Słonecznik
|
 |
« Odpowiedz #1180 : 07-03-2015, 12:54 » |
|
Dzień dobry, przeczytałam i zaakceptowałam regulamin, proszę o dostęp do forum. MO jeszcze nie piję, zaczynam na wiosnę wraz z całą rodziną.
|
|
|
|
|
|
|
Kappka
|
 |
« Odpowiedz #1181 : 07-03-2015, 17:47 » |
|
Regulamin przeczytałam, akceptuję i będę przestrzegać. MO stosowałam kilka miesięcy temu, ale zamierzam powrócic niebawem 
|
|
|
|
|
|
|
Candidka
|
 |
« Odpowiedz #1182 : 08-03-2015, 00:44 » |
|
Dobry wieczór, akceptuję regulamin, jeszcze nie stosowałam MO. Proszę o dostęp do forum. 
|
|
|
|
|
|
|
Chudzielec

MO: 12.03.2015
|
 |
« Odpowiedz #1183 : 10-03-2015, 00:50 » |
|
Dzień dobry,
szukałem skutecznego sposobu walki z kandydozą, ale po zapoznaniu się z treścią forum dowiedziałem się, że źle szukałem, myśląc że jest ona przyczyną moich problemów, a nie tylko objawem. Dietę już zacząłem stosować, a MO i KB zacznę jeszcze w tym tygodniu. Ogólne informacje chyba są dla mnie jasne i de facto mógłbym się ograniczyć do czytania, ale pomyślałem, że może lepiej byłoby móc się w razie czego skonsultować. Czy mógłbym liczyć na dostęp do forum?
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
MG42

|
 |
« Odpowiedz #1184 : 10-03-2015, 14:08 » |
|
Dzień dobry.
Prosze o dostęp do treści forum. Potrzebuje MO i KB stosowałem z dużym powodzeniem przez jakieś 2 lata. Teraz zamierzam wznowić kuracje. Ale co najważniejsze próbuję pomóc swojej dorastającej córce z atopowym zapaleniem skóry. Wiem że wiedza forum pomoże mi w tym.
Pozdrawiam
PS. Oczywiście regulamin jest przeze mnie akceptowany.
|
|
|
|
|
|
|
MrPe
|
 |
« Odpowiedz #1185 : 10-03-2015, 17:16 » |
|
Dzień dobry,
Proszę o dostęp do forum. Akceptuję regulamin. KB i MO nie stosowałem jeszcze, natomiast moja dieta jest zbliżona do zalecanej. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
Eliza86
|
 |
« Odpowiedz #1186 : 12-03-2015, 13:02 » |
|
Dzień dobry,
jestem nowym uczestnikiem forum. Choć zapoznałam się z wieloma artykułami na "Portalu wiedzy o zdrowiu", chciałabym uzyskać odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Artykuły są dla mnie fascynujące, stanowią nowe i prawdziwe spojrzenie na ludzki organizm i jego potrzeby. Myślę, że każdy zdrowo myślący człowiek, powinien zapoznać się i przyswoić wiedzę przekazywaną w tych artykułach. Koktajl błonnikowy stosuję od tygodnia, miksturę oczyszczającą mam zamiar jak najszybciej wprowadzić. Akceptuję regulamin i proszę o dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
|
Kiciorniczka
|
 |
« Odpowiedz #1187 : 12-03-2015, 13:26 » |
|
Witam.Niestety komputer i obsluga go stanowi dla mnie wielkie wyzwanie.Jestem czlowiekiem nie z tej epoki niestety ,a moze stety.Czytam wasze artykuly od dawna jednakze nie moge pojac jak wejsc na forum jak pisac wiadomosci i lokowac je w odpowiednim miejscu co mnie bardzo ogranicza.Jestem z wami od dwoch lat,a wlasciwie jestesmy bo ja i moj maz.Od tego czasu stosujemy Mo i zasady diety.Dwa lata temu przez 3 tygodnie bylismy na 1 etapie oprocz wahniec cukru generalnego oslabienia i ogromnych potow nie mielisy objawow grypopodobnych.Po tym okresie zaczelismy sie czuc jakby zycie zaczelo sie od nowa ,obudzilismy sie.Czulismy sie o wiele lzej ,zapach,smak wrocily jak z dziecinstwa.Maz od wielu lat cierpial na katar sienny i polipy w nosie plus narosl w kroczu.Dzis nie ma kataru,znikl polip,a narosl zaczyna sie zmniejszac.Pelen sukces!!!.Ja od wielu lat cierpialam z powodu astmy ,alergii,wiecznych zapalen oskrzli.Tony lekarst ,antybiotykow ,sterydow doprowadzily mnie do kandidozy.Dzis nie mam juz astmy alergie sie zmiejszyly.Chcialam wam podziekowac.Jestescie dla mnie drogowskazem.Zaluje bardzo ,ze nie moge uczestniczyc w forum przez moje ograniczenia w zozumieniu zasad obslugi.Pozdrawiam i wysylam moc dobrej energii!!!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek23

MO: październik 2014
|
 |
« Odpowiedz #1188 : 12-03-2015, 17:46 » |
|
Dzień dobry Zapoznałem się z regulaminem i akceptuję go. Miksturę stosuję od Października 2014. Przeczytałem wszystkie książki oraz artykuły, jestem przekonany,a dzisiaj przegram walkę z moją rodziną o zdrowie mojej córeczki z powodu bólu gardła i gorączki. Trwa już od tygodnia żona była dzisiaj u konowała, który jak zwykle przepisał antybiotyk. Nie mam już siły tłumaczyć mojej rodzinie tego co jest napisane przez pana Józefa w książkach. Proszę o dostęp do forum może później mi się uda ich przekonać, pod warunkiem oczywiście, że oni choćby trochę będą chcieli poczytać, a ja dzięki radom na forum będę coraz mądrzejszy. Nie zamierzam się tak łatwo poddać, chociaż jest bardzo ciężko. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
Beautiful
|
 |
« Odpowiedz #1189 : 12-03-2015, 22:23 » |
|
jestem nowym użytkownikiem i interesuję się zdrowiem, a raczej tematyką zdrowia. proszę o informację od jakich artykułów powinnam zacząć? Z góry dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof1202
|
 |
« Odpowiedz #1190 : 13-03-2015, 08:37 » |
|
Witam.Bardzo proszę o dostęp do Forum Zdrowia Biosłone. Jak większość ludzi borykających się z problemami zdrowotnymi i szukających ratunku dowiedziałem się o Biosłone od osoby, która miała problemy zdrowotne i poleciła mi abym spróbował stosować kurację oczyszczającą. Chciałbym zasięgnąć porady i dowiedzieć się więcej na forum. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof1202
|
 |
« Odpowiedz #1191 : 13-03-2015, 08:38 » |
|
Regulamin przeczytałem i w pełni akceptuję.
|
|
|
|
|
|
|
Hurricane vel Tsin vel Elechon91
|
 |
« Odpowiedz #1192 : 13-03-2015, 15:38 » |
|
Proszę o dostęp do forum. Zapoznałem się z regulaminem i obowiązującymi zasadami. Stosuję tutejsze zalecenia od dwóch lat, wcześniej tylko z książek, teraz również z portalu.
|
|
|
|
|
|
|
Lisiur
|
 |
« Odpowiedz #1193 : 13-03-2015, 15:56 » |
|
Witam, Jestem nową użytkowniczką, zapoznałam się i akceptuję regulamin. Przed rozpoczęciem diety i stosowania MO chciałabym zasięgnąć porady w kwestii leków, które zażywam w chwili obecnej. Proszę o dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
|
Evka
|
 |
« Odpowiedz #1194 : 16-03-2015, 19:26 » |
|
Witam Jestem nową użytkowniczka jak poprzedniczka i również chciałabym zasięgnąć porady w zakresie MO, ponieważ od miesiąca piję ocet jabłkowy 3 razy dziennie przed posiłkiem i chciałabym uzyskać informacje co do picia mikstury oraz spożywania posiłków na I etapie diety.Prosze o umozliwienie mi skorzystania z forum. Dziękuję i pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz
|
 |
« Odpowiedz #1195 : 16-03-2015, 20:20 » |
|
NALEŻY PRZECZYTAĆ I ZAAKCEPTOWAĆ REGULAMIN
|
|
|
|
Jeśli nie wiesz nic, dasz sobie wmówić wszystko
|
|
|
Evka
|
 |
« Odpowiedz #1196 : 16-03-2015, 22:17 » |
|
Witam, Regulamin forum przeczytałam i w pełni akceptuję. Ewa
|
|
|
|
|
|
|
Udana
MO: 01.01.2014
Wiedza: 
|
 |
« Odpowiedz #1197 : 17-03-2015, 10:00 » |
|
jestem nowym użytkownikiem i interesuję się zdrowiem, a raczej tematyką zdrowia. proszę o informację od jakich artykułów powinnam zacząć? Z góry dziękuję
Zacznij od przewodnika dla początkujących. http://forum.bioslone.pl/index.php?board=91.0I tam też zadawaj pytania.
|
|
|
|
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...
|
|
|
Evka
|
 |
« Odpowiedz #1198 : 17-03-2015, 17:11 » |
|
Witam ponownie, zaakceptowałam regulamin forum, ale nie wiem gdzie mam kliknąć aby zatwierdzić akceptację, ponieważ żadne okienko nie pokazuje takiego komunikatu. Pozdrawiam
Akceptację zatwierdza Administracja.
|
|
« Ostatnia zmiana: 17-03-2015, 17:33 wysłane przez Mistrz »
|
|
|
|
|
AndrzejEM

MO: 04.2009
|
 |
« Odpowiedz #1199 : 21-03-2015, 20:07 » |
|
Witam Forumowiczów.
Filozofię Biosłone znam i stosuję się do niej od 2009 roku. Dzięki poradom uzyskanym wówczas na forum udało mi się odzyskać zdrowie. Artykuły na Portalu wiedzy o zdrowiu znam i zawsze z niecierpliwością czekam na nowe. Na bieżąco staram się śledzić dyskusje w interesujących mnie wątkach. Cieszę się, że ruch Bioslone tak dynamicznie się rozwija. Szczególnie podoba mi się w nim sposób odchorowywania chorób infekcyjnych bez leków oraz logiczne powiązanie ze sobą wszystkich artykułów z Portalu wiedzy. Chciałbym uzyskać dostęp do forum po pierwsze, aby móc podzielić się swoimi doświadczeniami, po drugie, abym sam mógł uzyskać wskazówki, jak radzić sobie w trudnych chwilach dochodzenia do zdrowia. Czasami istnieje bowiem konieczność zadania pytania, na które na forum nie ma odpowiedzi (choć są to przypadki niezwykle rzadkie).
Zapoznałem się z Regulaminem i akceptuję go.
AndrzejEM
|
|
|
|
|
|
|
|