Niemedyczne forum zdrowia
30-03-2023, 17:57 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Strona główna   Pomoc Regulamin Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 25 26 [27]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Chory układ nerwowy - przypadek szczególny  (Przeczytany 222826 razy)
Mbogdan

MO: 2010
Wiedza:

« Odpowiedz #520 : 18-03-2023, 11:37 »

Cytat
Zastanawiałem się jaką wiadomość umieścić na pierwszym miejscu nowej strony.

Ja opisuję swoje problemy związane z moją sytuacją zdrowotną (opiekuńczą), ale mój przypadek jest wyjątkowy (niepowtarzalny) w wielu wymiarach. Natomiast przypadek AndrzejaEM jest bardzo typowy.
Jakie może mieć objawy osoba z przegapioną (nie wykrytą po zarażeniu boreliozą).
Pacjent przestawia poważne objawy, a jest traktowany jak psychol. Ja miałem podobne objawy jak Andrzej w 1980 r. Trochę opisałem jak mnie leczyli w pierwszym poście, ale może kiedyś opiszę więcej.
Jeżeli mogę prosić o link AndrzejaEM, bo ja  ne wiem jak to zrobić.

To co ja przedstawiam to nie z powodu, że się żale, albo chwale tylko przedstawiam fakty na podstawie których ktoś może coś zrozumie. FAKTY są najważniejsze, interpretacja może być błędna.
Mbogdan

Wiedza:

« Odpowiedz #521 : 25-03-2023, 15:21 »

1. Odpowiedz na pytanie 1 brzmi NIE.
2. Odpowiedz na pytanie 2 brzmi NIE.
3. Odpowiedz na pytanie 3 brzmi NIE.
4. Odpowiedz na pytanie 4 brzmi TAK.

Rozumiem, że pani profesor chce mnie zobaczyć, bo moje problemy zdrowotne są inne nisz pozostałych pacjentów z podobną diagnozą, więc w maju, lub w czerwcu mogę być osobiście na wizycie.
Jeżeli chodzi o stosowanie leku to dokładnie się zapoznałem jakie są działania poszczególnych leków i jakie są skutki uboczne.
Ponieważ mam uszkodzony układ nerwowy, zarówno obwodowy układ nerwowy i ośrodkowy układ nerwowy, więc mam problemy zdrowotne z tym związane, dodatkowo mam sztywność mięśni.
Największy problem mam z powodu skrzywionej przegrody nosowej i dlatego mam ograniczony dostęp tlenu do organizmu. Cały czas mam zapchany nos śluzem, ale ten śluz jest bardzo gęsty, klejący i w związku z tym potrzebuję rano inhalacje żeby rozluźnić ten śluz i usunąć, natomiast wieczorem potrzebuję zatrzymanie spływania tego śluz tak żebym miał drożny nos.
Miałem boreliozę od 1973 r i tą  boreliozę wybijałem antybiotykiem, ale okazało się, że antybiotyk nie zlikwidował boreliozy. Byłem u zakaznika w Warszawie i powiedzieli, że boreliozę mam nadal, więc postanowiłem wybić boreliozę biorezonansem. Biorezonans skutecznie zlikwidował boreliozę co zostało potwierdzone badaniami i punkcją z kręgosłupa.
Tak bardzo skrótowo przedstawiłem moje problemy.
Żona mówi, że jestem cały tłusty.
Mój organizm wypycha toksyny przez skórę, więc potrzebuję codziennego kąpania, a mam dwa razy w tygodni
Ja nie mam problemu z leczeniem bólu tylko mam uszkodzenia i MNUSTWO toksyn, więc potrzebuję żeby pomóc organizmowi usunąć TOKSYNY.

Mbogdan

Wiedza:

« Odpowiedz #522 : 26-03-2023, 18:29 »

Miałem wizytę zdalną w mojej przyszpitalnej przychodni na Banacha. Telefon odbierała córka, ale nie potrafiła odpowiedzieć na pytania, więc ja odpowiadałem na zadane pytania i starałem się przedstawić na czym polega mój problem. Ja rozumiem jakie procesy zachodzą w moim organizmie tylko mam problem jak to przedstawić lekarzowi. Moja sytuacja jest nieco inna i wielokrotnie miałem takie sytuacje, że to co ja przedstawiałem to było dla lekarza niezrozumiałe i lekarz odsyła mnie do psychiatry.
Mbogdan

Wiedza:

« Odpowiedz #523 : Dzisiaj o 11:15 »

Pytałem prywatnego fizjoterapeuty, czy to co przedstawiam można zrozumieć. Fizjoterapeuta dał namiary do prywatnego neurologa i dzisiaj ma być wizyta, jeszcze nie wiem czy lekarz będzie u mnie, czy ja u lekarza. Zastanawiam się jak przedstawić moją sytuację, bo jeżeli lekarz z przyszpitalnej przychodni nie rozumie to co przedstawiam, chociaż ma pełną wiedzę na temat mojego organizmu, bo byłem w szpitalu badany przez  5 tygodni i postawili diagnozę stwardnienie zanikowe boczne.

Wydaje mi się, że lekarz powinien przeczytać ostatni post na 25-tej stronie, zobaczyć moje ćwiczenia i przeczytać drugi post na tej stronie. Wypisy z trzech szpitali.
Strony: 1 ... 25 26 [27]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines
Design by jpacs29 | Mapa strony
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!