Odp: Ukraina i wariacje na temat demokracji.
? Odpowiedz #4 : 26-02-2014, 13:53 ?
Cytat
Cytat od: BogdanCybulski 26-02-2014, 11:35
Janukowycza wybrali sami Ukraińcy. Dostał ok 49 % głosów. To taka wariacja na temat wyborów i ich skutków.
I być może teraz by tak wybrała, wątpie żeby ludzie będący na Majdanie reprezentowali całość narodu.
Jakość nie zauważyłem obchodów 10-tej rocznicy Majdanu i nie wiem, czy ja straciłem przytomność, czy oligarchowie zachodniej Ukrainy nie chcą przypomnieć co jest przyczyną obecnego barbarzyństwa. Bardzo chętnie chciałbym sobie przypomnieć, co mówili i kto ich wspierał.
Już wcześniej pisałem, że organizatorzy i ci co wspierali Majdan powinni pierwsi iść na front. Nie zginęło by tyle niewinnych ludzi.
« Ostatnia zmiana: 09-03-2
Ja oceniam rzeczywistość na podstawie FAKTÓW. Ja rozumiem, że większość obywateli nie miała możliwości oglądania majdanu tak jak ja, więc oceny każdy może mieć inne, bo propaganda rusoboficzna jest POWSZECHNA dlatego jest to barbarzyństwo.
Pewnie jest wiele osób, które nie rozumieją mojego poglądu w tym temacie, ale ja przedstawiam FAKTY i na podstawie faktów postrzegam rzeczywistość, na mnie propaganda nie działa. Papież ma podobne zdanie i ostatnio mówił, że to barbarzyństwo w Ukrainie to jest HAŃBA całej ludzkości.