Vernicadis - nalewka z ziół na robaki

Zaczęty przez Mistrz, 12-04-2018, 21:31

Skorupion

Że robale też są przykładem na działanie Boga w naszym życiu?

Skorupion

Darko

Poziomek

Skorupion

Z tego co się orientuję to po nasionach mimosa pudica.

Skorupion

Magnusone

Charles_Bukowski

Z braku innych odpowiedzi - też nie odczułem zmiany po vernicadisie, a wypiłem już 4 butle.

Ciekawi mnie, czy ktokolwiek odczuł różnicę po tytułowym specyfiku, i jeśli tak, to jaką?
Poprawa apetytu, lepsze samopoczucie?

Udana

Myślę, że vernicardis nie pije się dla lepszego samopoczucia tylko w sytuacjach skrajnych, gdy potrzeba sobie pomóc, bo MO, KB i ZZO są na ten moment niewystarczające.
To nie jest cudowny specyfik, jeden z tych co to są na wszystko, a łykane są z powodu pacjentyzmu.
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...

Asia61

Vernicadis z zieloną kartką powinien być pewny. Dwa tygodnie picia to krótko. Stosujcie zgodnie z rozpiską na etykiecie.
Zdrowie fizyczne i stan psychiczny człowieka są ze sobą ściśle powiązane.

- Awicenna

Magnusone

Cytat: Asia61 w 30-08-2019, 12:45
Vernicadis z zieloną kartką powinien być pewny. Dwa tygodnie picia to krótko. Stosujcie zgodnie z rozpiską na etykiecie.
Co to znaczy krótko? O ile dobrze zrozumiałem jedna kuracja to ok. 7-8 dni. Powtarzamy co 3 miesiące, do momentu gdy odczuwamy reakcje.
Problem w tym, że nie miałem żadnej reakcji, zatem zgodnie z przedstawionym opisem nie ma sensu powtarzać.

Skorupion

Jakie zmiany po Vernicadisie można odczuć, jeśli nie ma pasożytów?

Magnusone

Borelka idzie w parze z robalami, zatem spodziewałem się silnych reakcji organizmu, stąd moje podejrzenie, że może kupiłem podróbkę.

Marita03

Mam Vernicadis, którego termin ważności upłynął 1 czerwca b.r.. Zastanawiam się, czy naprawdę stracił swoją moc? Czy raczej spokojnie mogę go użyć?
marita

Asia61

Możesz go użyć. Jeśli stracił swoją moc, to z pewnością tylko częściowo.
Zdrowie fizyczne i stan psychiczny człowieka są ze sobą ściśle powiązane.

- Awicenna

Marita03

marita

Jacek

Vernicadis już na wstępie nie ma prawie żadnej mocy, więc przeterminowany pewnie nienadaje się do niczego podwójnie ;)

Marita03

Dlaczego uważasz, że Vernicadis nie ma żadnej mocy? Co w zamian? Jaskółcze ziele? Może wrotycz, piołun i goździki - zmielić i zażywać? Jestem w kropce!
marita

Jacek

Jaskółcze ziele moim zdaniem ma zdecydowanie lepsze działanie, choć jest toksyczne. Przynosi ulgę przy np. przy lambliach, ale żeby całkiem je wytłuc nawet po pół roku to też kiepsko. Ponoć szybsze i lepsze efekty daje np. Tinidazol, ale zdecydowanie polecam poczytać o efektach ubocznych zanim zaczniesz z tym zabawę.

Marita03

To rzeczywiście pomogłeś. Nadal jednak nie wiem, dlaczego Vernicadis nie ma mocy.
marita