Kfiatka
MO: 2009- obecnie nie stosuję od ok.roku
|
|
« : 19-11-2012, 22:01 » |
|
Mam pytanie odnośnie infekcji, jaką przechodzę drugi raz w przeciągu miesiąca zaledwie... Ma to związek z oczyszczaniem twarzoczaszki, ssę olej, piję mieszankę na oczyszczanie dróg oddechowych i z przerwami piję MO, KB. Poprzednia infekcja zaczęła się miesiąc temu podobnie, z lekkim stanem podgorączkowym, drapaniem w okolicy nosogardzieli i bólem krtani, potem miałam bardzo gęsty, żółto-biały katar, spływający raczej z zatok, byłam tydzień na zwolnieniu chorobowym, nie brałam żadnych leków, piłam jedynie cytrynę z wodą, czasami zioła, KB, leżałam, niestety tydzień nie wystarczył, wróciłam z resztkami kataru do pracy i z lekkim rozbiciem oraz stanem podgorączkowym 37,2 Po miesiącu to samo, ale w mniejszym nasileniu: gęsty katar, ból krtani, kaszel, stan podgorączkowy max.37,4. Jestem na zwolnieniu od 5 dni, jutro muszę iść do pracy, a czuję się znowu w pełni nieoczyszczona, kataru co prawda już prawie nie mam, tylko kaszel został i ciągły stan podgoraczkowy max.37,3. O czym to może świadczyć? Martwię się tym bardziej, iż w pracy operuję głosem, a mam wrażenie, iż przechodzę mocne oczyszczanie tchawicy. Jak mogę sobie pomóc?
|