Niemedyczne forum zdrowia
10-10-2024, 09:22 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
Czy dotarł od Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Strona główna   Pomoc Regulamin Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 78 79 [80] 81 82 83   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: W ramach przychylania nam nieba  (Przeczytany 732320 razy)
Skorupion
*

MO: nie stosuję

« Odpowiedz #1580 : 12-08-2024, 08:42 »

Zapomniałem jeszcze o szmaciarzach, to oddzielny temat.

A tu jak urabiają przygłupów:
https://x.com/tvp_info/status/1822720191022711192
Gibbon
*

MO: Nie stosuję.
Wiedza:

« Odpowiedz #1581 : 12-08-2024, 15:47 »

Lipa na olimparadzie w naszym wykonaniu, ale recepta już jest:

Skorupion
*

« Odpowiedz #1582 : 13-08-2024, 12:24 »

Zobaczcie wariatów i degeneratów jak o was dbają hehehe:

"Będziemy niezwykle czujni na wszelkie dowody wskazujące na naruszenia i nie zawahamy się w pełni wykorzystać naszego zestawu narzędzi, w tym poprzez przyjęcie środków tymczasowych, jeśli będzie to uzasadnione w celu ochrony obywateli UE"

To Breton, komisarz Eurokołchozu do Muska przed wywiadem z Trumpem. Komuchy w panice wprowadzają totalną cenzurę.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1583 : 18-08-2024, 19:47 »

Umarł Alain Delon, szkoda chłopa, dla mnie to był symbol Francji. Teraz będą inne symbole.

No i co z tego, że Mick Jagger?
Skorupion
*

« Odpowiedz #1584 : 18-08-2024, 19:51 »

Jak to za Tuska się dobrze żyje!

Polakom brakuje gotówki. Na potęgę zapożyczamy się za pomocą chwilówek. Mniej więcej co trzy dni w kraju otwiera się nowy lombard. Nigdy też nie ogłaszano jeszcze tak wielu upadłości konsumenckich, jak ostatnio.

Czytaj więcej na  https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-nowy-lombard-co-trzy-dni-chwilowki-rozkwitaja-tak-wielu-upad,nId,7758491#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

Ten rząd to istne kuriozum. Połowa osobopostaci bez macicy rozwala jak może gospodarkę, prawo i finanse, a druga połowa osobopostaci z macicą demoluje kulturę, tradycję, etykę i moralność oraz na każdym kroku ubliża rozumowi ludzkiemu.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1585 : 26-08-2024, 09:27 »

U degeneratów w Eurokołchozie dzień jak co dzień. Beduini regularnie szlachtują nożami i maczetami białasów. Rządy, policja i media tuszują to jak mogą, za to ścigają białasów za mowę nienawiści. Uśmiechający się do siebie i ich wyborcy intensywnie przebierają nóżkami, bo nie mogą się doczekać, kiedy i u nas zrobi się światowo. A na rynsztokowym Campusie Polska dwóch ministrów Koalicji Obywatelskiej pląsało w tłumie skandującym obrzydliwe, wulgarne hasła. Rządzi nami hołota.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1586 : 26-08-2024, 12:57 »

Oryginalny tekst piosenki śpiewanej przez uśmiechniętych, tolerancyjnych, wykształconych Europejczyków na wyżej wymienionym festiwalu:

Sparszywiała, agresywna opcja, która oby jak najszybciej odeszła w polityczny niebyt.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1587 : 30-08-2024, 09:40 »

Piątek, piąteczek, piątunio! Wypoczywać szybko, bo od poniedziałku trzeba będzie wrócić do pracy, nasi bracia Ukraińcy, którzy mają roszczenia terytorialne do Polski, bracia Beduini i wszyscy inni bracia czekają na socjał.
Uśmiechnięci, jak pisałem wcześniej, narobili wszędzie potężnego gnoju. Deficyt budżetowy ma wynieść kosmiczne 289 miliardów (prawie połowa przychodów państwa), a sama obsługa długów 100 miliardów. A to nie koniec, ten memiczny rząd nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. Trzymajcie się za kieszenie.
Udana
*

MO: 01.01.2014
Wiedza:
Miejsce pobytu: Wrocław

« Odpowiedz #1588 : 31-08-2024, 11:41 »

https://www.tysol.pl/a124378-to-nie-zart-ue-wprowadza-podatek-od-domowych-ciast

Nawet gospodynie domowe będą mieć kasy fiskalne i podatki.

Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...
Brer
*

MO: 2012.01.23
Wiedza:
Miejsce pobytu: Między stolicą a Mazurami

« Odpowiedz #1589 : 31-08-2024, 15:18 »

? Od poniedziałku w szkołach całego kraju startuje ?okres przygotowawczy? do szczepień przeciw HPV ? zapowiedział w piątek główny inspektor sanitarny Paweł Grzesiowski.

Grzesiowski zaznaczył, że w każdym powiatowym inspektoracie sanitarnym zostanie powołany koordynator szczepień HPV. Same zastrzyki będą wykonywali w szkołach lekarze rodzinni.

? Musimy wesprzeć proces pozyskiwania lekarzy i pielęgniarek, którzy pracują na co dzień w swoich gabinetach. Będziemy sprawdzali, w jakich warunkach będzie to wykonywane ? powiedział Grzesiowski.

Szef GIS zachęcał, aby jak najwięcej rodziców zdecydowało się zaaplikować swoim dzieciom preparat przeciw HPV, ponieważ jego podanie jest dobrowolne, a nie jak w przypadku wielu innych szczepień obowiązkowe.

Na razie dobrowolne.

https://pch24.pl/grzesiowski-dopial-swego-kontrowersyjna-akcja-szczepien-wchodzi-do-polskich-szkol/
Skorupion
*

« Odpowiedz #1590 : 01-09-2024, 13:54 »

Premier jest przekonany, że Niemcy leżą na wschód od Polski i stamtąd na nas napadli, mordując 6 milionów obywateli, kradnąc narodowe dobra, niszcząc miasta, paląc wsie i wykorzystując Polaków do niewolniczej pracy.

Premier Donald Tusk:
Westerplatte: W każdym polskim mieście znajdziemy jeszcze blizny i ślady tej wojny. To nie jest abstrakcja. Ta wojna znowu przychodzi od wschodu. Dzisiaj nie powiemy "nigdy więcej wojny". Dzisiaj musimy powiedzieć "nigdy więcej samotności". Nie może być już więcej w przyszłości, że Polska będzie samotnie stawiała czoła agresji.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1591 : 02-09-2024, 06:24 »

Niemcy od 1000 lat napadały na Polskę. Jak myślicie, kiedy następna wojna?
Gibbon
*

Wiedza:

« Odpowiedz #1592 : 02-09-2024, 10:01 »

Grunt, że:

Nie może być już więcej w przyszłości, że Polska będzie samotnie stawiała czoła agresji
Skorupion
*

« Odpowiedz #1593 : 02-09-2024, 11:27 »

W 39 mieliśmy dozgonnych sojuszników - Anglosasów.

A tu drugi geograf:
Roman Giertych:
Kretyni z TV Republiki czepiają się PDT, że powiedział na Westerplatte, iż wojna przyszła ze wschodu.
Główny atak Niemców szedł właśnie ze  wschodu - z Prus Wschodnich. I pierwsze salwy padły właśnie ze wschodu - pisowskie nieuki.

Może wkleję jak to w rzeczywistości wygląda, bo widać za trudne dla wielu.

Skorupion
*

« Odpowiedz #1594 : 02-09-2024, 12:04 »

Tak poszedł atak Niemiec na Polskę:

Ale jak przemyślałem temat to chyba głupi głupek jestem, bo w końcu to Polacy napadli na radiostację w Gliwicach, więc dla Niemców jak najbardziej wojna przyszła ze wschodu.
Gibbon
*

Wiedza:

« Odpowiedz #1595 : 04-09-2024, 10:59 »

wystarczy mapę odwrócić do góry nogami i wszystko się zgadza!

Panie... teraz wszystko trzeba robić odwrotnie, do góry nogami, od dupy strony.
Udana
*

Wiedza:

« Odpowiedz #1596 : 06-09-2024, 08:14 »

Niemcy od 1000 lat napadały na Polskę. Jak myślicie, kiedy następna wojna?
Tym razem przejmują nas bez wojny. Niektórzy nawet się nie zorientują.

Udana
*

Wiedza:

« Odpowiedz #1597 : 06-09-2024, 09:05 »

Ale jak przemyślałem temat to chyba głupi głupek jestem, bo w końcu to Polacy napadli na radiostację w Gliwicach, więc dla Niemców jak najbardziej wojna przyszła ze wschodu.
W nowym podręczniku historii Europy są takie sugestie, a w kolejnym podręczniku Polska już będzie agrsorem a dowodem będzie Auschwitz gdyż Niemcy swoje obozy, na terenie Niemiec, niszczą tzn.zmieniają ich charakter, zostawiają tablice pamiątkowa. Czyli niedługo jedynymi obozami zrobionymi przez Niemców będą obozy w Polsce.

Ps.
Skorupion nie wiem czy przez przypadek nie usunęłam Twojego wpisu? Chciałam zacytować a nie mogłam, teraz nie ma już. Ale ja chyba nie mam takich uprawnień??
Chodzi o post gdzie pisałeś o Siewierze!
To może być kandydat PIS na prezydenta!
Niestety covidowo bardzo niewiarygodny!
Jeszcze mówi, że był w Bergano i to widział?
Pod wywiadami z nim jest pełno wpisów pochwalnych. Całe farmy wylęgły i chyba testują.

Skorupion
*

« Odpowiedz #1598 : 08-09-2024, 07:21 »

Usunęłaś, ale to sprawa dla admina.
Siewiera jednym wystąpieniem u Stanowskiego zbłaźnił się i temat zamknięty.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1599 : 08-09-2024, 07:26 »

Zacząć trzeba od tego, że obecny neorząd jest przedstawicielstwem Niemiec na Polskę i ma za zadanie zrobić tu 17 land niemiecki.
Na razie uwalają wszystkie większe inwestycje mogące zagrozić Niemcom, patrz CPK i podobne, oraz próbują całkowicie zlikwidować opozycję.
Strony: 1 ... 78 79 [80] 81 82 83   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines
Design by jpacs29 | Mapa strony
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!