GłodnaWiedzy
|
 |
« Odpowiedz #1720 : 10-01-2020, 16:16 » |
|
Witam, przeczytałam książki Pana Józefa. Będę przestrzegać regulaminu Forum. Chciałabym przede wszystkim mieć możliwość porozmawiania z innymi osobami stosującymi się do zasad Biosłone oraz zapytania ekspertów o porady.
|
|
|
|
|
|
|
Hevciula

MO: 13.01.2020
|
 |
« Odpowiedz #1721 : 14-01-2020, 00:00 » |
|
Dzień dobry, przeczytałam regulamin i deklaruję przynależność do forum. Z Biosłone mam do czynienia od ok 10 lat (głównie MO z przerwami). Z powodu dolegliwości, chcę regularnie i rzetelnie stosować zasady Biosłone. Od dziś tj. 13.01.2020r. wdrożyłam MO, DP i KB. Przeczytałam "Zdrowie na własne życzenie", dużą część "Portalu o zdrowiu" oraz zaczęłam czytać "Niemedyczne forum zdrowia". Chciałabym mieć czynny udział w forum w razie wątpliwości lub chęci podzielenia się własnymi doświadczeniami.
|
|
|
|
|
|
|
dana1818

MO: 2010
|
 |
« Odpowiedz #1722 : 22-01-2020, 00:37 » |
|
Witam wszystkich, Deklaruję przynależność do elitarnego forum zdrowia, chcę regularnie i rzetelnie stosować zasady Biosłone, Z Biosłone mam do czynienia od kilku lat (głównie MO, KB, DP, )chcę powrócić na forum, korzystać i dzielić się doświadczeniami. Zapoznałam się z zasadami regulaminu i zamierzam ich przestrzegać.
|
|
« Ostatnia zmiana: 22-01-2020, 01:01 wysłane przez dana1818 »
|
|
|
|
|
dana1818

MO: 2010
|
 |
« Odpowiedz #1723 : 22-01-2020, 14:27 » |
|
Witam, Mam pytanie, może zechciałby by ktoś podpowiedzieć jak poruszać się na forum, jakiś czas temu byłam aktywna i trochę zapomniałam, a pragnę powrócić na forum. Z góry dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Stan14
|
 |
« Odpowiedz #1724 : 29-01-2020, 19:37 » |
|
Witam Chciałabym przede wszystkim mieć możliwość zapytania ekspertów w kwestii zdrowia w myśl zasad bioslone jak również uczestniczyć w debatach i pomocy innym użytkownikom
|
|
|
|
|
|
|
Szymeon
|
 |
« Odpowiedz #1725 : 30-01-2020, 15:21 » |
|
Witam deklaruje uczestnictwo i postanawiam, że nie będę traktował innych użytkowników z góry, okaże im szacunek i miłość. Przyszedłem tu po wiedzę i jeśli będę coś wiedział to również się tą wiedzą podzielę. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Ignateo
|
 |
« Odpowiedz #1726 : 31-01-2020, 22:03 » |
|
Witam, deklaruje chęć przynależności do forum, chce zasięgnoć wiedzy na temat mojej "nieuleczalnej" choroby którą już podleczyłem, a leki odstawiłem, ponadto chce zacząć odrobaczanie i oczyszczczanie organizmu, oraz zasięgnąć porady o zdrowie starszej córki. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
maryanos

MO: nie stosuję
|
 |
« Odpowiedz #1727 : 27-02-2020, 13:42 » |
|
Dzień dobry. Deklaruję chęć przynależności do forum ponieważ nie ma lepszego miejsca w sieci skupiającego tyle cennej wiedzy na temat zdrowia. W pełni utożsamiam się z mottem Mistrza, którym podpisuje każdy swój post. Rzetelna wiedza jest jedynym antidotum na wszechobecną propagandę medyczną. Generalnie jestem małomówny i zapewne nie będę się mocno udzielał na forum ale to dlatego, że albo mówię prawdę albo nic. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów.
|
|
« Ostatnia zmiana: 27-02-2020, 14:17 wysłane przez maryanos »
|
|
|
|
|
Kamilk
|
 |
« Odpowiedz #1728 : 11-03-2020, 15:14 » |
|
Dzień dobry, deklaruję chęć przynależności do forum. Pierwszy raz na Biosłone natknąłem się 10 lat temu i żałuję, że wtedy nie zacząłem zagłębiać i stosować się do zgromadzonej tu wiedzy. Obecnie stosuję koktajl błonnikowy od kilku miesięcy i zamierzam zacząć stosować MO oraz napar na oczyszczanie dróg oddechowych.
|
|
|
|
|
|
|
Jacek_Talin
|
 |
« Odpowiedz #1729 : 17-03-2020, 13:52 » |
|
Witam od jakiegoś czasu interesuje się zdrowym odżywianiem stąd moje zainteresowanie forum. Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
Wysokiej jakości dieta pudełkowa na terenie Olsztyna, Gdańska i Elbląga - więcej na https://fitking.pl - sprawdź catering z dostawą
|
|
|
RedHat
|
 |
« Odpowiedz #1730 : 22-03-2020, 16:07 » |
|
Dzień dobry, deklaruje chęć przynależności do forum. Dwa lata temu odbyłam dietę prozdrowotną, stosuję MO i KB i wiem, że to działa. Chciałabym mieć kontakt z innymi osobami, stosującymi zasady Bioslone. Regulamin przeczytałam i będę przestrzegała Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Adela
|
 |
« Odpowiedz #1731 : 27-03-2020, 20:15 » |
|
Dzień dobry, Z przyjemnością powracam na forum (pierwsza rejestracja w 2007r.) Przez długi czas zgłębiałam wiedzę tu na forum, jak i czytając „Zdrowie na własne życzenie”, „Mikstura oczyszczająca przeciwko chorobom XXI wieku” czy „Niezbędnik zdrowia”. Mile wspominam chwile spędzone na spotkaniu części uczestników forum Biosłone z P. Józefem Słoneckim w Ustroniu. Długo stosowałam MO i KB. Nabyta wiedza przydaje się mi w wielu momentach życia. Wiem, że wiele jeszcze mogę się tu nauczyć. Zapoznałam się z regulaminem nowego forum, będę go przestrzegać i dostosuję się do zasad tu obowiązujacych. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Tomasz_Dudek
|
 |
« Odpowiedz #1732 : 03-04-2020, 14:36 » |
|
Dzień dobry. Jestem zarejestrowany na forum kilka lat. Mam problem po zalogowaniu wyskakuje komunikat że wystąpił błąd i nic z tym nie mogę zrobić proszę o radę co z tym zrobić.
|
|
|
|
|
|
|
kajaborek1986
|
 |
« Odpowiedz #1733 : 09-04-2020, 11:11 » |
|
Czy każdy nowy użytkownik musi wpisać się w wątku deklaracyjnym ? Nie mogę uzyskać dostępu do reszty forum ?
|
|
|
|
|
|
|
Jacenty

MO: jesień 2009
|
 |
« Odpowiedz #1734 : 20-04-2020, 23:16 » |
|
Zapoznałem się z regulaminem i deklaruje chęć przynależności do forum. Przywiodła mnie tu intuicja a wskazówką były słowa; szukajcie a znajdziecie, proście a będzie Wam dane. Będę podążał drogą Mistrza i jego ekspertów. Oni byli przede mną na właściwej drodze.
|
|
|
|
Kto mało myśli - błądzi wiele
|
|
|
Micres
|
 |
« Odpowiedz #1735 : 17-05-2020, 17:50 » |
|
Witam. Zgłaszam deklarację przystąpienia do forum, zapoznałem się z regulaminem. Zależy mi na możliwości uzyskania odpowiedzi w kwestii zdrowia w myśl zasad bioslone i rozwijania swojej wiedzy oraz podzielenia się moimi spostrzeżeniami z innym uczestnikami tego forum.
|
|
|
|
|
|
|
Pelagia

|
 |
« Odpowiedz #1736 : 22-05-2020, 19:21 » |
|
Składam deklarację uczestnictwa w Elitarnym Forum Zdrowia Biosłone. Od dawna śledzę to forum jednak teraz potrzebuję wiedzy na temat AZS aby pomóc mojej córce, dlatego zdecydowałam się na rejestrację. Deklaruję, że będę przestrzegać regulaminu.
|
|
|
|
|
|
|
Elka
|
 |
« Odpowiedz #1737 : 31-05-2020, 16:53 » |
|
Witam, Skladam deklaracje przystapienia do Elitarnego Forum Zdrowia Bioslone, ktorego od dawna jestem entuzjastka.
|
|
|
|
|
|
|
Trzcina

MO: 15.07.2020
|
 |
« Odpowiedz #1738 : 20-07-2020, 00:17 » |
|
Szanowny Panie Józefie, Szanowni Państwo,
składam deklarację iż chciałbym poprzez stosowanie się do zaleceń Mistrza zacząć żyć w zdrowiu i szczęściu. Nie wiem ile czasu upłynie nim odczuję poprawę, ale zrobię wszystko żeby wytrwać w tym postanowieniu czyniąc je nawykiem i nowym sposobem na życie. Chciałbym: -żeby ustąpilo wieczne zmęczenie, -powrócić do dawnej bystrości umysłu, niezawodnej pamięci i koncentracji, -aby powróciło moje wczesniejsze libido, -zapomnięć, że w medycynie przybito mi hipoglikemie reaktywną i niedoczynność tarczycy.
Z wyrazami szacunku, Trzcina
|
|
|
|
|
|
|
Jacekss
|
 |
« Odpowiedz #1739 : 23-07-2020, 12:23 » |
|
Witam, przeczytałem książki Mistrza. Będę przestrzegać regulaminu Forum. Chciałbym przede wszystkim mieć możliwość wymiany informacji/wiedzy z innymi członkami forum w temacie leczenia chorób odkleszczowych oraz zapytania ekspertów o porady zdrowotne.
|
|
|
|
|
|
|
|