pirogronian

MO: styczeń 2021
|
 |
« Odpowiedz #1760 : 22-08-2021, 06:27 » |
|
Jako, że nie mogę już edytować swojego posta, śpieszę donieść, iż ubolewam nad tym, że najwyraźniej niedostatecznie przyłożyłem się do zasad polskiej poprawnej pisowni. Co prawda przeczytałem regulamin oraz zajrzałem do wątku "Dlaczego warto pisać poprawnie", ale umknął mi wątek "witam i pozdrawiam". A już byłem szczęśliwy, że zamiast "witam" użyłem "dzień dobry" (bo ta kwestia przewinęła się w wyszukiwanych przeze mnie postach). No i na koniec wszystkich pozdrowiłem. Proszę o wybaczenie, choć nie wiem jeszcze, jakich zwrotów (i czy w ogóle jakichkolwiek) powinienem tu używać. Piszę to, aby pokazać, że sobie tego nie lekceważę (choć uczę się nieraz z opóźnieniem), a po ilości deklaracji osób "1-postowych" wnioskuję, że selekcja jest na prawdę ostra. Bądź co bądź - proszę o dołączenie do "elitarnej" społeczności, choć nie czuję się wcale żadną elitą. Robię to raczej z konieczności.
|
|
|
|
|
|
|
basan
|
 |
« Odpowiedz #1761 : 17-09-2021, 13:42 » |
|
Dzień dobry, deklaruję chęć przynależności do forum i będę przestrzegać regulaminu. Na forum trafiłam gdy moja malutka córka nieustannie chorowała na zapalenie oskrzeli. Dzięki radom, które tutaj przeczytałam, udaje nam się wychodzić z chorób bez lekarstw. Zakupiłam i przeczytałam 3 książki. Teraz przygotowuję się do włączenia MO,KB oraz DP.
|
|
|
|
|
|
|
peternowak02
|
 |
« Odpowiedz #1762 : 24-10-2021, 15:24 » |
|
Deklaruję chęć przynależności do forum, zgadzam się na postanowienia regulaminu i brak krytykanctwa ze swojej strony. MO zacząłem stosować 11.2016, po okolo 12 miesiącach, po widocznych efektach i pozbyciu sie drażniącej mnie dolegliwości przestałem stosować MO. Oczywiscie doświadczenie zdobyte i zachowania nabyte przez rok stosowania mikstury i śledzenia forum stosuje w życiu codziennym. Przeczytałem wszystkie książki Józefa Słoneckiego. Bardzo proszę o dostęp do Elitarnego Forum Zdrowia Biosłone.
|
|
|
|
|
|
|
Max_Miler
|
 |
« Odpowiedz #1763 : 27-11-2021, 12:17 » |
|
Deklaruję chęć przynależności do forum i będę przestrzegać regulaminu. Na forum trafiłem przypadkiem, medycyna konwencjonalna zawiodła, w radach p. Zięby coś mi do końca nie grało. Czytam artykuły ze strony biosłone, książki zamówione.
|
|
|
|
|
|
|
dawid79
|
 |
« Odpowiedz #1764 : 23-12-2021, 09:47 » |
|
deklaruje chęć przystąpienia do forum. Akceptuje regulamin i inne zasady forum. Jestem tutaj po wiedze.
|
|
|
|
|
|
|
romaneq

MO: 01.12.2021
|
 |
« Odpowiedz #1765 : 26-12-2021, 01:30 » |
|
Dzień dobry,
deklaruję chęć przynależności do forum i będę przestrzegać regulaminu, z którym już się zapoznałem.
Odkąd 5 lat temu moja mama poważnie zachorowała a współczesna medycyna prawie wysłała ją na tamten świat nasz światopogląd na "leczenie" drastycznie się zmienił. Mama odwróciła się od ' pewnego typu lekarzy' i zaczęła się leczyć na własna rękę ze skutkiem takim, że wyzdrowiała bez brania przypisywanych leków, które tylko pogarszały jej zdrowie. Korzysta oczywiście z porad lekarzy, którzy faktycznie sumiennie przywracają zdrowie (na szczęście są jeszcze tacy). Dziś mama czuje się bardzo dobrze. Jest moją nieocenioną skarbnicą wiedzy. Sama stosuje też już MO, która dała jej trochę w kość po miesiącu od stosowania - wysypki i bóle mięśni, kilka dni przeleżała w łóżku.
Ja sam od niedawna jestem ojcem dwójki wspaniałych dzieci i chcę żeby były zdrowe i szczęśliwe. Żeby tak się stało chcę jako odpowiedzialny rodzic wiedzieć jak dbać o ich zdrowie a nie biegać jak większość moich znajomych przy byle gorączce po antybiotyk do lekarza rodzinnego. Nie tędy droga i to wiem już z książek m.in. Pana Józefa.
Podsumowując jestem tutaj głównie po wiedzę. Od 1.12.2021 stosuje MO i zakrapiam nos ponieważ mam objawy, o których pisze Pan Józef w swojej książce. Lekarze radzą mi operacje przegrody. Nie chcę takiej operacji, wpierw chcę skorzystać z wiedzy Mistrza. Mam nadzieję, że pomoże bo problem z nosem mam ogromny. Na razie efektów brak ale to dopiero nawet nie miesiąc od stosowania.
MO na razie wywołała mi na plecach, ramieniu i głowie wysypki ale już się zdążyły prawie zagoić. Poza tym innych efektów jeszcze nie doświadczyłem.
Proszę o umożliwienie mi aktywnego uczestniczenia w forum. Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
pwmatys

MO: 01.07.2021
|
 |
« Odpowiedz #1766 : 13-01-2022, 07:43 » |
|
Witam wszystkich na forum.
Deklaruję chęć przynależności do forum, zgadzam się na postanowienia regulaminu i brak krytykanctwa ze swojej strony.
Zacząłem stosować MO od 01.07.2021r. Jestem tu po wiedzę.
|
|
|
|
|
|
|
vivienne
|
 |
« Odpowiedz #1767 : 29-01-2022, 08:08 » |
|
Witam,
deklaruję chęć przynależności do forum i będę przestrzegać regulaminu. Na forum trafiłam dzięki artykule o grzybicy jamy nosowej i stosuję MO od kilku dni. Chcę pocztać o doświadczeniach innych ludzi z podobnymi problemami zdrowotnymi i zmotywować sie historiami sukcesu
|
|
|
|
|
|
|
Maartaa87
|
 |
« Odpowiedz #1768 : 21-04-2022, 08:20 » |
|
Witam wszystkich, deklaruję chęć przynależności do forum i przestrzeganie regulaminu. MO piłam z przerwami, jednak regularnie stosuję KB oraz unikam całkowicie glutenu, Mistrz, lektura książek oraz forum bardzo mi pomogła z moim "defektem" ale teraz potrzebuję pomocy w mojej "chorobie", liczę, że może spotkam kogoś, kto również się z tym zmaga.
|
|
|
|
|
|
|
EwaZet
|
 |
« Odpowiedz #1769 : 05-05-2022, 11:36 » |
|
Będzie kiedyś jakieś spotkanie ?
|
|
|
|
|
|
|
Denaturov
|
 |
« Odpowiedz #1770 : 27-07-2022, 18:00 » |
|
Dzień dobry wszystkim, Deklaruję chęć przynależności do forum i przestrzeganie regulaminu. W temacie MO jestem świeżakiem bo popiero od niedawno zacząłem ją stosować ale z tematami zdrowotnymi mam już kontakt od wielu lat.
|
|
|
|
Pozdrawiam
|
|
|
BioPawcio
|
 |
« Odpowiedz #1771 : 07-08-2022, 11:58 » |
|
Witam,
deklaruję chęć przynależności do forum i będę przestrzegać regulaminu. Na forum trafiłem szukając informacji na temat polepszenia samopoczucia i dobrostanu. Pozdrowienia
|
|
|
|
|
|
|
Sunshine
Początkujący
MO: Nie stosuję
|
 |
« Odpowiedz #1772 : 18-09-2022, 00:01 » |
|
Witam,
Deklaruje chęć przystąpienia do forum. Akceptuje regulamin i inne zasady forum.
|
|
|
|
|
|
|
Szlomo

MO: 1.10.2022
|
 |
« Odpowiedz #1773 : 03-10-2022, 14:10 » |
|
Deklarule chęć przynależności do forum. Po przeczytaniu regulaminu, akceptuje go i zasady forum.
|
|
|
|
|
|
|
amela55

MO: nie stosuję
|
 |
« Odpowiedz #1774 : 07-10-2022, 09:56 » |
|
Dzień dobry, deklaruję chęć przystąpienia do forum.bioslone. Akceptuję regulamin i obowiązujące na forum zasady.
|
|
|
|
|
|
|
Gos
|
 |
« Odpowiedz #1775 : 19-10-2022, 20:38 » |
|
Zgłaszam chęć przynależenia do forum Biosłone, ponieważ już do niego kiedyś należałam jednak miałam kilka lat przerwy (nie pamiętam loginu ani hasła dlatego zakładam nowe konto). Wiele sposobów i metod radzenia sobie z różnymi dolegliwościami wykorzystuję do dziś. Zapoznałam się z regulaminem i będę go przestrzegać.
|
|
|
|
|
|
|
Arkenson
|
 |
« Odpowiedz #1776 : 14-11-2022, 22:13 » |
|
Szanowna Administracjo, zgłaszam akces do niemedycznego forum zdrowotnego po przeprowadzeniu pierwszego etapu DP. Informuje, że zapoznałem się i będę przestrzegał zasad regulaminu.
|
|
|
|
|
|
|
|