Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Zapper

Zaczęty przez Patisonka1, 15-08-2015, 14:39

Patisonka1

Czy w trakcie stosowania kuracji oczyszczającej mogę wspomagać się Zapperem? Wyczytałam, że wielu osobom systematyczne zappowanie pomogło.

Idusia

Niech się wypowie ktoś mądrzejszy, ale jest jasno napisane:
CytatZe względu na to, że wątroba może nie być w stanie wydalić zbyt dużej ilości toksyn uwalnianych w trakcie samooczyszczania organizmu, mikstury oczyszczającej nie należy stosować jednocześnie z innymi metodami oczyszczania, by się na siebie działanie tych metod nie nałożyło. Inaczej mówiąc: nie należy poganiać organizmu do zdrowienia.

Patisonka1

Czyli nie, ale po zakończeniu kuracji myślę, że można...

scorupion

Jakiej kuracji?

Brer

Mikroflora musi być zrównoważona, a nie wybita zapperem.
Stosowanie zappera kłóci się z ideą Biosłone, zatem odpowiedź brzmi: NIE.

Patisonka1

Dziękuję za wyczerpująca odpowiedź, właśnie tego bym nie chciała - problemu z mikroflorą.

scorupion

Przeczytaj tu: http://portal.bioslone.pl/choroby_pasozytnicze. Będziesz miałą wyczerpującą odpowiedź i nie błądź niczym earth, który wyleczył się po raz 50, tylko chwilowo na cały dzień stracił "możliwość widzenia" i w mocno zakamuflowanych słowach wyraził żal, że nie stosował konsekwentnie mikstury. A przy okazji jeszcze Zibi z uśmiechem na ustach zawalił mu kopniaka w podbrzusze, niszcząc całkowicie najnowszą teorię odkwaszania totalnego.

Jaką kurację oczyszczającą stosujesz, bo się nie dowiedziałem?

Patisonka1

MO, kurację Biosłone stosuję od miesiąca, właśnie jestem na II etapie.

Baird

II etap po miesiącu?
Prawda czyni wolnym

Idusia

CytatJaką kurację oczyszczającą stosujesz, bo się nie dowiedziałem?
Pewnie DP i MO.

Udana

Cytat: Baird w 16-08-2015, 18:18
II etap po miesiącu?
A dlaczego nie?
Cytatearth, który wyleczył się po raz 50, tylko chwilowo na cały dzień stracił "możliwość widzenia" i w mocno zakamuflowanych słowach wyraził żal, że nie stosował konsekwentnie mikstury. A przy okazji jeszcze Zibi z uśmiechem na ustach zawalił mu kopniaka w podbrzusze, niszcząc całkowicie najnowszą teorię odkwaszania totalnego
Ale mnie zaciekawiłeś, co tam się dzieje?
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...

Kozaczek

CytatAle mnie zaciekawiłeś, co tam się dzieje?

Spokojnie, będzie żył. Teraz ma wodę redox, da radę! Popije, oczka przemyje i będzie jak nowy.

Patisonka1

Tak DP i MO dzielnie wkroczyłam w II etap.

scorupion

Cytat: Udana w 16-08-2015, 21:57

Ale mnie zaciekawiłeś, co tam się dzieje?

Ciekawość niczym nieuzasadniona, padło wszystko, bo od początku było bez sensu.
Earth od dłuższego czasu majaczy o totalnym odkwaszaniu, Zibi w trochę ciężkawy i długawy sposób wytłumaczył mu, że majaczy. I tyle.