Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

SOS Fundacji Biosłone

Zaczęty przez Machos, 06-02-2013, 00:02

Machos

Na ostatnim spotkaniu profilaktyków zdrowia BAZ z 03.02.2013 roku padła z mojej strony propozycja wsparcia, organizowania spotkań dla Biosłonejczyków, którzy chcą, próbują przekonać swoich bliskich do zdrowia wg Biosłone, ale niestety mają z nimi problemy w różnym stopniu.

Na forum pojawiają się wasze wpisy opisujące problemy Biosłonejskiego życia w starciu z pacjenckim i uważam, że zorganizowanie takich akcji w ramach działania fundacji ma uzasadnienie.

Spotkania będą uzależnione od zainteresowania samych Biosłonejczyków, a wtedy będzie można ustalić konkrety co do miejsca i czasu spotkań w różnych częściach Polski. Warunkiem odbycia spotkania jest przyjazd Biosłonejczyka z osobą/ami bliską/imi, żeby spotkanie celem edukacji miało jakikolwiek sens.

Jestem w trakcie przygotowywania audycji z ostatniej rozmowy profilaktyków, gdzie temat przedstawiony jest obszerniej. O audycji poinformuję niebawem.

Zainteresowani spotkaniem mogą pisać na forum, bądź na maila fundacji fundacja@Bioslone.pl

Tutaj przykład maila, który przyszedł do fundacji:

CytatWitam serdecznie.

Czy organizują Państwo jakieś warsztaty uczące programu p. Słoneckiego?

Chciałabym wysłać kogoś z mojej rodziny.

Jestem praktykiem i entuzjastą podejścia Biosłone.

Pozdrawiam serdecznie. Lena.

Zamiast się badać, lepiej wypić miksturę oczyszczającą, najlepsze świadectwo badania organizmu, które w przypadku istniejących chorób widać po objawach. Machos.

Kamil

Pomysł idealny. Jeżeli wszystko pójdzie jak należy, to na pewno będę na tym spotkaniu z rodziną (jeżeli zechce im się pójść). A chęci to też druga sprawa, przecież niektórzy traktują Biosłone jako zło konieczne.

Asia61

Kapitalny pomysł. Żywe słowo oddziałuje z większą mocą niż pisane.
Zdrowie fizyczne i stan psychiczny człowieka są ze sobą ściśle powiązane.

- Awicenna

Bitwoman

Jestem zainteresowana spotkaniem w miastach Kraków, Chrzanów, Katowice.
Zamierzam przyprowadzić na spotkanie rodziców lub teściów.
"Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą." Coelho
Renata, mama Kamili (5) i Daniela (3,5)

Machos

Zamiast się badać, lepiej wypić miksturę oczyszczającą, najlepsze świadectwo badania organizmu, które w przypadku istniejących chorób widać po objawach. Machos.