Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Kalifat i wariacje na temat Chin.

Zaczęty przez scorupion, 05-11-2014, 11:33

Gibbon

Dodałbym jako warunek uczestnictwa w "Elitarnym Forum Zdrowia Biosłone".

Kozaczek

Gdyby jutro były wybory. Na kogo głosować? Jakaś podpowiedź.

Luciano

Lepiej się z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć.

Dyczkin

PIS to syjonistyczne sługusy.

Luciano

A to niebywałe! Rozwiń myśl, bo tak sobie pierdnąć to każdy potrafi. 

Kornelia_Placek

Cytat: Kozaczek w 23-06-2017, 19:39
Gdyby jutro były wybory. Na kogo głosować? Jakaś podpowiedź.
Ja z kolei widzę sprawę następująco. Mianowicie jeśli ktoś nie chce europy podbitej przez Niemcy bez narodów, wiary z jedną nową kulturą i jej nadrzędnym celem konsumpcją, człowieka tylko w jednym kolorze czekolady, to na dzień dzisiejszy wyboru niema i trzeba wybrać PIS. Niemcy do osiągnięcia tych celów potrzebują i wykorzystają uchodźców, zboczeńców i niestety kobiety.
Tylko PIS daje szanse na co najmniej odwleczenie w czasie tych zmian w PL, choć czy ich intencje są szczere i uczciwe (wątpię) albo zwietrzyli tylko szanse na utrzymanie władzy, poprzez nie dla ciapatych? W PIS najbardziej razi mnie zaściankowość. Na szerokie wody to oni Polski nie wyprowadzą ale na razie nie widać lepszej opcji. Wydaje sie, ze mniej kradną, bo nie systemowo i przynajmniej starają sie lepiej gospodarzyć, wiec wybór jest prosty, bo jedyny.

Gibbon

Dla mnie jedynym logicznym wyborem są Kukizowcy chyba, że mnie ktoś wyprowadzi z błędu? Jakie są argumenty za tym aby wybrać PiS a nie Kukiza?

Kornelia_Placek

Kukiz to pajdokracja, ale dzieci w swej naturze są szczere a to jest wartościowe i przyda sie w sejmie, wiec tez mozna wesprzeć.

Gibbon

Może mam naiwne, małpie myślenie, ale wolałbym zaryzykować z tymi pajdokratami niż postawić na stare, dobre, znajome, mniejsze pisowskie pół zło. Po raz pierwszy ktoś w tej polityce budzi moje zaufanie więc raczej podążę za instynktem.

Dyczkin

Cytat: Luciano w 24-06-2017, 00:07
A to niebywałe! Rozwiń myśl, bo tak sobie pierdnąć to każdy potrafi.  
Przypomnij sobie tajne wystąpienie L.Kaczyńskiego w Knesecie. Ten sam prezydent pięknie przywitał reaktywowaną B?nai B?rith ? Loża Polin: https://forumemjot.wordpress.com/2014/01/21/list-prezydenta-lecha-kaczynskiego-do-lozy-masonskiej-bnai-brith-odtworzonej-w-warszawie-9-wrzesnia-2007-roku/.

Brer

Jak również słynny wykład wygłoszony w Fundacji Bathorego należącej do pana Sorosa.

Prócz Kukiza chyba nie alternatywy, wszystko inne to układ pookrągłostołowy.

Dyczkin

Najlepsza opozycja to ta, którą kontrolujemy :D.

Kornelia_Placek

Ja również uważam Pawla za największą nadzieje, nawet go kiedyś poznałem osobiści w młodych latach, ale myślę ze potrzeba mu jeszcze czasu. Według mnie to jest ktoś, kto by sie zbyt pochopnie poświecił a tym czasem trzeba nabrać skurwysy....nstwa aby wygrywać. 10-15 lat temu PO było słusznym wyborem, dzisiaj PIS a za jakiś czas Kukiz prawdopodobnie bedzie. Latem biegać w futrze to nie bardzo, to samo w polityce, trza dostosować do sytuacji. A w Polsce sie to udaje całkiem poprawnie myślę.  Wyrachowanie, opanowanie a przede wszystkim dystans, to są jeszcze cechy, które Pawel musi w sobie wykształcić. Na dzień dzisiejszy była by to pajdokracja, ale dzieci rosną.

scorupion

Proszę jak pieknie zabawia się Kalifat Zachodnioeuropejski. Patrzeć przy najbliższych wyborach, które oszołomy chciały nam na łeb sprowadzić ubogacenie, równość, wolność i braterstwo.

scorupion

Cytat
Pakistan: Chrześcijanin pobity na śmierć przez kolegów z klasy
17-letni chrześcijanin miał zostać zaatakowany po tym, jak koledzy oburzyli się, że pije on z tej samej szklanki, co muzułmanin.
Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/swiat/news-pakistan-chrzescijanin-pobity-na-smierc-przez-kolegow-z-klas,nId,2438944#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other

Takich oto ubogadzaczy chce nam sprowadzić pani Merkel oraz jej kumple z "polskich" partii europejskich, nowoczesnych i obywatelskich. Najlepsze, dla mnie przynajmniej, jest zachowanie lemingów rodzaju żeńskiego, które straszliwie paszczurzą na rzecz nachodźców, wiedząc że kobieta w ich kulturze ma tyle samo praw co koza. Świrnięte baby, pozostaje im życzyć, aby zostały żonami ubogadzaczy. Moją znajomą spotkał ten zaszczyt jeszcze w latach osiemdziesiątych. Do tej pory trwa bonanza, można by spokojnie napisać książkę sensacyjną.

scorupion

A tu sprawiedliwości społecznej stało się zadość hehehe: http://pikio.pl/wsciekly-imigrant-szybko-tego-pozalowal-trafil-na-polakow-video-foto/

W ogóle lewactwu poświęcę oddzielny wpis. Bo to zakała i zgrożenie dla ludzkości.

scorupion

CytatW niektórych krajach Europy liczba muzułmanów potroi się w ciągu najbliższych 33 lat ? wynika z prognoz opublikowanych przez instytut Paw Research Center w Waszyngtonie. Najbardziej będzie to dotyczyć krajów skandynawskich czy Niemiec. U naszych zachodnich sąsiadów odsetek osób wyznających islam może wzrosnąć z 6,1 proc. do 19,7 proc. Na drugim biegunie znajduje się Polska, gdzie muzułmanie będą stanowić 0,2 proc. mieszkańców, w porównaniu do obecnych 0,1 proc.

O te 0,1 za dużo. Zgodnie z poprawności a polityczną, a przeciwko mowie nienawiści, kochajmy naszych opalonych braci, ale może oni u siebie, a my u siebie? Tym bardziej, że:

CytatAfryka jest najmłodszym kontynentem pod względem ludności - 50 procent Afrykańczyków ma poniżej 20 roku życia, a osoby w wieku (0-14 lat) stanowią ok. 44%.

Zaleją nasza za dwa pokolenia, a głupia do cna Zachodnia Europa już przepadła. Jak to dziwnie się historia toczy. Za czasów komuny cokolwiek przyszło z zachodu wywoływało zachwyt i uwielbienie, teraz zaś uśmiech politowania i puknięcie się w czoło.

scorupion

Inżynierowie, architekci i lekarze zaproszenie przez panią Merkel na spacerze w Berlinie (głos włączyć):
https://twitter.com/twitter/statuses/961536245695381505
Nasi poprzedni umiłowani przywódcy chcieli ich osiedlić w Polsce, nie udało się, ale nic to, nadal nie ustają w wysiłkach.

Luciano

Nie sądzisz, że dzięki temu skoczą ceny ziemi i nieruchomości w Polsce? Bogaci europejczycy z zachodu będą do nas napływać, aby spokojnie i tanio (dla nich) dożyć starości.

Kornelia_Placek

Bogaci będą celować w Kanady, Australie itp. Do PL będą garnąc średniacy, a ci to jest najgorszy sort!
Przyniosą zarazę, schorzenie, które ich samych niszczy czyli pakiet cech ostatniego kretyna. Także szczerze odradzam wpuszczanie.
Ostatnio rozmawiałem z trzema niemiaszkami. Bogaty rolnik, policjant i doradca podatkowy.
Wszyscy przekonani, ze największym zagrożenie dla DE jest nazizm. Bog to opium dla ciemnych ludów itd.