Spotkanie w Warszawie

Zaczęty przez Poziomek, 20-09-2015, 18:34

Poziomek

Było 8 osób, część z zapowiedzianych nie dotarła. Panowie zgodnie za moją namową zamówili golonkę, a Panie to już różnie. :)
Pojedli, pogadali, pośmiali się i się rozjechali.
Machos wieczorem powinien wrzucić pamiątkowe zdjęcie.

Machos

Tak jest Maćku. Po wielu miesiącach znaleźliśmy czas na kolejne spotkanie forumowiczów Biosłone. Porozmawialiśmy nie tylko o zdrowiu, smacznie zjedliśmy i zrobiliśmy pamiątkową fotkę.

Cytat: Poziomek w 05-10-2015, 12:51
Machos wieczorem powinien wrzucić pamiątkowe zdjęcie.
https://www.facebook.com/bioslone?fref=nf
Zamiast się badać, lepiej wypić miksturę oczyszczającą, najlepsze świadectwo badania organizmu, które w przypadku istniejących chorób widać po objawach. Machos.

Luciano

Zerkając na zdjęcie muszę przyznać, że bardzo ładne są te nasze Biosłonejki! Żałuję, że nadmiar obowiązków spowodował, że nie mogłem dotrzeć na spotkanie.
Lepiej się z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć.

scorupion

Biosłonejczycy też niebrzydcy, szerzysz mowę nienawiści Luciano?

KasikKa

Problem ze sprzętem spowodował, że nie mogłam wcześniej napisać. Spotkanie było przesympatyczne i niech żałują Ci co się nie pofatygowali. Tak rzadko mam okazję porozmawiać z ludźmi o podobnych poglądach, że wypatruję ich jak kania dżdżu. Czekam już na następne :)

Machos przekaż żonie, że pamiętam o przepisach... i lada dzień je wyślę.

Poziomek

Może by tak się znów spotkać? Wstępnie proponuję to samo miejsce, powiedzmy sobota 18 lutego.
Dajcie znać kto chce wpaść.

Robert17

Ja jestem chętny. Postaram się kogoś ze sobą przyprowadzić.

KasikKa

Ja tym razem niestety odpadam. 3 miesiące temu powiłam drugą córeczkę, a na razie nie bardzo chcę z Nią chodzić po knajpkach. A mąż ze starszą jadą na ferie więc nie mam z kim jej chociaż na chwilę zostawić. Ale zachęcam innych!

Melinda

W tym terminie nie dam rady.
Przyjmuj z godnością co ci lata doradzają, z wdziękiem wyrzekając się przymiotów młodości.

Poziomek

Przekładamy wstępnie na sobotę 4 marca, bo na razie jest za mało osób.
Piszcie kto będzie.

Mario

To co, nie ma chętnych?
Ja bym chętnie się wybrał na takie spotkanie, poznać kilka osób, mających pojęcie o zdrowiu, o ile znajdzie się jakieś wolne krzesełko :)
Machos będzie? Słucham go często w RSC w pracy (nic innego mi nie odbiera:P). Też bym go/Cię chętnie poznał :)

Poziomek

Machos planuje przyjechać, chociaż niech się sam wypowie.
Najwyżej będzie flaszka na dwóch.

Shadow

Ja bym przyjechał, ale aktualnie mam infekcję, więc może w wakacje się na jakiś zlot wybiorę jeśli będzie.

Machos

Cytat: Mario w 21-02-2017, 23:12
Machos będzie? Słucham go często w RSC w pracy (nic innego mi nie odbiera:P). Też bym go/Cię chętnie poznał :)
W tygodniu po niedzieli dam znać, czy 4 marca będzie u mnie aktualny.

Cytat: Poziomek w 21-02-2017, 23:53
Machos planuje przyjechać, chociaż niech się sam wypowie.
Najwyżej będzie flaszka na dwóch.
Jeżeli przyjedziemy, to postaram się w czwórkę, całą rodzinną ekipą. Flaszka będzie dla Was.
Zamiast się badać, lepiej wypić miksturę oczyszczającą, najlepsze świadectwo badania organizmu, które w przypadku istniejących chorób widać po objawach. Machos.

Poziomek

Chętnych nie ma, powrócimy do tego tematu w innym terminie.

Machos

Cytat: Poziomek w 03-03-2017, 16:31
Chętnych nie ma, powrócimy do tego tematu w innym terminie.
My możemy w ostatni weekend marca albo pierwszy weekend kwietnia. Jutro pracuję.

Mario

Poziomek

Może być 1 kwietnia, potwierdzimy w połowie miesiąca.