Niemedyczne forum zdrowia
09-10-2024, 22:42 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
Czy dotarł od Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Sklep Biosłone --> wejdź

Strona główna   Pomoc Regulamin Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 5 6 [7]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: AndrzejEM - problemy z układem nerwowym  (Przeczytany 136098 razy)
Skorupion
*

MO: nie stosuję

« Odpowiedz #120 : 18-08-2024, 20:02 »

Mbogdan marzy bez przerwy o tym wątku to i mnie zainspirował, przeczytałem raz jeszcze. Co tu widać u AndrzejEM moim zdaniem. Bartonellę i babeszjozę z przewagą tej drugiej i chyba wybuchło gwałtownie zapalenie naczyń i mięśni. Ogólna demolka organizmu - borelioza w połączeniu z autoagresją, prawdopodobnie auto wyzwolone przez boreliozę.
Mbogdan

MO: 2010
Wiedza:
Miejsce pobytu: Myszków

« Odpowiedz #121 : 19-08-2024, 15:10 »

gdy chodzę, znosi mnie na boki (czuję się jak pijany), potykam się o chodnik i szuram nogami, muszę świadomie stawiać kroki,
- moje

To jest pierwsze zdanie z opisu objawów jaki przedstawiał Andrzej. Gdyby taki prosty CZYTELNY objaw był znany lekarzom to nie były potrzebne żadne badania, bo to jest klasyczny objaw neuroboreliozy.  Stosujemy antybiotyk i to jest pomocne czasowo. No oczywiście nie wiadomo na jak długo, bo od jednej pani słyszałem, że jej syn jest leśnikiem, ma neuroboreliozę był wielokrotnie leczony w szpitalu. Jeżeli ma objawy, że jest pijany (nie pił alkoholu), idzie do szpitala i ma podawany antybiotyk w kroplówce. To wystarczy na 18-20 miesięcy.

To jest bardzo prosty FAKT (objaw). Mario powtarzaj to wszędzie i pomóż bliźnim,
Skorupion
*

MO: nie stosuję

« Odpowiedz #122 : 19-08-2024, 20:30 »

Tak, bardzo prosty objaw, tylko przyczyn może być co najmniej kilka.
Oprócz babesi, bartonellli i zapaleń autoimmunologicznych u AndrzejEM były też nietolerancje pokarmowe.
Strony: 1 ... 5 6 [7]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines
Design by jpacs29 | Mapa strony
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!