Niemedyczne forum zdrowia
04-12-2024, 07:31 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
Czy dotarł od Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Strona główna   Pomoc Regulamin Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 82 83 [84] 85   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: W ramach przychylania nam nieba  (Przeczytany 749785 razy)
Skorupion
*

MO: nie stosuję

« Odpowiedz #1660 : 25-10-2024, 17:43 »

Piątek, piąteczek, piątunio albo TGIF jak mawiają kowboje. Czas na zasłużony odpoczynek po ciężkiej tygodniowej pracy. W nagrodę będzie można sobie pooglądać w TV różnych darmozjadów, aktywiszcze i nierobów, którzy z tej pracy żyją.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1661 : 27-10-2024, 08:45 »

Ależ paskudztwo powstało w najbardziej prestiżowym miejscu Warszawy.

Niby centrum sztuki nowoczesnej, czyli różne beztalencia, nieudacznicy i cwaniaki będą miały gdzie żerować na ludziach pracy.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1662 : 27-10-2024, 08:58 »

To pożyczyłem, bo jest dobre, a nie chciało mi się samemu wymyślać.

Emil Krawczyk.
Byłem z psem na otwarciu Muzeum Sztuki Nowoczesnej.
- Tu nie wolno z psami - mówi ochroniarz.
- To nie jest pies - odpowiadam. - To jest performance.
- A, to przepraszam.
Idziemy z psem dalej. Oglądamy rzeźbę Smefra centaura. Pół koń, pół Smerf.
- Zawsze się zastanawiałem - mówię do psa - komu kibicują centaury w czasie rodeo.
- Kupę mi się chce - odpowiada pies.
- Trzeba było zrobić przed wejściem.
- Wtedy mi się nie chciało.
Idziemy dalej. Oglądam jakąś kobietę, która stoi po kolana w basenie z moczem i wykrzykuje alfabet od tyłu.
- Z, Y, X - krzyczy. - U, V, W.
Mój pies kręci się w kółko i węszy nosem po ziemi.
- Fajfus - mówię do niego. - Fajfus, nie tutaj!
- Kiedy mnie ciśnie - odpowiada i zaczyna robić na podłogę.
Jakiś człowiek podchodzi i przygląda się temu, co wychodzi mojemu psu spod ogona.
- To jest interesująca propozycja - mówi.
Ktoś inny też podchodzi i patrzy.
- To jest świeże - mówi.
Podchodzi jakaś kobieta z kieliszkiem wina w ręku, cała na czarno.
- Odważne - mówi.
- Ja państwa bardzo przepraszam - mówię do nich.
- Jak się nazywa ta instalacja? - pyta kobieta. - To g*wno - odpowiadam, zatykając palcami nos.
- Mocne.
Ktoś z galerii podchodzi i wtyka w psią srakę tabliczkę z napisem "G*wno, 2025". Podchodzi fotograf i robi zdjęcie. Pojawia się ktoś z kamerą i mikrofonem. Prosi mojego psa o wywiad.
- Coż, zawsze kontestowałem opresyjne dla mojego gatunku rozwiązania przestrzenne w środowisku miejskim - mówi mój pies.
- A pan jest kuratorem - pyta reporter. - Co pan sądzi o pracy swojego podopiecznego.
- Sądzę, że to g*wno - odpowiadam.
- Brutalnie prawdziwe - mówi kobieta z winem.
- Ostentacyjnie szczere - mówi fotograf.
- U, T, S - krzyczy kobieta w basenie z moczem

Centrum kosztowało 650 mln zł, za to można pobudować dwa ogromne szpitale.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1663 : 27-10-2024, 11:00 »

Zbliżają się wybory prezydenckie w Polsce. Platformie mogę podpowiedzieć kandydata, jakby mieli problem. Scholza niech wystawią.
Gibbon
*

MO: Nie stosuję.
Wiedza:

« Odpowiedz #1664 : 27-10-2024, 13:33 »

Teraz Pałac Kultury nabrał jakby nowej jakości...

Darko

« Odpowiedz #1665 : 31-10-2024, 10:54 »

Kod:
Ups.
Telewizja ABC wypuściła już wyniki głosowania w Pensylwanii. Kamala wygrała o 5%.
Problem tylko w tym, że wybory dopiero we wtorek.
-Personel WC

https://x.com/TheCejrowski/status/1851708210765496543

https://x.com/TheCejrowski/status/1851494762131402852
« Ostatnia zmiana: 31-10-2024, 11:04 wysłane przez Darko » Zapisane
Skorupion
*

« Odpowiedz #1666 : 01-11-2024, 08:05 »

To co? Transportujemy ze znojnym wysiłkiem miliony ton plastikowego badziewia na cmentarze, żeby za kilka tygodni śmieciarki mogły zabrać go na wysypiska? No, do dzieła.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1667 : 04-11-2024, 09:09 »

Badziewie przetransportowane, można odetchnąć. Przy okazji pochlipaliśmy nad ludźmi, których za życia na dziesiątki sposobów sekowaliśmy i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku wracamy do zarabiania na naszych wszystkich braci oraz rodzimych darmozjadów.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1668 : 04-11-2024, 09:13 »

Mark Longo, mieszkaniec Nowego Jorku, 7 lat temu znalazł chorą wiewiórkę, którą się zaopiekował. Wiewiórka zadomowiła się u niego, a on na Tik-Toku wrzucał filmiki, jak się z nią bawi.
Nie spodobało się to pewnej pani, która doniosła na niego do urzędu ochrony środowiska. Urząd wysłał do domu Marka Longo ośmiu uzbrojonych funkcjonariuszy, którzy go obezwładnili i odebrali mu wiewiórkę, a następnie ją zamordowali.
Uśmiechnięci, tolerancyjni demokraci w praktyce.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1669 : 06-11-2024, 08:38 »

Na tę chwilę Trump wygrał i chyba demokratom nie uda się zachachmęcić. Republikanie wzięli się na sposób i ustawili armię prawników i wolontariuszy pilnujących głosowania. Wygląda, jakby wajchowy przestawił wajchę. Z dużą ciekawością będę teraz obserwował naszych uśmiechniętych, którzy  prowadzeni przez Niemców, narobili w Polsce olbrzymiego gnoju co chwilę łamiąc prawo. Niemcy przy okazji też od Trampa oberwą, bo ich nie lubi. Ja zresztą też, Niemcy winni są degeneracji Europy i tylko czekają, żeby do spółki z Rosją albo nawet samemu, znowu nas udusić.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1670 : 06-11-2024, 09:05 »

Tak dla przypomnienia:

Niemcy doprowadzili do kulturowej, gospodarczejej, moralnej degeneracji Europy, ściągnęły i nadał ściągają Beduinów, po cichu i miękko odbierają nam Ziemie Zachodnie i knują z Rosją.
A dziś będziemy obserwować fikołki uśmiechniętych hehehe. Ciekawe, który zacznie i w jaki obleśny sposób.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1671 : 06-11-2024, 10:26 »

Pan Roman zaczął:

Skorupion
*

« Odpowiedz #1672 : 06-11-2024, 10:38 »

A tu żona pełnego profesjonalizmu polskiego Ministra Spraw zagranicznych @radeksiekorski:

A tu odpowiedź Vance na wypowiedź Tuska:

Cześć Charlie. Oto dlaczego Polska jest dla mnie, jako senatora, tak ważną kwestią międzynarodową.

Do niedawna Polska miała konserwatywny rząd. Stosując dużą presję dyplomatyczną i ekonomiczną, administracja Bidena (i wiele krajów europejskich) atakowała ten rząd jako antydemokratyczny. Ten rząd został niedawno zastąpiony przez globalistyczny liberalny rząd, który teraz aresztuje swoich przeciwników politycznych i zamyka debatę publiczną. (Brzmi znajomo?) W imię ochrony demokracji wykorzystują twoje podatki, aby atakować rząd, który był naszym wielkim sojusznikiem.

Stany Zjednoczone wykorzystują swoją presję dyplomatyczną, aby atakować konserwatywne wartości i rządy, co jest haniebne. Ponownie, wykorzystują *twoje* podatki, aby to zrobić. I są tworzonymi globalistycznymi rządami, które będą bardziej współpracować z niektórymi najgorszymi zachowaniami administracji Bidena.

Uważam, że ważne jest, abyśmy nie używali wpływu Stanów Zjednoczonych do niszczenia rządów, które są zgodne z wartościami większości mieszkańców Ohio. Oczywiście szanuję twoje poglądy i doceniam, że się z nami skontaktowałeś.

Z poważaniem,
JD

Skorupion
*

« Odpowiedz #1673 : 07-11-2024, 08:33 »

Kowboje obudzili się z komuszego snu, zobaczymy co dalej, łatwo nie będzie. Czerwony Trump, niebieski Kanalia.

Dlaczego będzie trudno? bo lewactwo jest spowodowane wścieklizną mózgu, a wścieklizna wypróżnianiem demonów w głowie delikwenta.
Gibbon
*

Wiedza:

« Odpowiedz #1674 : 07-11-2024, 11:16 »

Marzyłbym aby fejsbukom i innym googlom się oberwało. O Tuskach nie wspomnę.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1675 : 08-11-2024, 10:14 »

Lewactwo w kilkuletnim triumfalnym pochodzie zdołało uświnić prawie wszystko co możliwe, fejsbuki to tylko czubek góry lodowej.
U nas Pisiory doniosły do sztabu Trumpa na Tuska, który rok temu zwyzywał Trumpa od ruskich agentów. No żadnej nadziei, obie opcje siebie warte. Pisiory tylko czekają, żeby znowu dorwać się do władzy, zamknąć lasy, cmentarze, wyszczepić przymusowo dorosłych i oddać wszystko Ukraińcom, łącznie z Lublinem i Rzeszowem.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1676 : 08-11-2024, 10:27 »

Niemcy w osobie Frau Merkel zaprosiły miliony wszelkiej maści Beduinów do osiedlania się u nas. No i inżynierowie, architekci, lekarze gremialnie ruszyli ze swojej biedy do bogatej i zdegenerowanej Europy. Co to jest ciekawego i dla mnie niezrozumiałego. Otóż Beduini uciekają przed swoimi zwyczajami, zachowaniami, prawem, systemem społecznym i gospodarczym, bo to wszystko przynosi biedę. Po czym po wjeździe do Europy natychmiast całość odtwarzają. Dlaczego? takie skończone ciemniaki?
Skorupion
*

« Odpowiedz #1677 : 08-11-2024, 15:38 »

Jak tam w pracy dzisiaj? Ciężko, szef się czepia, zmęczenie, złe samopoczucie? Zaciśnijcie zęby, nasi bracia, których pisiory są sługami, czekają na socjał.
Świadczenie 800+ nadal i nieprzerwanie jest wypłacane rodzicom ukraińskich dzieci NAWET WTEDY, gdy NIE uczą się w polskim systemie i nie mieszkają w Polsce (bowiem tej kwestii polskie państwo skutecznie nie kontroluje)!
Ale jest i dobra wiadomość. Od nowego roku będzie można dziedziczyć miejsce w kolejce do lekarza NFZ.
Skorupion
*

« Odpowiedz #1678 : 09-11-2024, 09:02 »

Niemcy przy okazji też od Trampa oberwą, bo ich nie lubi.

Kilka godzin po wyborze upadł niemiecki rząd. Zobaczymy co dalej.
Gibbon
*

Wiedza:

« Odpowiedz #1679 : 09-11-2024, 12:16 »

Strony: 1 ... 82 83 [84] 85   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines
Design by jpacs29 | Mapa strony
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!