Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

W ramach przychylania nam nieba

Zaczęty przez scorupion, 09-10-2012, 13:36

Skorupion

Aż dziw bierze, że ta ciemna masa pogrążona w obłędzie nie zorganizowała zbiórki na widły i siekiery dla Banderowców.

Skorupion

Czy nasi bracia Ukraińcy, którzy uciekli do Polski i których pisiory są sługami i jak zaczęli pełzać przed nimi 4 lata temu to nadal pełzają, tylko udają, że nie pełzają i jakby mogli to oddaliby wszystko co mamy, łacznie z Rzeszowem i Przemyślem oraz zaciągneliby kredyty i tez oddali.. Zaraz, zaraz, od nowa, bo coś zagmatwałem.
Czy Ukraińcy w wieku poborowym, którzy za kasę zwiali z Ukrainy, mogliby wrócić do swojej ojczyzny i bronić jej przed złowrogim Putinem, zamiast rozbijać sie w Polsce i propagować tu banderyzm?

Skorupion

W głupiej Brytanii nasz brat Beduin dźgnął cztery razy nożem białasa, po czym zadzwonił na milicję, że białas to rasista. Brytyjska milicja przyjechałą i skuła kajdankami białasa, patrząc spokojnie jak wykrwawia się na śmierć. Łyso wam?

Skorupion

Lewicujące osobopostacie darmozjadowe z Urzędu Praw Dziecka czy jakos tak, zabroniły lodziarni nagradzać lodami dzieci, które otrzymały świadectwa z czerwonym paskiem.

Brawo! Ma być równość i wszyscy nają być głupi. I tylko nienawistnicy jak zwykle nieszczęśliwi.

Skorupion

Na Ukraińców to trzeba mocno uważać, pisałem od razu, jak tylko pisiory nawpuszczali ich tu bez żadnej kontroli i uchwalili rasistowskie prawa dyskryminujące Polaków. Oni nienawidzą Polski, zresztą wszystkich nienawidzą łacznie ze sobą, kochają tylko Nemców, szczególnie SS-manów. Podobni są do mejej żony - tylko daj, daj, daj i ile byś nie dał to źle, niedobrze, za mało i daj więcej.

Skorupion

Znowu przybyło wariatów oraz demonów, które wyprózniają sie do mózgów osobopostaci lewitujących.
Zbliżają się wakacje, zamierzam odbyć tour po okolicznych krajach. Jadę w Węgry, Słowację, w Litwę, w Estonię i Łotwę, tylko w Niemcy nie jadę.
Od dwóch miesięcy nie słyszałem w szczujniach głównego nurtu nawet jednego słowa prawdy. Może być już tylko lepiej hehehe.

Gibbon

Oby jakimś zeroemisyjnym źródłem transportu bo ślad węglowy jak cholera.

Skorupion

Oczywiście, że zeroemisyjnym, zawsze popieram to co się aktualnie popiera. Nie jestem nienawistnikiem jak niektórzy.
Natomiast znam tylko dwa rodzaje takiego transporu - perski dywan i miotłę Baby Jagi. Co proponujesz?

Gibbon

Tylko wyrabiaj się Pan:

CytatOd 10 czerwca do 9 września 2026 roku we wschodniej Polsce obowiązuje strefa ograniczenia ruchu lotniczego EP R131, wprowadzona ze względów bezpieczeństwa na wniosek Dowództwa Operacyjnego Rodzajów Sił Zbrojnych. Obejmuje ona przestrzeń do wysokości ok. 3 km

Skorupion

Napisałem list do pani Rzecznik o nazwisku Monika Horna-Cieślak, w którym dmagam się, aby zabrać całą nagrodę Mai Chwalińskiej za finał Wielkiego Szlema i rozdać tenisitkom, które nie przeszły eliminacji. Nie może być tak, aby czuły się pokrzywdzone i dyskryminowane tylko dlatego, że marnie grają.

Skorupion

Zdjęcie Anglika polskiego pochodzenie Henry Nowaka, którego zmasakrowanego nożem przez Beduina, brytyjska milicja zakuła w kajdanki i przyglądała się jak umiera.

W Głupiej Brytanii, która w ciągu 80 lat ze światowego mocarstwa zamieniła się w podrzędny Kalifat położony na peryferiach zdegenerowanego Eurokołchozu, następuja planowa, rasistowska dyskryminacja białasów, ze wskazaniem na niechybną niebawem eksterminację.
Co ciekawe, białasy bardzo chętnie biorą w tym udział, szurnięci podobnie jak fajnopolacy.
Za kilka dni w naszej umęczonej ojczyźnie wchodzi w życie Pakt Migracyjny.