|
|
Skorupion
MO: nie stosuję
|
|
« Odpowiedz #1582 : 13-08-2024, 12:24 » |
|
Zobaczcie wariatów i degeneratów jak o was dbają hehehe:
"Będziemy niezwykle czujni na wszelkie dowody wskazujące na naruszenia i nie zawahamy się w pełni wykorzystać naszego zestawu narzędzi, w tym poprzez przyjęcie środków tymczasowych, jeśli będzie to uzasadnione w celu ochrony obywateli UE"
To Breton, komisarz Eurokołchozu do Muska przed wywiadem z Trumpem. Komuchy w panice wprowadzają totalną cenzurę.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1583 : 18-08-2024, 19:47 » |
|
Umarł Alain Delon, szkoda chłopa, dla mnie to był symbol Francji. Teraz będą inne symbole. No i co z tego, że Mick Jagger?
|
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1585 : 26-08-2024, 09:27 » |
|
U degeneratów w Eurokołchozie dzień jak co dzień. Beduini regularnie szlachtują nożami i maczetami białasów. Rządy, policja i media tuszują to jak mogą, za to ścigają białasów za mowę nienawiści. Uśmiechający się do siebie i ich wyborcy intensywnie przebierają nóżkami, bo nie mogą się doczekać, kiedy i u nas zrobi się światowo. A na rynsztokowym Campusie Polska dwóch ministrów Koalicji Obywatelskiej pląsało w tłumie skandującym obrzydliwe, wulgarne hasła. Rządzi nami hołota.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1586 : 26-08-2024, 12:57 » |
|
Oryginalny tekst piosenki śpiewanej przez uśmiechniętych, tolerancyjnych, wykształconych Europejczyków na wyżej wymienionym festiwalu: Sparszywiała, agresywna opcja, która oby jak najszybciej odeszła w polityczny niebyt.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1587 : 30-08-2024, 09:40 » |
|
Piątek, piąteczek, piątunio! Wypoczywać szybko, bo od poniedziałku trzeba będzie wrócić do pracy, nasi bracia Ukraińcy, którzy mają roszczenia terytorialne do Polski, bracia Beduini i wszyscy inni bracia czekają na socjał. Uśmiechnięci, jak pisałem wcześniej, narobili wszędzie potężnego gnoju. Deficyt budżetowy ma wynieść kosmiczne 289 miliardów (prawie połowa przychodów państwa), a sama obsługa długów 100 miliardów. A to nie koniec, ten memiczny rząd nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. Trzymajcie się za kieszenie.
|
|
|
|
|
|
|
Udana
MO: 01.01.2014
Wiedza:
Miejsce pobytu: Wrocław
|
|
« Odpowiedz #1588 : 31-08-2024, 11:41 » |
|
|
|
|
|
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...
|
|
|
Brer
Wiedza:
Miejsce pobytu: Między stolicą a Mazurami
|
|
« Odpowiedz #1589 : 31-08-2024, 15:18 » |
|
? Od poniedziałku w szkołach całego kraju startuje ?okres przygotowawczy? do szczepień przeciw HPV ? zapowiedział w piątek główny inspektor sanitarny Paweł Grzesiowski.
Grzesiowski zaznaczył, że w każdym powiatowym inspektoracie sanitarnym zostanie powołany koordynator szczepień HPV. Same zastrzyki będą wykonywali w szkołach lekarze rodzinni.
? Musimy wesprzeć proces pozyskiwania lekarzy i pielęgniarek, którzy pracują na co dzień w swoich gabinetach. Będziemy sprawdzali, w jakich warunkach będzie to wykonywane ? powiedział Grzesiowski.
Szef GIS zachęcał, aby jak najwięcej rodziców zdecydowało się zaaplikować swoim dzieciom preparat przeciw HPV, ponieważ jego podanie jest dobrowolne, a nie jak w przypadku wielu innych szczepień obowiązkowe.Na razie dobrowolne. https://pch24.pl/grzesiowski-dopial-swego-kontrowersyjna-akcja-szczepien-wchodzi-do-polskich-szkol/
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1590 : 01-09-2024, 13:54 » |
|
Premier jest przekonany, że Niemcy leżą na wschód od Polski i stamtąd na nas napadli, mordując 6 milionów obywateli, kradnąc narodowe dobra, niszcząc miasta, paląc wsie i wykorzystując Polaków do niewolniczej pracy.
Premier Donald Tusk: Westerplatte: W każdym polskim mieście znajdziemy jeszcze blizny i ślady tej wojny. To nie jest abstrakcja. Ta wojna znowu przychodzi od wschodu. Dzisiaj nie powiemy "nigdy więcej wojny". Dzisiaj musimy powiedzieć "nigdy więcej samotności". Nie może być już więcej w przyszłości, że Polska będzie samotnie stawiała czoła agresji.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1591 : 02-09-2024, 06:24 » |
|
Niemcy od 1000 lat napadały na Polskę. Jak myślicie, kiedy następna wojna?
|
|
|
|
|
|
|
Gibbon
Wiedza:
|
|
« Odpowiedz #1592 : 02-09-2024, 10:01 » |
|
Grunt, że: Nie może być już więcej w przyszłości, że Polska będzie samotnie stawiała czoła agresji
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1593 : 02-09-2024, 11:27 » |
|
W 39 mieliśmy dozgonnych sojuszników - Anglosasów. A tu drugi geograf: Roman Giertych: Kretyni z TV Republiki czepiają się PDT, że powiedział na Westerplatte, iż wojna przyszła ze wschodu. Główny atak Niemców szedł właśnie ze wschodu - z Prus Wschodnich. I pierwsze salwy padły właśnie ze wschodu - pisowskie nieuki.Może wkleję jak to w rzeczywistości wygląda, bo widać za trudne dla wielu.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1594 : 02-09-2024, 12:04 » |
|
Tak poszedł atak Niemiec na Polskę: Ale jak przemyślałem temat to chyba głupi głupek jestem, bo w końcu to Polacy napadli na radiostację w Gliwicach, więc dla Niemców jak najbardziej wojna przyszła ze wschodu.
|
|
|
|
|
|
|
Gibbon
Wiedza:
|
|
« Odpowiedz #1595 : 04-09-2024, 10:59 » |
|
wystarczy mapę odwrócić do góry nogami i wszystko się zgadza! Panie... teraz wszystko trzeba robić odwrotnie, do góry nogami, od dupy strony.
|
|
|
|
|
|
|
Udana
Wiedza:
|
|
« Odpowiedz #1596 : 06-09-2024, 08:14 » |
|
Niemcy od 1000 lat napadały na Polskę. Jak myślicie, kiedy następna wojna?
Tym razem przejmują nas bez wojny. Niektórzy nawet się nie zorientują.
|
|
|
|
|
|
|
Udana
Wiedza:
|
|
« Odpowiedz #1597 : 06-09-2024, 09:05 » |
|
Ale jak przemyślałem temat to chyba głupi głupek jestem, bo w końcu to Polacy napadli na radiostację w Gliwicach, więc dla Niemców jak najbardziej wojna przyszła ze wschodu.
W nowym podręczniku historii Europy są takie sugestie, a w kolejnym podręczniku Polska już będzie agrsorem a dowodem będzie Auschwitz gdyż Niemcy swoje obozy, na terenie Niemiec, niszczą tzn.zmieniają ich charakter, zostawiają tablice pamiątkowa. Czyli niedługo jedynymi obozami zrobionymi przez Niemców będą obozy w Polsce. Ps. Skorupion nie wiem czy przez przypadek nie usunęłam Twojego wpisu? Chciałam zacytować a nie mogłam, teraz nie ma już. Ale ja chyba nie mam takich uprawnień?? Chodzi o post gdzie pisałeś o Siewierze! To może być kandydat PIS na prezydenta! Niestety covidowo bardzo niewiarygodny! Jeszcze mówi, że był w Bergano i to widział? Pod wywiadami z nim jest pełno wpisów pochwalnych. Całe farmy wylęgły i chyba testują.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1598 : 08-09-2024, 07:21 » |
|
Usunęłaś, ale to sprawa dla admina. Siewiera jednym wystąpieniem u Stanowskiego zbłaźnił się i temat zamknięty.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #1599 : 08-09-2024, 07:26 » |
|
Zacząć trzeba od tego, że obecny neorząd jest przedstawicielstwem Niemiec na Polskę i ma za zadanie zrobić tu 17 land niemiecki. Na razie uwalają wszystkie większe inwestycje mogące zagrozić Niemcom, patrz CPK i podobne, oraz próbują całkowicie zlikwidować opozycję.
|
|
|
|
|
|
|
|