzn było dyscypliną olimpijską.
|
|
|
|
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1579 : 11-08-2024, 19:04 » |
|
Guten Abend. Na debiliadzie Polska wypadła biednie, za to przodujemy w czymś innym - w szybkości degeneracji. Zaczynamy intensywnie nadrabiać zaległości do degeneratów z zachodu. Najgorzej, bo się pogubiłem ile jest wariatów, debili, opętanych przez diabła, a ile przygłupów z mózgami wypranymi przez propagandę. Na Wyspach za to stabilnie. Rząd, policja, media i Beduini do spółki leją tubylców, aresztują za słowa na portalach, grożą i pomiatają. Obserwujemy początek upadku kiedyś dumnego Albionu. Za nimi pójdą kolejne kraje.
|
|
|
|
|
|
|
|