Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Podziękowania dla Zibiego

Zaczęty przez Emisia, 15-01-2008, 12:15

Emisia

Już od dłuższego czasu zauważyłam jak dokładnie i cierpliwie Zibi stara się pomóc forumowiczom, tłumacząc wyczerpująco rożne argumenty. Myślę, że jest on też wielką pomocą dla Mistrza i pana Janusa (nie pamiętam aby negowali coś co napisał Zibi). Chciałabym Tobie, Zibi, podziękować za czas, który nam poświęcasz i tak jak Grażynka cierpliwie i konkretnie przekazujecie nam Waszą wiedzę. :ok:

Shpeelka

Cytat: emisiaJuz od dluzszego czasu zauwazylam jak dokladnie i cierpliwie Zibi stara sie pomoc forumowiczom, tlumaczac wyczepujaco rozne argumenty.

Tez tak uwazam, z akcentem na "cierpliwie" i  na dodatek bez zbednych  uszczypliwosci.  :cool:

Evaa8

Najprawdziwsza prawda    :padam:.....zapomniałyście o prowokowaniu do "terapii śmiechem" !
evaa
"Wiedza jest skarbem, który możemy wszędzie ze sobą zabrać".

taszczyk

Nie dość że ciekawie pisze, to jeszcze ma poczucie humoru!

Lucy

Najprawdziwsza prawda co piszecie o Zibim. Oby takich więcej.
Dostajesz od nas serduszko  :serce:
Wyimaginowane dolegliwości są nieuleczalne.

Zibi

Dziękuję Wam. Już dawno nie otrzymałem tylu ciepłych słów naraz. Jesteście moimi przyjaciółmi, a w tych czasach jest trudno zdobyć status przyjaciela. Jestem szczególnie wzruszony. W realu, pewnie teraz nie wypowiedziałbym ani słowa  , ale w tej sytuacji dla mnie komfortowej - czuję teraz luzik :P.
  Życzę Wam "powolnego" dochodzenia do zdrowia, ale skutecznego. A kiedy będziecie już hepi - podzielcie się swoją wiedzą z innymi, ale tymi, którzy Was o to poproszą, lub jeśli stwierdzicie po ich zachowaniu, że jest to "wołanie" o pomoc, tylko wyrażane inaczej (np. wśród ludzi uzależnionych jest to tzw. chora choroba, gdzie nie prosi się wprost o pomoc, lecz manipuluje, itd.).

KaZof

Wcześniej PRZEMO położył na moim dostępie tutaj łapę, dlatego na szarym końcu dodam:
także dziękuję Ci ZIBIątko  :padam:  i całe szczęście, "że w Tobie Mozart nie został zamordowany ... tylko Duch, jeśli tchnie na glinę, może stworzyć Człowieka" - "wiecie, rozumiecie? " ;)  :P  :papa:
KaZof, "Wszystko, co mnie nie złamie, wzmocni mnie"

Maldona

Zibi

Cytat: kazof:padam: i całe szczęście, "że w Tobie Mozart nie został zamordowany ... tylko Duch, jeśli tchnie na glinę, może stworzyć Człowieka" - "wiecie, rozumiecie? " ;)
Dzięki.
Taka Mała, a pamięta tę epokę :).
Dzięki, Maldonka!

[ Dodano: 16-01-2008, 17:27 ]
Cytat: kazofjeśli tchnie na glinę,

Pablo

No zibi, to teraz zostałeś już namaszczony :) Czekam więc za ostateczną decyzją ;) Już chyba drugi miesiąc ;)

żmijka

No dalej, męska decyzja, zibi. Jesteś potrzebny...

KaZof

To co, ON się tyle czasu "opiera"???? ... chciałabym, ale się boję ...  ;)  ? - ZIBI, co Ty - nie daj się prosić dłużej,  :grin:  ....TRZEBA POPRZEZ CIEMNOŚCI PRZERZUCAĆ KŁADKI ...  
KaZof, "Wszystko, co mnie nie złamie, wzmocni mnie"

Pablo

Uff, nareszcie zibi dał się przekonać ;)

Witam nowego Moderatora na forum !!!    :ok:  

Beata M.

Zibi gratuluję ,postaraj się byc moderatorem na 102.

wemix

TAk ZIBI he he :serce:

Zibi

Dzięki za zaufanie.

Będę się starał. A jak mi coś nie wyjdzie, to z góry przepraszam.
Cytat: wemixTAk ZIBI he he :serce:
To jednak można? he he: "serce" - facetowi?  
:)

wemix

Cytat: zibiDzięki za zaufanie.

Będę się starał. A jak mi coś nie wyjdzie, to z góry przepraszam.
Cytat: wemixTAk ZIBI he he :serce:
To jednak można ? he he: "serce" -facetowi?  
:)

Można, można dla takiego specjalisty to można odać serce i duszę  :padam:

Zibi

Evaa8

Gratuluję zibi   , spokojnie  :cwaniak: - będzie ok  :D
evaa
"Wiedza jest skarbem, który możemy wszędzie ze sobą zabrać".

Zibi

Dzięki, Ewo! :)