Niemedyczne forum zdrowia
02-12-2023, 06:22 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Strona główna   Pomoc Regulamin Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 89   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Deklaracje uczestnictwa w Elitarnym Forum Zdrowia Biosłone  (Przeczytany 1397027 razy)
Niteczka

MO: 26.04.2010

« Odpowiedz #40 : 15-04-2013, 16:45 »

Ja również.
Trubadur

MO: IV 2012 - VI 2013
Wiedza:

« Odpowiedz #41 : 15-04-2013, 16:49 »

Również niewiele z tego rozumiem (zastanawiam się też, czy to nie jest taka podstępna metoda wykazania, jak wiele jest osób, którym Biosłone pomogło, a inaczej by się nie wypowiedziały msn-wink), ale skoro jest, jak jest, to i ja się dopisuję. Nie wyobrażam sobie dalszej drogi do zdrowia bez możliwości kontaktu z innymi myślącymi podobnie. Korzyści jak na razie są skromne i nie do końca można ocenić z czego konkretnie (MO, KB, DP itd.) wypływają, ale zaliczyłbym do nich: ustąpienie obfitych krwawień z hemoroidów, ustąpienie bólów głowy, uspokojenie jelit i wyregulowanie wypróżnień. Wiele jest jeszcze do zrobienia, ale o tym pisać nie będę. Natomiast nade wszystko największą korzyścią jest to, że nie jest gorzej niż było. Postępująca degradacja organizmu została zahamowana.
Opiotr

MO: 24.05.2012
Wiedza:

« Odpowiedz #42 : 15-04-2013, 16:54 »

Również chciałbym zgłosić dalszą chęć korzystania z forum.
Na Biosłone jestem niecały rok - znalazłem przypadkowo szukając różnych 'lekarstw' na raka, bo znajoma niestety ma nowotwór, ale i tak już jest na etapie, gdzie większość jej organów została usunięta i dalej nie da się przekonać, że to nie dla jej dobra...
Sam od wielu lat odstawiłem wszystkie leki, czasem jedynie stosowałem różne suplementy i wyszukiwałem informacji o różnych cudownych właściwościach niektórych 'naturalnych' roślin, leków i metod, jak np. ziarna kakaowca, spirulina, srebro koloidalne, wyciskarki do soków, itp.
Po przeczytaniu portalu, książek i forum dotarło do mnie, że jest w tym wszystkim sens, a już prawie miałem się przerzucić na wegetarianizm (ale jakoś nie wyobrażałem sobie życia bez mięsa).
Główne korzyści z picia MO, KB i innych zasad Biosłone:
- zniknęły liczne łuszczenia skórne, niestety łupież na głowie cały czas jest, także jeszcze długa droga,
- ból kolana szybko odszedł po zastosowaniu ciepłych kąpieli z olejem,
- kłopot z wizytami u dentystów zniknął po zastosowaniu ssania oleju (zęby przestałem myć całkiem),
- no i oczywiście mam regularne stolce i czuję się w miarę dobrze.
Pozostał kłopot z zatokami, łupież, nalot na języku. Niestety mam nieco utrudnione stosowanie BPP, ponieważ większość czasu spędzam w delegacjach razem z brygadą i bywa różnie - czyli jedzenie, dużo słoikowego i tego co serwują w barach, zajazdach, hotelach, do tego alkohole, itp. także nie jest mi łatwo. Mimo wszystko staram się pić MO regularnie z resztą już jest gorzej.
« Ostatnia zmiana: 15-04-2013, 17:47 wysłane przez Agata » Zapisane

"Czerwone mięso Ci nie zaszkodzi. Na pewno zaszkodzi Ci niebiesko-zielone" - Tommy Smothers
Xemonoj

MO: 5.02.2013

« Odpowiedz #43 : 15-04-2013, 17:30 »

Ja też chciałbym korzystać.
Bioslone odkryłem gdy czytałem na forum grmg o nlp.
Chcialem bowiem aby mój mózg sam wyleczył ciężką grypę którą przechodziłem. I zamiast tego odkryłem bioslone.pl w momencie gdy już chciałem iść do lekarza. Nie poszedłem, grypa przeszła bez leków i czułem się świetnie. Od lutego piję MO i potrzebuję dostępu do tego forum aby stale dowiadywać się nowych rzeczy.
Dziękuję.
Dusiu70

MO: 01.09.2011 Niestety nieregularnie
Wiedza:

« Odpowiedz #44 : 15-04-2013, 17:43 »

To forum zaczęło być demokratyczne i jego wartość tym samym rośnie.
To zdanie mnie zmasakrowało. Jak można wypisywać takie bzdury. Demokracja to ustrój dla debili. W tym systemie dwóch meneli spod budki z piwem, przegłosuje profesora matematyki, że 2+2=5.
Gdyby zostawić to forum teraz, takim jakim jest, byłaby to szansa na bardzo ciekawe forum prozdrowotne.
Takie demokratyczne forum już istnieje... to kafeteria. Konia z rzędem temu, który znajdzie tam wiarygodne informacje. Uważam, że to forum musi mieć właściciela i ewentualnie zarząd. Żadnej pieprzonej demokracji. Przecież wiemy, że większość w tym kraju to debile. Chcecie oddać im w ręce taki diament? Zaraz znajdą się palikoty, tuski i inne typy spod ciemnej gwiazdy. I zaczną obiecywać gruszki na wierzbie. Precz z demokracją. Nikt nikogo tu na siłę nie trzyma. Jak ja będę chciał odejść, to po prostu odejdę. Czy to jest takie trudne?
« Ostatnia zmiana: 15-04-2013, 17:45 wysłane przez Dusiu70 » Zapisane

(20)Gdzie jest mądry? Gdzie uczony? Gdzie badacz wieku tego? Czyż Bóg nie obrócił w głupstwo mądrości świata? (21) Skoro bowiem świat przez mądrość swoją nie poznał Boga w jego Bożej mądrości, przeto upodobało się Bogu zbawić wierzących przez głupie zwiastowanie. (1Kor)
Szpilka
*

MO: 6.06.2007

« Odpowiedz #45 : 15-04-2013, 19:06 »

Chciałabym złożyć deklarację uczestnictwa w forum, gdyż nie jestem idiotą. Czy tak starczy?
Lukre

MO: 06-10-2012 (1.5 r.) 01-08-2016-15.01.2017; 01.08.2018-...? DP:_06-09-2012
Wiedza:

« Odpowiedz #46 : 15-04-2013, 19:15 »

Również dopiszę się, bo uważam, że tutaj, na tym forum można tylko zyskać. Przede wszystkim wiedzę, a dzięki temu zdrowie. Pomimo krótkiego stosowania BPP już tej zimy skóra wzmocniła sią. Po raz pierwszy od wielu lat nie marzły mi ręce, nawet będąc bez rękawiczek, do tego obyło się  bez żadnych witamin, suplementów, leków. Uszczelnilam jelita, które wcześniej przypominały sito. Zmniejszyły mi się problemy z nadwrażliwością oczu. Ogólnie jest lepiej, co prawda do pełni zdrowia daleka droga - potrzeba więcej czasu, ale ja go mam, dlatego chcę dalej uczestniczyć w forum. Myślę, że za jakiś czas będę mogła opisać znacznie więcej korzyści.

"Normalność to iluzja. To, co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy..." M. Addams
Luki27

MO: maj 2011

« Odpowiedz #47 : 15-04-2013, 19:25 »

Ja również poproszę o dostęp do forum. Jest to kopalnia wiedzy (prawdziwej) o funkcjonowaniu organizmu.
MO mi bardzo służy. Wiele rzeczy zrozumiałem dzięki forum, ale wiem, że jeszcze sporo nauki przede mną. Dlatego chciałbym dalej uczestniczyć w życiu forum.
Rysiek
*

MO: 31-05-2008

« Odpowiedz #48 : 15-04-2013, 19:26 »

Proces dostosowywania forum do nowej funkcjonalności został zakończony. Ci użytkownicy, którzy nadal widzą forum nie muszą niczego robić - dostęp otrzymali, bądź wkrótce otrzymają, za dotychczasową postawę na forum. Pozostali muszą złożyć wspomniane wyżej deklaracje.

Defragmentor

MO: 02-04-2012

« Odpowiedz #49 : 15-04-2013, 19:37 »

Będę wdzięczny za możliwość dalszego uczestnictwa w forum Biosłone. Korzyści z picia MO, KB i innych zasad Biosłone:
-uspokojenie jelit i wyregulowanie wypróżnień, które były głównym powodem szukana wiedzy w książkach Pana Słoneckiego jak również z forum Biosłone.
« Ostatnia zmiana: 15-04-2013, 19:52 wysłane przez Defragmentor » Zapisane
Lara

MO: 01.03.2013

« Odpowiedz #50 : 15-04-2013, 19:49 »

Ja również chciałabym mieć możliwość dalszego czytania Forum Biosłone. Mo piję razem z córką od miesiąca.  Dzięki temu, że miałam możliwość czytania Forum, cała rodzina odżywia się dużo zdrowiej, chorujemy bez lekarstw i nie szczepię dzieci. Myślę, że jeszcze z wielu informacji zawartych na Forum, chętnie bym skorzystała.

LARA
Amrsta

MO: 01.05.2013

« Odpowiedz #51 : 15-04-2013, 19:50 »

Chciałabym złożyć deklarację uczestnictwa w forum. Właśnie przeczytałam książki Pana Słoneckiego i dzięki nim zdobyłam dużo cennych informacji. Właśnie zamierzam zacząć pić MO. Od kliku dni czytałam również posty z różnymi informacjami dotyczących kwestii zdrowotnych i uważam dużo porad za bardzo cenne. Cieszę się,że trafiłam na to właśnie forum, gdyż chcę wziąć zdrowie w swoje ręce. Będę wdzięczna za możliwość kontynuowania uczestnictwa w forum Biosłone.
Melody

MO: 24-08-2008

« Odpowiedz #52 : 15-04-2013, 19:54 »

Bioslone to najlepsze co mnie spotkało. Za mną już prawie 5 lat z MO, same korzyści, m.in.:

- nie bolą stawy,
- nie boli kręgosłup,
- "znikają" kamienie w woreczku żółciowym,
- znaczna poprawa z astmą.

Szkoda by było, gdyby forum zniknęło dla wszystkich, wiem, że parę osób, którym podałam namiary czyta i korzysta z forum. Takiej wiedzy nie ma nigdzie...
Bardzo proszę o dostęp.

« Ostatnia zmiana: 15-04-2013, 21:26 wysłane przez Agata » Zapisane
Koperek

MO: 15-07-2008; PMO: 22-09-2008

« Odpowiedz #53 : 15-04-2013, 20:12 »

Ja również bardzo, bardzo proszę o dostęp - możliwość korzystania z forum, nieocenionej kopalni prawdziwej wiedzy; zaglądam tu codziennie, korzystam z porad (moje dzieci rownież); do końca życia będę pić MO, KB, stosować kąpiel z olejem winogronowym, używać maści z wit.A zamiast drogich pseudokremów, itd.
Następnym razem opiszę moje sukcesy na drodze dochodzenia do zdrowia, bo w tej chwili jestem w pracy.
Serdecznie pozdrawiam pana Słoneckiego.
« Ostatnia zmiana: 15-04-2013, 21:27 wysłane przez Agata » Zapisane
Galapagos

MO: 11.08.2008; 15.01.2013

« Odpowiedz #54 : 15-04-2013, 20:14 »

Mnie także zależy aby znaleźć się w tym Elitarnym Gronie i uczestniczyć w "życiu" forum Bioslone. Co do korzyści to na pewno należy wymienić zmianę w sposobie myślenia na temat zdrowia, chorób etc. Odchorowujemy infekcję bez leków (ja i dzieci), co nierzadko jest wielkim testem dla mnie. Zdrowe nawyki żywieniowe które dzięki forum wprowadziłam w życie. Niedawno wróciłam do MO (po dwóch ciążach) i liczę na to że egzemy które uwidoczniły się w ciąży drugiej znikną. Ponadto moja mama rozpoczęła NIA 2,5 miesiąca temu  (gościec) i aktywnie uczestniczymy w tym dziale. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mej prośby.

Stosuję: MO, KB, olej winogronowy do kąpieli, maść z wit.A, ZZO, ocet jabłkowy.
« Ostatnia zmiana: 15-04-2013, 20:16 wysłane przez Galapagos » Zapisane
Pola53

MO: 30.01.2013

« Odpowiedz #55 : 15-04-2013, 20:17 »

Kurcze, mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno na złożenie deklaracji. Nie wyobrażam sobie już istnienia bez Forum! Przecież jak mi coś dolega, tutaj mogę sprawdzić o co chodzi, uzyskać poradę od mądrzejszych ode mnie. Proszę bardzo o dostęp do forum. Chyba do idiotów się nie zaliczam, taką przynajmniej mam nadzieję.

kocham dzieci i zwierzęta smile Staram się pomagać jednym i drugim
Dampo

MO: 03.08.2011

« Odpowiedz #56 : 15-04-2013, 20:23 »

Składam deklarację uczestnictwa w forum Biosłone.

Danka
Domelos

MO: 04/03/2013

« Odpowiedz #57 : 15-04-2013, 20:24 »

Również chciałbym zgłosić dalszą chęć korzystania z forum. Czytam forum od niedawna i jestem przekonany iż zasady promowane przez P. Józefa Słoneckiego są słuszne. Przeczytałem książki Mistrza, MO piję od miesiąca, dzisiaj dostałem przesyłkę ze składnikami na KB i na drogi oddechowe, a tutaj taka przykra niespodzianka. Uważam iż forum jest nieocenionym źródłem wiedzy i wymiany doświadczeń.
Stamar

MO: 6.02.2013

« Odpowiedz #58 : 15-04-2013, 20:25 »

Ja również chciałbym złożyć deklarację uczestniczenia w forum. Moje uzyskane korzyści dzięki stosowaniu zasad Biosłone:
* dużo mniejsza senność w trakcie dnia
* zniknięcie bezsenności w nocy
* lepsze samopoczucie
* poprawa pracy jelit

Myślę, że najlepszą deklaracją z mojej strony są dwie wpłaty na fundację Biosłone zrealizowane dzisiaj - jedna przez Siepomaga.pl a druga bezpośrednio na konto.
Biedrona

MO: 2 lata - przerwa 2 lata - teraz znów :)

« Odpowiedz #59 : 15-04-2013, 20:36 »

Ja też proszę o możliwość uczestnictwa na forum Bioslone.

Biedronka w trzech zielonych listkach msn-wink
Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 89   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines
Design by jpacs29 | Mapa strony
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!