Niemedyczne forum zdrowia
06-12-2023, 19:42 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Strona główna   Pomoc Regulamin Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 85 86 [87] 88 89   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Deklaracje uczestnictwa w Elitarnym Forum Zdrowia Biosłone  (Przeczytany 1398627 razy)
GłodnaWiedzy

MO: 08.01.2019

« Odpowiedz #1720 : 10-01-2020, 16:16 »

Witam, przeczytałam książki Pana Józefa. Będę przestrzegać regulaminu Forum. Chciałabym przede wszystkim mieć możliwość porozmawiania z innymi osobami stosującymi się do zasad Biosłone oraz zapytania ekspertów o porady.
Hevciula

MO: 13.01.2020

« Odpowiedz #1721 : 14-01-2020, 00:00 »

Dzień dobry,
przeczytałam regulamin i deklaruję przynależność do forum.
Z Biosłone mam do czynienia od ok 10 lat (głównie MO z przerwami). Z powodu dolegliwości, chcę regularnie i rzetelnie stosować zasady Biosłone. Od dziś tj. 13.01.2020r. wdrożyłam MO, DP i KB. Przeczytałam "Zdrowie na własne życzenie", dużą część "Portalu o zdrowiu" oraz zaczęłam czytać "Niemedyczne forum zdrowia".
Chciałabym mieć czynny udział w forum w razie wątpliwości lub chęci podzielenia się własnymi doświadczeniami.
dana1818

MO: 2010

« Odpowiedz #1722 : 22-01-2020, 00:37 »

Witam wszystkich,
Deklaruję przynależność do elitarnego forum zdrowia,   chcę regularnie i rzetelnie stosować zasady Biosłone,  
Z Biosłone mam do czynienia od kilku lat (głównie MO, KB, DP, )chcę powrócić na forum, korzystać i dzielić się doświadczeniami.
Zapoznałam się z zasadami regulaminu i zamierzam ich przestrzegać.
« Ostatnia zmiana: 22-01-2020, 01:01 wysłane przez dana1818 » Zapisane

msn-wink
dana1818

MO: 2010

« Odpowiedz #1723 : 22-01-2020, 14:27 »

Witam,
Mam pytanie, może zechciałby by ktoś podpowiedzieć jak poruszać się na forum, jakiś czas temu byłam aktywna i trochę zapomniałam, a pragnę powrócić na forum.
Z góry dziękuję

msn-wink
Stan14

MO: 2009

« Odpowiedz #1724 : 29-01-2020, 19:37 »

Witam Chciałabym przede wszystkim mieć możliwość zapytania ekspertów w kwestii zdrowia w myśl zasad bioslone jak również uczestniczyć w debatach i pomocy innym użytkownikom
Szymeon

MO: nie stosuję

« Odpowiedz #1725 : 30-01-2020, 15:21 »

Witam deklaruje uczestnictwo i postanawiam, że nie będę traktował innych użytkowników z góry, okaże im szacunek i miłość. Przyszedłem tu po wiedzę i jeśli będę coś wiedział to również się tą wiedzą podzielę. Pozdrawiam.
Ignateo

MO: Nie stosuje

« Odpowiedz #1726 : 31-01-2020, 22:03 »

Witam, deklaruje chęć przynależności do forum, chce zasięgnoć wiedzy na temat mojej "nieuleczalnej" choroby którą już podleczyłem, a leki odstawiłem, ponadto chce zacząć odrobaczanie i oczyszczczanie organizmu, oraz zasięgnąć porady o zdrowie starszej córki. Pozdrawiam
maryanos

« Odpowiedz #1727 : 27-02-2020, 13:42 »

Dzień dobry. Deklaruję chęć przynależności do forum ponieważ nie ma lepszego miejsca w sieci skupiającego tyle cennej wiedzy na temat zdrowia. W pełni utożsamiam się z mottem Mistrza, którym podpisuje każdy swój post. Rzetelna wiedza jest jedynym antidotum na wszechobecną propagandę medyczną. Generalnie jestem małomówny i zapewne nie będę się mocno udzielał na forum ale to dlatego, że albo mówię prawdę albo nic. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów.
« Ostatnia zmiana: 27-02-2020, 14:17 wysłane przez maryanos » Zapisane
Kamilk

MO: 19.04.2020

« Odpowiedz #1728 : 11-03-2020, 15:14 »

Dzień dobry,
deklaruję chęć przynależności do forum. Pierwszy raz na Biosłone natknąłem się 10 lat temu i żałuję, że wtedy nie zacząłem zagłębiać i stosować się do zgromadzonej tu wiedzy. Obecnie stosuję koktajl błonnikowy od kilku miesięcy i zamierzam zacząć stosować MO oraz napar na oczyszczanie dróg oddechowych.
Jacek_Talin

« Odpowiedz #1729 : 17-03-2020, 13:52 »

Witam od jakiegoś czasu interesuje się zdrowym odżywianiem stąd moje zainteresowanie forum. Pozdrawiam serdecznie.

Wysokiej jakości dieta pudełkowa na terenie Olsztyna, Gdańska i Elbląga - więcej na https://fitking.pl - sprawdź catering z dostawą
RedHat

MO: Luty 2018

« Odpowiedz #1730 : 22-03-2020, 16:07 »

Dzień dobry, deklaruje chęć przynależności do forum. Dwa lata temu odbyłam dietę prozdrowotną, stosuję MO i KB i wiem, że to działa. Chciałabym mieć kontakt z innymi osobami, stosującymi zasady Bioslone.
Regulamin przeczytałam i będę przestrzegała
Pozdrawiam
Adela

« Odpowiedz #1731 : 27-03-2020, 20:15 »

Dzień dobry,
Z przyjemnością powracam na forum (pierwsza rejestracja w 2007r.)
Przez długi czas zgłębiałam wiedzę tu na forum, jak i czytając „Zdrowie na własne życzenie”, „Mikstura oczyszczająca przeciwko chorobom XXI wieku” czy „Niezbędnik zdrowia”.
Mile wspominam chwile spędzone na spotkaniu części  uczestników forum Biosłone z P. Józefem Słoneckim w Ustroniu.
Długo stosowałam MO i KB.
Nabyta wiedza przydaje się mi w wielu momentach życia. Wiem, że wiele jeszcze mogę się tu nauczyć.
Zapoznałam się z regulaminem nowego forum, będę go przestrzegać i dostosuję się do zasad tu obowiązujacych.
Pozdrawiam

Tomasz_Dudek

MO: 01.10.2010

« Odpowiedz #1732 : 03-04-2020, 14:36 »

Dzień dobry.
Jestem zarejestrowany na forum kilka lat.
Mam problem po zalogowaniu wyskakuje komunikat że wystąpił błąd i nic z tym nie mogę zrobić proszę o radę co z tym zrobić.
kajaborek1986
« Odpowiedz #1733 : 09-04-2020, 11:11 »

Czy każdy nowy użytkownik musi wpisać się w wątku deklaracyjnym ? Nie mogę uzyskać dostępu do reszty forum ?
Jacenty

MO: jesień 2009

« Odpowiedz #1734 : 20-04-2020, 23:16 »

Zapoznałem się z regulaminem i deklaruje chęć przynależności do forum.  Przywiodła mnie tu intuicja a wskazówką były słowa; szukajcie a znajdziecie,  proście a będzie Wam dane.
Będę podążał  drogą Mistrza i jego ekspertów. Oni byli przede mną na właściwej drodze.

Kto mało myśli - błądzi wiele
Micres

MO: 1.09.2015

« Odpowiedz #1735 : 17-05-2020, 17:50 »

Witam.
Zgłaszam deklarację przystąpienia do forum, zapoznałem się z regulaminem.
Zależy mi na możliwości uzyskania odpowiedzi w kwestii zdrowia w myśl zasad bioslone i rozwijania swojej wiedzy oraz podzielenia się moimi spostrzeżeniami z innym uczestnikami tego forum.
Pelagia

« Odpowiedz #1736 : 22-05-2020, 19:21 »

Składam deklarację uczestnictwa w Elitarnym Forum Zdrowia Biosłone. Od dawna śledzę to forum jednak teraz potrzebuję wiedzy na temat AZS aby pomóc mojej córce, dlatego zdecydowałam się na rejestrację. Deklaruję, że będę przestrzegać regulaminu.
Elka

MO: 7.05.20

« Odpowiedz #1737 : 31-05-2020, 16:53 »

Witam,
Skladam deklaracje przystapienia do Elitarnego Forum Zdrowia Bioslone, ktorego od  dawna jestem entuzjastka.
Trzcina

MO: 15.07.2020

« Odpowiedz #1738 : 20-07-2020, 00:17 »

Szanowny Panie Józefie, Szanowni Państwo,

składam deklarację iż chciałbym poprzez stosowanie się do zaleceń Mistrza zacząć żyć w zdrowiu i szczęściu. Nie wiem ile czasu upłynie nim odczuję poprawę, ale zrobię wszystko żeby wytrwać w tym postanowieniu czyniąc je nawykiem i nowym sposobem na życie.
Chciałbym:
-żeby ustąpilo wieczne zmęczenie,
-powrócić do dawnej bystrości umysłu, niezawodnej pamięci i koncentracji,
-aby powróciło moje wczesniejsze libido,
-zapomnięć, że w medycynie przybito mi hipoglikemie reaktywną i niedoczynność tarczycy.

Z wyrazami szacunku,
Trzcina
Jacekss

« Odpowiedz #1739 : 23-07-2020, 12:23 »

Witam, przeczytałem książki Mistrza. Będę przestrzegać regulaminu Forum. Chciałbym przede wszystkim mieć możliwość wymiany informacji/wiedzy z innymi członkami forum w temacie leczenia chorób odkleszczowych oraz zapytania ekspertów o porady zdrowotne.
Strony: 1 ... 85 86 [87] 88 89   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines
Design by jpacs29 | Mapa strony
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!