Spotkanie w Warszawie

Zaczęty przez Poziomek, 20-09-2015, 18:34

Poziomek

Zbierałem się do tego długo, ale zawsze coś było ważniejsze. Najwyższa pora się spotkać, dobrze zjeść, napić dobrych trunków i pogadać.
Na Saskiej kępie jest fajna knajpa http://www.pikanteria.waw.pl/ mają dobre jedzenie i piwo.
Myślę, że głos Radia Biosłone w osobie Machosia też zawita.
Mnie będzie pasował w sumie każdy termin od października. Można się spotkać w tygodniu wieczorem, jak i w weekend.
Jeśli ktoś ma ochotę wpaść dajcie tutaj znać, żebyśmy wiedzieli ile mniej więcej nas jest.

Machos

Przyjadę, mogę wziąć urlop jednodniowy. Z miłą chęcią mogę was ponagrywać, jeśli ktoś chce. Ustalmy datę.
Zamiast się badać, lepiej wypić miksturę oczyszczającą, najlepsze świadectwo badania organizmu, które w przypadku istniejących chorób widać po objawach. Machos.

Margoled

W "Pikanterii" jest rzeczywiście fajnie i niedrogo. Jest taka przystawka, która się nazywa "zboczone śliwki" i są to śliwki zawijane w boczek. Uśmiałam się serdecznie. Jest tam sporo ludzi i trzeba wcześniej zrobić rezerwację stolików. Ja oczywiście z chęcią przyjdę.

Poziomek

Tak, zboczone śliwki dają radę. :)

scorupion

Z nagrywaniem to u Sowy.

KasikKa

Świetny pomysł, ja przybędę (zwłaszcza, że mam blisko). Wydaje mi się, że najlepiej w piątek lub w weekend, ale nie będę się upierać.

Neska

Ja też bardzo chętnie, podajcie datę i godzinę.

Poziomek

Cieszę się, że są chętni. Proponuję najbliższą sobotę tj. 3 październik godzina 17.
Jeśli większości pasuje to zarezerwuję dla nas miejsce.

KasikKa

Machos

Niedziela tak. Już od wielu miesięcy soboty nie miałem wolnej.  
Zamiast się badać, lepiej wypić miksturę oczyszczającą, najlepsze świadectwo badania organizmu, które w przypadku istniejących chorób widać po objawach. Machos.

Margoled

No jak Machos nie może to musi być niedziela;) Ja będę .

Poziomek

Ok w takim razie niedziela godzina 17. Jak ktoś jeszcze chce wpaść niech potwierdzi, żebym wiedział na ile osób robić rezerwację.

Neska

Zatem Pikanteria w Warszawie na Saskiej Kępie o 17 w najbliższą niedzielę? Ja będę.

Machos

Cytat: Poziomek w 28-09-2015, 23:15
Ok w takim razie niedziela godzina 17. Jak ktoś jeszcze chce wpaść niech potwierdzi, żebym wiedział na ile osób robić rezerwację.

Ode mnie cztery osoby.

Poziomek

Zarezerwowałem niedzielę o godzinie 17 na nazwisko Samborowski. Przed chwilą potwierdził swój udział nasz forumowy VIP Tomek Dangel. :)
Widzimy się w niedzielę.

Margoled

Ja już pisałam, że chcę być, a teraz potwierdzam, że na pewno będę.

Wołający_Jan

Będę, Wołający. Pozdrawiam.

Margoled

A  ja jednak muszę odwołać, moja rodzina woła!

Poziomek

Dzięki, że wpadliście. Mam nadzieję, że wszyscy dobrze się bawili i wkrótce znów się spotkamy. :)

Udana

Cytat: Poziomek w 05-10-2015, 12:09
Dzięki, że wpadliście. Mam nadzieję, że wszyscy dobrze się bawili i wkrótce znów się spotkamy. :)
Ale może opiszecie jak było, ile Was było...bez szczegółów osobistych, ale tak by trochę zaspokoić naszą ciekawość, jeśli można oczywiście.
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...