Niemedyczne forum zdrowia
06-12-2023, 18:58 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Strona główna   Pomoc Regulamin Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 84 85 [86] 87 88 89   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Deklaracje uczestnictwa w Elitarnym Forum Zdrowia Biosłone  (Przeczytany 1398609 razy)
Peggy

MO: 03.09.2018

« Odpowiedz #1700 : 14-05-2019, 15:38 »

Dzięki Biosłone udało mi się okiełznać ogromne problemy z jelitami. Jest jeszcze sporo do naprawy, ale wiem, że idę słuszną drogą. Regulamin przeczytałam i zobowiązuję się go przestrzegać. Proszę o dodanie mnie do forum, bowiem śledzę je od dłuższego czasu i jest dla mnie pomocnym uzupełnieniem książek Mistrza.
grzegorczykwiki
« Odpowiedz #1701 : 24-05-2019, 13:14 »

Witajcie, również miałam spore problemy z jelitami, miksturę stosuję od dość niedawna jednak już widać zmiany in plus smile
Nme

MO: 01.05.2019

« Odpowiedz #1702 : 03-06-2019, 17:00 »

Zanim trafiłem na biosłone udało mi się samemu, wbrew lekarzom i medycyjnie akademickiej wyleczyć z "nieuleczalnej" astmy. Obecnie dużo czytam, interesuję się zdrowiem, trochę ćwiczę i staram się z rozwagą stosować dobre praktyki, w tym m.in. MO oraz koktajl błonnikowy.
Gaba23
Początkujący
*

MO: nie stosuję

« Odpowiedz #1703 : 28-06-2019, 12:41 »

Obecnie czytam książkę "zdrowie na własne życzenie". Jestem bardzo zadowolona z zawartych tak informacji, które bardzo mi pomagają w codziennym życiu. Od niedawna odżywiam się dużo zdrowiej niż kiedyś oraz udało mi się w końcu rzucić palenie i ograniczyć kawę. Z mikstury oczyszczającej jeszcze nie korzystałam, ale niedługo zamierzam sprawdzić jej magiczne działanie ^^
Magdalenasa

MO: z przerwami od 2008

« Odpowiedz #1704 : 10-08-2019, 14:59 »

Deklaruje chęć uczestnictwa w elitarnym forum Bioslone. Jestem „bioslonejczyczką” od lat. Ten ruch wyleczył mnie z „bycia pacjentem” i spowodował, że myślę samodzielnie o zdrowiu. Dziękuje za to Mistrzowi i wszystkim sensownie wypowiadającym się ludziom.
sluslu

« Odpowiedz #1705 : 14-08-2019, 08:55 »

Chciałem się zadeklarować, przeczytałem regulamin
Martynka

MO: chyba 2013 z przerwami

« Odpowiedz #1706 : 16-08-2019, 23:45 »

Deklaruję chęć uczestnictwa w elitarnym forum Biosłone. Miksturę stosuję od lat. Moja rodzinka także stosuje drogę biosłonejczyków.  Przeczytałam regulamin.
Alicja

MO: 21/08/2019

« Odpowiedz #1707 : 21-08-2019, 11:50 »

Dzień dobry,
Jako nowy użytkownik deklaruję, iż zapoznałam się z warunkami regulaminu i oczywiście będę ich przestrzegać. Na forum Bioslone trafiłam krótko po tym jak moja 4 letnia córka miała 42 stopnie gorączki (niestety wtedy się wystraszyłam i trafiłyśmy do szpitala - diagnoza angina), po około tygodniu okazało się, iż ma ospę (w szpitalu dostała antybiotyk...) i po kolejnych 2 tygodniach okazało się, iż znowu ma gorączkę i anginę. Za drugim razem jak stwierdzono u niej anginę postanowiłam (za radami rodziców z forum) nie podawać żadnych antybiotyków i nie zbijać temperatury. I sukces! Dziecko przez 3-4 dni miało wysoką temperaturę (ok 39,5 st), do tego wyszła jej afta na wardze (była 25 godziny tylko po czym sama znikła). Żadnych leków i organizm sam sobie poradził. Po przeczytaniu kilku wątków z forum mogę stwierdzić, że podanie antybiotyku spowodowało, że organizm zamiast wyrzucić toksyny z siebie tego nie zrobił. To z kolei doprowadziło do kolejnej anginy. Na szczęście za drugim razem zostawiłam wszystko organizmowi aby sam walczył.
Bardzo chciałabym mieć dostęp do forum. Jestem zachwycona metodami Mistrza. Od dzisiaj stosuję koktajl błonnikowy i miksturę oczyszczającą.
Pozdrawiam wszystkich uczestników
vebsed

MO: 12.08.2019

« Odpowiedz #1708 : 22-08-2019, 22:56 »

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, a przede wszystkim Pana Józefa, którego darzę wielkim szacunkiem za ogromną wiedzę oraz zaangażowanie i wytrwałość w tym wielkim przedsięwzięciu. Największą wartością, którą człowiek może ofiarować drugiemu człowiekowi jest czas i chęć niesienia mu pomocy.
Książkę "Zdrowie na własne życzenie" kupiłem i przeczytałem zaraz po tym, jak się po raz pierwszy ukazała.
Musiałem przez te lata uczyć się na własnych błędach, choć większość mądrych ludzi wyznaje zasadę, że lepiej uczyć się na czyichś sukcesach. Jest takie powiedzenie : " Gdy uczeń jest gotowy - przychodzi Nauczyciel ".
Gdy ponownie powróciłem do lektury Mistrza uświadomiłem sobie związek moich problemów zdrowotnych z rtęcią, którą nosiłem w amalgamacie przez ponad 30 lat.
Nie doceniłem przeciwnika. 2,5 roku temu po śmierci najbliższej mi osoby stres zrobił swoje.
Nigdy nie byłem zwolennikiem medycyny kreowanej przez Big Pharmę, a teraz stałem się jej  zagorzałym przeciwnikiem.
Dziękuję Bogu, że są jeszcze na tym Świecie tacy ludzie, jak Pan Józef Słonecki.
To pierwszy mój dzień w tym zacnym, Elitarnym Forum Zdrowia Biosłone, którego Zasad i Regulaminu deklaruję się przestrzegać i tak mi dopomóż Bóg.
Na MO jestem dopiero od 11 dni, mając świadomość, że to mój początek jedynej rozsądnej drogi do zdrowia.
Bardzo liczę na mądre wskazówki i porady, jak na tej drodze właściwie  postępować.
Jeszcze raz pozdrawiam.

Wiktor

« Odpowiedz #1709 : 30-08-2019, 01:04 »

Dzień dobry

Chciałbym zadeklarować swoją chęć przynależności do forum, jeżeli mam być szczery trafiłem na Państwa witrynę internetową dopiero wczoraj a co za tym idzie nie zdążyłem jeszcze wdrożyć w życie MO czy też prozdrowotnej diety.

Nie da się ukryć jednak, że artykuły czytam z ogromnym zainteresowaniem, są napisane w sposób ciekawy a jednocześnie zrozumiały dla laika którym bez wątpienia jestem.

Moją główną motywacją aby dołączyć na forum jest mój stan zdrowia, liczę na to, że pośrednictwem strony będę miał możliwość korespondencji z osobami, które są rzetelne w tematyce zdrowego życia.

Obiecuję zachowywać się adekwatnie, do przyjętych tutaj zasad czy też ujmując to bardziej przyziemnymi słowami...Obiecuję nie kozaczyć, pajacować i zachowywać się adekwatnie do mojego miejsca w hierarchii użytkowników.
kingast

MO: 05.12.2019

« Odpowiedz #1710 : 29-09-2019, 18:25 »

Witam, deklaruje chęć przynależności do forum i zobowiązuje sie do stosowania zasad regulaminu.
Za dwa tygodnie kończę 3 miesięczną kurację oczyszczającą i wówczas rozpocznę MO. 
Moje problemy wykryte dzięki biorezonansowi to: przywra clonorchis sinensis, ogoniastek jelitowy, kropidlak zielonkawy, candidia albicans, nieżyt zoladka, polip.
Dzieki stosowaniu MO liczę na poprawę stanu żołądka i jelit, oczyszczenie cery.
Pozdrawiam
Maya

« Odpowiedz #1711 : 29-10-2019, 09:14 »

Dzień dobry. Przeczytałam regulamin i oczywiście deklaruję przynależność do forum. Razem z rodziną od wielu lat śledzimy działanie tego forum i wiele razy przeprowadzaliśmy kurację miksturą. Pozdrawiam.
Karinn

MO: 24-10-2019

« Odpowiedz #1712 : 01-11-2019, 23:31 »

Zapoznałam sie z regulaminem i akceptuje go w pełni. Proszę o pełen dostęp do forum.

Biedronka

MO: 06.11.2019

« Odpowiedz #1713 : 05-11-2019, 19:32 »

Witam, zapoznałam się z treścią regulaminu i go akceptuje. Od kilku dni przeglądam wątki forum i odnoszę wrażenie, że znalazłam odpowiedź na moje problemy zdrowotne. Chciałabym podzielić się z Wami moimi bolączkami i poszukać rozwiązania. Dzisiaj zrobiłam miksturę, od jutra zaczynam.
jolchen

MO: 10.2015

« Odpowiedz #1714 : 14-11-2019, 09:59 »

Dzień dobry,
forum znalazłam kilka lat temu i szybko stałam się jego czytelnikiem. Zaczęłam również stosować MO, które teraz staram się pić regularnie (wcześniej - przed 2015 - różnie to bywało). Do picia mikstury przekonałam także kilku członków rodziny. Nie mam większych problemów zdrowotnych, ale np. dzięki miksturze mój organizm zaczął usuwać złogi z okolicy lędźwiowej kręgosłupa. W najbardziej kryzysowym momencie lekarz stwierdził, a jakże dyskopatię, przepuklinę itd. Przeczekałam, aż organizm zrobi porządki i na razie nie narzekam.
Wracając do istoty wiadomości - chciałabym mieć pełny dostęp do forum, aby móc w pełni korzystać z wiedzy tu przekazanej (czasem trafiam na wątki do których nie mam dostępu). Pisać dużo nie będę (pewnie wcale), ale dużo czytam. Regulamin przeczytałam i oczywiście zgadzam się z jego postanowieniami.
Jola
Gibon
Początkujący
*

MO: Nie

« Odpowiedz #1715 : 27-11-2019, 16:14 »

Cóż to się stanęło, iż dostałem bana? I to ziębopodobnego: "Za reklamę suplementów".
Angulo

MO: nie stosujê

« Odpowiedz #1716 : 05-12-2019, 18:42 »

Witam wszystkich forumowiczów!

Przeczytałem regulamin, deklaruję przynależność do forum i akceptuję regulamin. Miałem problemy z żołądkiem i jelitami, odkąd próowałem mikstury, jest lepiej. Proszę o pozwolenie mi na uczestnictwo w życiu forum.

Kuzyn171287

MO: Stosowałam ale przerwałem

« Odpowiedz #1717 : 23-12-2019, 13:25 »

Zapoznałem się z warunkami regulaminu i zamierzam ich przestrzegać.
Luna7

MO: 24.12.2019

« Odpowiedz #1718 : 25-12-2019, 04:58 »

Witam serdecznie. Interesują mnie walki z Hashimoto i zdrowe odżywianie. Oczywiste że będę przestrzegała zasad forum.
Składam deklarację uczestnictwa w Forum Biosłone.

« Ostatnia zmiana: 25-12-2019, 05:16 wysłane przez Luna7 » Zapisane
keebler.candida

« Odpowiedz #1719 : 27-12-2019, 21:33 »

Witam wszystkich serdecznie smile
Strony: 1 ... 84 85 [86] 87 88 89   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines
Design by jpacs29 | Mapa strony
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!