Ciężka alergia na wszystko - błędne koło braku wchłaniania

Zaczęty przez Elizka, 04-09-2016, 14:24

Elizka

Dobry psycholog z Ciebie, bo ja faktycznie jestem bardzo niecierpliwa. Jest jeszcze jeden fito - Przemysław Wadowski - uczeń Oruby i to nad nim się też zastanawiam, znasz go?

Co do Gumpka to jest w bardzo ciężkim stanie, kleszcze go wykończyły i nie może sobie poradzić z chorobą i tak sobie myślę, że skoro my laicy nie umiemy się wyleczyć a co dopiero taki znawca ziół nie daje rady - źle to rokuje dla nas chorych.   

Skorupion

Nie znam Wadowskiego.
Gumpek jest złym przykładem dla kleszczobiorców, bo będąc już mocno chory łaził po lasach zbierając zioła i kolejne kleszcze. Bez sensu. I jak dla mnie zbyt doktrynalnie się leczył.

Skorupion

Ten twój Oruba i jego liposomalne coś tam mi się nie podobają.

Skorupion

A dlaczego się nie podobają? Ze strony twórcy:

Preparaty liposomalne ze względu na strukturę cząsteczki i swój skład najlepiej spożyć w przeciągu 3 miesięcy od daty produkcji. Po tym okresie skład preparatu nie ulega pogorszeniu, ale jego bioprzyswajalność zaczyna maleć co może skutkować stopniowym spadkiem jego bioprzyswajalności.

Dobre, co hehehe. Ja też nie ulegam biopogorszeniu, ale moja bioprzydatność zaczyna maleć co może skutkować stopniowym spadkiem mojej bioprzydatności.