Niemedyczne forum zdrowia
23-09-2023, 15:47 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Sklep Biosłone --> wejdź

Strona główna   Pomoc Regulamin Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 89   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Deklaracje uczestnictwa w Elitarnym Forum Zdrowia Biosłone  (Przeczytany 1372044 razy)
Kimg

MO: 05.01.2011+KB i DP.

« Odpowiedz #200 : 16-04-2013, 23:00 »

Składam deklarację uczestnictwa w Elitarnym Forum Zdrowia Biosłone. Poprawiłem stan kręgosłupa, zębów i skóry.
Crow

MO: 10.11.2010

« Odpowiedz #201 : 16-04-2013, 23:11 »

Nie było mnie 3 dni i chyba jakaś dyskusja mnie ominęła. Co tu dużo pisać wyrażam chęć uczestnictwa na forum.
Emaila

MO: 15.01.2013

« Odpowiedz #202 : 16-04-2013, 23:13 »

Bardzo mi zależy w uczestnictwie na forum, które ostatnimi czasy wiele zmieniło w moim dotychczasowym życiu. Przepraszam za literówki, gdyż korzystam z klawiatury telefonicznej.
« Ostatnia zmiana: 16-04-2013, 23:32 wysłane przez Whena » Zapisane
Nick555

MO: nie stosuję

« Odpowiedz #203 : 16-04-2013, 23:19 »

Deklaruję chęć dostępu do forum Biosłone. Miksturę piję od niedawna, koktajle jeszcze krócej, bo od przedwczoraj. Oczekuję odbudowania prawidłowej flory bakteryjnej jelit i ograniczenia liczby wypróżnień oraz końca luźnych stolców, a także poprawy stanu cery.
Aga22

MO: 08.11.2008r przerwa od 2015. 11. do 2017 .11.

« Odpowiedz #204 : 16-04-2013, 23:28 »

Będę bardzo wdzięczna za możliwość dalszego korzystania z forum.
Dla mnie jest bezcenna wiedza, którą tutaj poznałam i wciąż zdobywam, czytając forum.
Ella

MO: 1.03.2013

« Odpowiedz #205 : 16-04-2013, 23:33 »

Bardzo proszę o możliwość uczestnictwa w forum.
Cała moja rodzina przeczytała książki Pana Słoneckiego, pijemy MO, KB i stosujemy dietę prozdrowotną. Choć to dopiero 6 tygodni - moja 15-letnia córka pozbyła się dolegliwości ze strony układu pokarmowego (gazy, wzdęcia, przelewanie, bóle brzucha), które ją nękały od ok. 7 lat.
Mąż natomiast zaczyna odstawiać leki na nadciśnienie, bo bardzo ładnie zaczyna się normować.
Co tu dużo pisać - jestem szczęśliwa.
Forum czytam codziennie i przyznam, że jeszcze całego nie poznałam, więc proszę o szansę dalszego zgłębiania tak fascynującej i pożytecznej wiedzy.
« Ostatnia zmiana: 16-04-2013, 23:54 wysłane przez Ella » Zapisane
Jenny

« Odpowiedz #206 : 16-04-2013, 23:36 »

Jestem Waszą wierną czytelniczką od 1,5 roku. Dzięki wiedzy, jaką uzyskałam na Forum zmieniło się moje podejście do spraw zdrowia i odżywiania. Nie piję MO, ponieważ dopiero przestałam karmić piersią. Oczywiście stosuję się do innych zaleceń pana Słoneckiego (KB, ssanie oleju, odstawienie glutenu, suplementów i innych śmieci). Przeprosiłam się też z mięsem i tłuszczem. msn-wink Dzieci już przez dwa sezony przechodzą infekcje bez wizyt u lekarzy i zażywania leków, zresztą my z mężem także. Dzieciaki oczywiście nieszczepione (tylko starsi synowie częściowo zaszczepieni - gdy jeszcze nie byłam świadoma skutków ubocznych tych działań). Gdy dziś zobaczyłam,że nie mam dostępu do Forum,to poczułam się jakby mi ktoś odłączył życiodajny tlen. Bardzo proszę o przyjęcie mnie do Elitarnego Forum Zdrowia Biosłone. smile
« Ostatnia zmiana: 16-04-2013, 23:54 wysłane przez Rif » Zapisane
Sally

MO: 05.10.2009

« Odpowiedz #207 : 17-04-2013, 00:05 »

Składam deklarację uczestniczenia w Forum Biosłone.
Książki, portal i to forum zmieniają sposób myślenia, zmuszają do tego, aby stać się odpowiedzialnym za swoje zdrowie. Gdyby nie Biosłone, moja mama miałaby już zaawansowaną cukrzycę. Na szczęście nie zgodziła się na przyjmowanie leków i ma się dobrze. Wystarczyła zmiana odżywiania, KB i MO. Gdyby nie to forum, nie wiedziałabym jak szkoleni są lekarze, że niestety ich brak wiedzy o przyczynach chorób i ignorowanie sposobu odżywiania prowadzi do leczenia bez końca.
« Ostatnia zmiana: 17-04-2013, 00:28 wysłane przez Rif » Zapisane

"By mądrym życiem żyć, wiedzy trza niemało."
"Już lepszy głód niż byle jakie jadło"
Suzana

MO: 01.01.2008

« Odpowiedz #208 : 17-04-2013, 00:35 »

Po raz pierwszy zetknęłam się z forum Biosłone 6 lat temu. MO piję wraz z mężem i córkami już ponad 5 lat. Do tej pory nie udzielałam się na forum choć każdy dzień zaczynam i kończę czytając zawarte tu mądrości. Wiedza zdobyta dzięki portalowi ale przede wszystkim dzięki książkom Mistrza jest bezcenna. Nasze korzyści z picia MO i stosowania ZZO to pokrótce:
ja-oczyszczenie twarzoczaszki co zaskutkowało poprawą wzroku, lepszym węchem
uregulowanie miesiączek oraz pracy jelit a tym samym pozbycie się wzdęć, biegunek i bulgotania w brzuchu
ustąpienie mgły mózgowej, lepszy sen
pozbycie się nerwicy, która zatruwała mi życie wiele lat
aktualnie przechodzę oczyszczanie stawów
mąż-pozbycie się kamieni na nerce, lepszy stan skóry, utrzymywanie idealnej wagi ciała
córki-wyciszenie się alergii, zanik trądziku, zahartowanie organizmów, uregulowanie miesiączek

To tylko kilka przykładów, nie o wszystkim już pewnie pamiętam. Proszę o przyjęcie mnie do Elitarnego Forum Zdrowia gdyż dzień bez czytania Biosłone jest dla mnie dniem straconym.
Joasia77

« Odpowiedz #209 : 17-04-2013, 05:07 »

Składam deklaracje uczestniczenia w Forum Zdrowia Biosłone. Z tego forum korzysta moja rodzina i ludzie,którzy chcą dbać o zdrowie.Dlatego proszę o dostęp do tych cennych informacji.
Sebbek

MO: 08.10.2012

« Odpowiedz #210 : 17-04-2013, 05:39 »

Składam deklaracje uczestniczenia w Forum Zdrowia Biosłone. Sam korzystam od ok. 6 mies., efekty to zmniejszenie zmęczenia, zdecydowanie lepsze wysypianie. Od niedawna namówiłem rodzinkę na korzystanie z rad, ale bez dostępu do wiedzy za długo ich nie "utrzymam" smile
Bara

« Odpowiedz #211 : 17-04-2013, 06:03 »

Też składam deklarację uczestnictwa w Niemedycznym Forum Biosłone.
Jest tutaj dla mnie bardzo dużo cennej wiedzy na temat zdrowia, z której korzystam polecając ją też innym. Myślę, że jest wiele osób tylko czytających bez rejestracji.
MO nie pije bo i bez tego u mnie proces oczyszczania idzie pełną parą, jestem alergiczką, od 2 lat bez leków, choruje na łuszczyce, bez leków tylko ocet jabłkowy, kąpiele w oleju i wiele innych porad jakie tutaj znalazłam.
Jakie korzyści z alergią - jest na tyle poprawa że nie biorę tabletek, sporadycznie w silnych atakach (jedno opakowanie na rok).
Łuszczyca ....wysypy są coraz słabsze a było tragicznie, dzięki Biosłone zrozumiałam, że to co się dzieje na mojej skórze to był proces wyropienia (erytrodermia stóp i dłoni).
Jest wiele innych korzyści, stopniowo wprowadzam porady tutaj zawarte u dzieci.
Dotychczas nie mogłam się zarejestrować, dziś mi się udało więc zgłaszam chęć przynależności do was.
« Ostatnia zmiana: 17-04-2013, 08:39 wysłane przez Rif » Zapisane
Hansuurui

« Odpowiedz #212 : 17-04-2013, 06:21 »

Składam deklarację uczestniczenia w Forum Zdrowia Biosłone. Na Forum trafiłem przypadkowo kilka dni temu. Poszukiwałem wówczas materiałów na temat leczenia boraksem. Znalazłem znacznie więcej niż mogłem się spodziewać. Chciałbym mieć możliwość dalszego korzystania z tego niezwykłego repozytorium wiedzy.
Ania82

MO: 11.2012

« Odpowiedz #213 : 17-04-2013, 06:34 »

Zgłaszam deklarację uczestnictwa na Niemedycznym Forum Zdrowia Biosłone. Dzięki Wam już pozbyłam się 80% dolegliwości, które miałam od wielu lat.
Marta_BP

MO: 13.02.2013

« Odpowiedz #214 : 17-04-2013, 07:44 »

Będę wdzięczna z możliwości korzystania z Niemedycznego Forum Zdrowia Biosłone. Moja przygoda zaczęła się od przeczytania książek Pana Słoneckiego. Nadal je czytam, bo na jeden raz nie ogarnęłam. Od około dwóch miesięcy jestem również wierną czytelniczką forum. Zmieniam swoje życie. Leczę się z pacjentyzmu.
U siebie do tej pory zaobserwowałam:
- zanik uczuleń  skórnych
- optymizm
- biorę zdrowie swoje i swojej rodziny we własne ręce
Swoje życie mogę podzielić na przed i po. Przebudzenie. Jak wiele błędów popełniłam trując się i swoje dzieci w imię zdrowia wg lekarzy. Ręce opadają i chce się płakać. Teraz wiem, po raz pierwszy od wielu lat, że jestem na dobrej drodze. Z optymizmem spoglądam w przyszłość, wiem że bardzo dużo mam do zrobienia i naprawienia, ale dam radę.
Gloria
*

MO: luty 2012
Wiedza:

« Odpowiedz #215 : 17-04-2013, 08:04 »

Zachęcam wszystkich, którzy mają już dostęp do Forum, żeby zajrzeli tutaj:
http://forum.bioslone.pl/index.php?topic=26101.0
i się przyłączyli.

takie mam konie narowiste, jakie sam wybrałem...
Grażka

MO: 8.10.2010: córka 10 lat od 26.10.2010; syn 7 lat od 30.10.2010

« Odpowiedz #216 : 17-04-2013, 08:29 »

Trochę się pogubiłam. Mimo informacji Ryśka o zakończeniu dostosowywania forum do nowej funkcjonalności i zapewnienia, że użytkownicy którzy nadal widzą forum nie muszą niczego robić nie mogę uruchomić linka z:
Zachęcam wszystkich, którzy mają już dostęp do Forum, żeby zajrzeli tutaj:
http://forum.bioslone.pl/index.php?topic=26101.0
i się przyłączyli.
Jeżeliby miało to oznaczać, że muszę złożyć deklarację to niniejszym to czynię. Chyba największym osiągnięciem u mnie jako nadgorliwej matki dwojga dzieci jest zaprzestanie walki z "wiatrakami" czytaj pasożytami a skupieniem się na właściwym odżywianiu. Bioslone to jedyne źródło wiedzy na temat zdrowia przez duże "Z".
Kibolek

MO: 09.2011

« Odpowiedz #217 : 17-04-2013, 08:32 »

Ja też składam deklarację.
Ewela

MO: 26.12.2009

« Odpowiedz #218 : 17-04-2013, 08:40 »

Proszę o dostęp na forum.
Snake_m

MO: 09.05.2012

« Odpowiedz #219 : 17-04-2013, 08:47 »

Składam deklarację uczestnictwa w Elitarnym Forum Zdrowia Biosłone. Forum czytam od 2 miesięcy. Od półtora miesiąca stosuję ZZO (zero glutenu, produktów mlecznych i produktów przetworzonych), w "produkcji" jest już ocet jabłkowy. Ssam również olej z widocznymi już efektami oczyszczania. Przez 3 tygodnie stosowałam KB oraz napar oczyszczający drogi moczowe lecz ze względu na intensywną reakcję musiałam przerwać. Wyrzuciłam wszelkie lekarstwa i ani myślę do nich wracać. Na chwilę obecną mój stan zdrowia stopniowo się poprawia. Bardzo zależałoby mi na uzyskaniu dostępu do forum, na którym to z chęcią opisałabym swój przypadek oraz poprosiła o drobne porady, ponieważ chciałabym, z pomocą doświadczonych użytkowników przeanalizować czy postępuję prawidłowo.
« Ostatnia zmiana: 17-04-2013, 13:43 wysłane przez Nieboraczek » Zapisane
Strony: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 89   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines
Design by jpacs29 | Mapa strony
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!