Niemedyczne forum zdrowia
05-10-2024, 18:53 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
Czy dotarł od Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Sklep Biosłone --> wejdź

Strona główna   Pomoc Regulamin Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 80 81 [82]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: W ramach przychylania nam nieba  (Przeczytany 730842 razy)
Skorupion
*

MO: nie stosuję

« Odpowiedz #1620 : 16-09-2024, 07:42 »

Myślę, że wygra Kanalia Harris. Dlaczego? bo jak nie wygra to i tak wygra, obecnie faktycznie sprawująca władzę grupa jest silna, większość ludzi to urodzeni socjaliści i głupki.

Drugi zamach na Trumpa.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1621 : 17-09-2024, 07:23 »

Pisiory już ustaliły kto jest winien powodzi.

https://niezalezna.pl/polska/wydarzenia/antyszczepionkowcy-blokowali-budowe-zbiornikow-w-kotlinie-klodzkiej-pozniej-rozpowszechniali-tresci-od/526808
Skorupion
*

« Odpowiedz #1622 : 17-09-2024, 09:15 »

Marszałek Rotacyjny Hołownia do dziennikarza, który pytał dlaczego posłowie Koalicji Obywatelskiej protestowali przeciwko budowie zbiorników retencyjnych:
? A co pan zrobił żeby wybudować te zbiorniki retencyjne, może pan mi powiedzieć? Co pan zrobił w ciągu ostatnich lat żeby zwiększyć bezpieczeństwo powodziowe Polski?

No patrzcie, ja też nic nie zrobiłem. Biorę taczkę, szpadel, dwie łopaty i lecę budować jakiś zbiornik retencyjny.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1623 : 19-09-2024, 06:45 »

Sytuacja jest taka, że normalny człowiek otwiera usta, aby nabrać powietrza, lewacki komuch zaś czyli tak zwany demokrata, aby skłamać. Łżą non stop, słowa prawdy od nich nie usłyszycie. A już szczególnie medialne szczujnie głównego nurtu. Tam jest wszystko na opak i uwaga na programowanie neuro.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1624 : 19-09-2024, 06:51 »

Wszyscy piszą "ruskie onuce", a to się okazuje, że to Niemieckie służby werbują ekologów/aktywistów i fundacje w Polsce, by wykorzystywać ich do protestów na korzyść Niemiec.
Właśnie Dr Grzegorz Chocian, prezes Fundacji Konstruktywnej Ekologii ECOPROBONO, przyznał na antenie Polsat News, że próbowały go zwerbować Niemieckie służby specjalne, ale odmówił i zgłosił to ABW, która to potwierdziła.
Dodał, że wie kto się zgodził. Nie musze wspominać politycy jakiej partii wraz z ekologami protestowali przy budowie zbiornika w na Ziemi Kłodzkiej.

Tak jest w wielu dziedzinach, Niemcy chcą z Polski zrobić zacofaną kolonię.
Udana
*

MO: 01.01.2014
Wiedza:
Miejsce pobytu: Wrocław

« Odpowiedz #1625 : 19-09-2024, 14:47 »

23 czerwca 2024 Sebastian Tyszuk
Jak piszą podręcznikowy niż Genueński.
Powinniśmy uważnie go obserwować, bo to właśnie niże Genueńskie doprowadzają w Polsce do największych powodzi.
Sugerowałbym rozpoczęcie opróżniania zbiorników przeciwpowodziowych.
Żeby u polityczek i miniesterek nie było zdziwienia.

Polityczki nie posłuchały.
Zbiorniki w Nysie i Mietkowie nie zostały opróżnione.

13.09 2024 Donald Tusk
Nie ma poważnego zagrożenia.

14.09.2024
Zalana cała Kotlina Kłodzka i okolice.

Uśmiechamy się nadal!
Polscy nic się nie stało!
Pojedziecie do Niemiec popracujecie i znów chaty odbudujecie!

Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...
Skorupion
*

« Odpowiedz #1626 : 21-09-2024, 17:30 »

Przedwojenny dokument, dobrze było, po co likwidować?

Skorupion
*

« Odpowiedz #1627 : 22-09-2024, 09:53 »

Parę rzeczy nie daje mi spokoju, że spać nie mogę.
Osobopostacie z macicą awanturują się o parytety zatrudnienia, żądają mniej więcej po połowie mężczyzn i kobiet, ale tylko tam, gdzie miód i konfitury, bo jak praca ciężka, niebezpieczna, brudna to już nie. Dlaczego? I drugie pytanie. W takich żądaniach zawsze chodzi o dwie płcie, a gdzie pozostałe 57?
Skorupion
*

« Odpowiedz #1628 : 23-09-2024, 06:40 »

Guten Tag.
Dobrotliwy Pan Bóg stworzył niebo, ziemię, wodę, słońce oraz weekend, a Niemcy poniedziałek. Tak więc drodzy rodacy do pracy, bo 250 tys. naszych braci Ukraińców, których pisiory są sługami, czeka na 800+.
Gibbon
*

MO: Nie stosuję.
Wiedza:

« Odpowiedz #1629 : 23-09-2024, 18:22 »

"Z żywiołem żaden człowiek ani nawet polityk nie jest w stanie wygrać".
Gibbon
*

Wiedza:

« Odpowiedz #1630 : 24-09-2024, 14:51 »

Niedługo koniec z tanią, inżynierską siłą roboczą:

WHO: już ponad 800 osób zmarło w Afryce z powodu małpiej ospy
Skorupion
*

« Odpowiedz #1631 : 27-09-2024, 13:55 »

No, Panie i Panowie, neorząd rozpoczął radosny pochód do kryzysu. Uśmiechnięci, z dwoma serduszkami od Jurasa, wstrzymują wydatki w wojsku, służbie zdrowia i gdzie tylko mogą oraz oczywiście jak potrafią najlepiej demolują gospodarkę, budżet, prawo, etykę i moralność oraz wydali wojnę bobrom. Naprawdę ciekaw jestem dalszego ciągu. Parę rzeczy można przewidzieć, ale przecież nie wszystko.
Antonio

MO: 31-10-2009
Wiedza:
Miejsce pobytu: Bergamuty

« Odpowiedz #1632 : 27-09-2024, 19:18 »

W sprawie niedoszłych zbiorników na Ziemi Kłodzkiej jest mnóstwo kłamstw i pomieszania. One nie powstałyby do dzisiaj, nawet gdyby zdecydowano się na ich budowę wbrew mieszkańcom. Gdyby nawet powstały, nie uchroniłyby zbiornika w Stroniu Śląskim przed wylaniem się ogromnej niszczącej fali.

Ludzi, którzy mieliby oddać swoje ziemie i domy na rzecz zbiorników nikt nie podburzał ani nie opłacał. Generalnie ludzie mieszkający w górskich dolinach, choć są zagrożeni powodziami, nie są opętani budowami ogromnych zbiorników. W górach nie jest to remedium na wielką wodę. Zbiorniki może chronią miasta na dole, ale w górach sprawy z wodami wyglądają zupełnie inaczej.

Politycy robili sobie z naturalnych, spontanicznych protestów przeciwko zbiornikom na Ziemi Kłodzkiej swoje złote interesy.

Wody Polskie to bardzo ciekawy wątek w tym wszystkim: w powodzi i w państwie. Mało kto wie, że jest to także tzw. regulator rynku wodociągowo-kanalizacyjnego. W gminie Stronie Śląskie, teraz zrujnowanej, prawnicy Wód Polskich pozytywnie opiniowali i dopuszczali antykonstytucyjny i totalnie z prawem sprzeczny gminny regulamin zaopatrzenia w wodę i odprowadzenia ścieków...

I'm going through changes
Antonio

MO: 31-10-2009
Wiedza:
Miejsce pobytu: Bergamuty

« Odpowiedz #1633 : 27-09-2024, 19:32 »

Wody Polskie jako regulator spraw wod-kan zastąpiły prezesa UOKiK od 2018 roku. Do tamtego momentu UOKiK bardzo dużo spraw rozstrzygał na korzyść słabszego -- najczęściej zwykłego Kowalskiego, korzystającego z gminnej kanalizacji i wodociągów. Wody Polskie odwrotnie, robią wszystko, by nie pomóc słabszemu a na końcu wszystko nam opomiarują, łącznie z wodą z własnej studni.

Ale wracając do tragedii w Stroniu: w okolicy rozwalonej części wału ziemnego zapory, przez całe lato prowadzone były różne prace ziemne. Zakładano system kontrolno-pomiarowy. Ten system przestał zresztą funkcjonować. Na dole zaś, na terenie zalewowym gmina budowała ogromny park rozrywki: parkingi, restauracje itp. Mogło to mieć jakiś wpływ na katastrofę. Do końca zwlekano z ewakuacją ludzi w mieście...

I'm going through changes
Skorupion
*

« Odpowiedz #1634 : 28-09-2024, 12:14 »

Mamy stan anarchii w kraju, na razie tylko prawnej. Widać, że uśmiechniętym nie pozwalają się cofnąć, muszą łamać prawo na rympał, ale jak popatrzeć na historię to wszystkie przewroty, zamachy stanu i dyktatury wprowadzane były siłowo. Bolszewicy mieli Czeka, Hitler SA, Pol Pot Czerwonych Khemrów, różne kacyki w Ameryce Południowej i Afryce armie, uśmiechnięci tylko Jagodno i Miasteczko Wilanów mają, a ci to własnego cienia się boją, więc lipa. Chyba, że po Wermacht będą dzwonić. No ciekawe jak to się rozegra.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1635 : 29-09-2024, 08:43 »

Zapomniałem jeszcze o jednym. Uśmiechnięta ciemnota zaczęła demolować polską naukę. Ale robią jedną rzecz dobrze, żeby oddać sprawiedliwość. Postawili się Ukraińcom, którzy Polski nienawidzą, a kochają Niemców. To jest dobre, bo pisiory jak trochę ponad dwa lata temu padli na twarz przed naszymi braćmi, których są sługami, tak pełzają do tej pory
Skorupion
*

« Odpowiedz #1636 : 30-09-2024, 07:53 »

Przypominam jak co tydzień. Do pracy drodzy rodacy, bo ktoś musi zarobić na mieszkania, darmową opiekę lekarską, darmowe bilety do muzeów, 800+ i wiele innych benefitów dla naszych różnych braci.
Ja lecę po popcorn, zaraz się zacznie w Prokuraturze Krajowej.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1637 : 01-10-2024, 10:06 »

Na razie słabo, czekamy na energiczniejszy rozwój wypadków.
Uśmiechający się do siebie rozwalili w drobiazgi ośrodek naukowy z wybitnymi naukowcami zajmujący się sztuczną inteligencją. Po co jakaś nauka w Polsce skoro mogą być szparagi w Niemczech?
A tu klasyczny, typowy skok Koalicji Obywatelskiej na spółki Skarbu Państwa. Po to między innymi chodzicie na wybory, żeby wybrani pasożytowali na was:

A za ten wpis uśmiechający się do siebie wysłali 6 uzbrojonych milicjantów i zapuszkowali młodego człowiek na 24h:

Skorupion
*

« Odpowiedz #1638 : 03-10-2024, 08:00 »

Wczoraj, jak milion Polaków, kupiłem z samego rana małpkę w plastiku, bo tańsza.

Po skonsumowaniu okazało się jednak, że to płyn do płukania tkanin. Rząd z premierem na czele nie zmasakrował legalnie działającego producenta, no i masz babo placek. Biegiem do szpitala, a tu tymczasem szpital zlikwidowany, to biegiem do drugiego. Drugiemu skończyły się pieniądze i zaprosili mnie w marcu przyszłego roku. A pies was drapał, se myślę. Wróciłem do sklepu, kupiłem już prawidłową małpkę, jak kolejne dwa miliony Polaków dzień w co dzień, chlapnąłem na raz i jest dobrze.
Gibbon
*

Wiedza:

« Odpowiedz #1639 : Dzisiaj o 05:13 »

Skorupion jak tam minęło świętowanie Światowego Dnia Uśmiechu?
Strony: 1 ... 80 81 [82]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines
Design by jpacs29 | Mapa strony
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!