Czas Apokalipsy, a właściwie raczej świrów

Zaczęty przez scorupion, 26-08-2018, 10:27

Skorupion

Beduini.

W sześć tygodni po domniemanym zbiorowym gwałcie, dokonanymi na 18-latce, która po zabawie w dyskotece została zgwałcona przez kilku mężczyzn, policja wzmogła patrole i kontrole w mieście. Ubiegłej nocy rozpoczęła się akcja z udziałem kilkuset policjantów
Jak zaznaczył szef policji we Fryburgu Bernhard Rotzinger, który sam także uczestniczył w akcji, tego typu obławy i kontrole w przyszłości będą prowadzone regularnie. Mają zapobiec przestępstwom i pomóc w wyjaśnieniu czynów oraz podnieść poczucie bezpieczeństwa u mieszkańców miasta.

Czytaj więcej na https://fakty.interia.pl/deutsche-welle/news-zmasowana-akcja-policji-fryburg-pokazuje-jak-dba-o-bezpiecze,nId,2695000#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

I tak w całej Zachodniej Europie. Napuszczali Beduinów bez żadnej kontroli i właściwie bez krzty rozumu, a teraz obydwie łapy w nocniku. Dopiero początki takich rozrywek.

Skorupion

Byłem niedawno w Instytucie Kardiologii w Aninie i chciałem w szpitalnym sklepiku kupić colę. No bo czasami  sieknę dla odkażenia jelit. No i co? No i pstro, nie ma. Jak to nie ma? Normalnie, dyrekcja zabroniła. Bo co pytam. Bo jest szkodliwa na zdrowie i serce. Ożesz ty se myślę. Ale...rozejrzałem się uważnie po reszcie asortymentu i zonk. Energetyki, izotoniki soczki, batoniki, jogurciki, sam syf.
A w ogóle spierniczałem stamtąd dziesięć razy szybciej niż wszedłem. Wszyscy wokół jacyś brzydcy, pokręceni, grubi, kuśtykają, wleką noga za nogą, innych ciągają, obraz nędzy i rozpaczy.
Najlepszy mistrzowski pomysł to ten, żeby lekarzy, placówki medyczne, szpitale omijać szerokim łukiem, a najlepiej nie wiedzieć, że istnieją.

Tachikoma

CytatAle...rozejrzałem się uważnie po reszcie asortymentu i zonk. Energetyki, izotoniki soczki, batoniki, jogurciki, sam syf.
Nie widzę tego żeby w takim sklepiku uchował się lepszej jakości i świeży towar.  To wszystko musi mieć odpowiednio długą datę ważności,  do momentu aż w końcu znajdzie się jakiś chętny. Nie doczekamy się w takich miejscach jabłek czy surówek, bo zwyczajnie sprzedawca nie chce strat.
Scorupion faktycznie energetyków już nigdzie nie brakuje. Zauważam, że w marketach więcej miejsca przeznacza się na nie, dużo na regałach i przy kasach w osobnych lodówkach latem. Kiedyś była moda na fit produkty 0% tłuszczu, a teraz sama już nie wiem czy to tylko moda czy już wymóg, że nie można dopuścić do zmęczenia, trzeba być wiecznie pobudzonym.
CytatA w ogóle spierniczałem stamtąd dziesięć razy szybciej niż wszedłem. Wszyscy wokół jacyś brzydcy, pokręceni, grubi, kuśtykają, wleką noga za nogą, innych ciągają, obraz nędzy i rozpaczy.
Najlepszy mistrzowski pomysł to ten, żeby lekarzy, placówki medyczne, szpitale omijać szerokim łukiem, a najlepiej nie wiedzieć, że istnieją.
A może młodych w miarę jeszcze zdrowych uczniów w ramach wycieczki szkolnej wysłać raz dwa razy do roku na zwiedzanie szpitali. W ramach profilaktyki zdrowotnej...

Skorupion

Ubawił mnie setnie zakaz sprzedaży coca coli przy pozostawieniu znacznie gorszego asortymentu. Gdzie tu sens i logika. Na wszelki wypadek wyszedłem więc na zewnątrz, kupiłem w pobliskim sklepie i walnąłem ostentacyjnie dwie z dużym smakiem.

Skorupion

Przejście dla pieszych.
Bardzo myląca nazwa, powinno się nazywać przejazd dla samochodów. Coraz częściej spotykany widoczek ? pierwszy lezie Janusz w kapturze na głowie, za nim Brajanek ze wzrokiem wlepionym w smartfona, za nim Karynka szarpiąca się z zamykającą stawkę Grażyną. Lezą bezmyślnie traktując przejście jako przedłużenie chodnika. Ani zatrzymania, ani sprawdzenia czy coś jedzie. Świry.

Unia Europejska.
Można by długo, ale po co. Z bardzo dobrego pomysłu na swobodny przepływ ludzi, towarów i usług wyszła kulturalna, obyczajowa i społeczna breja. Lewactwo oraz w tajemniczy sposób wybierane władze promują, ba narzucają zboczenia, głupotę, niedorzeczności i oczywiście Beduinów. A w tle czai się widmo IV Rzeszy.

Tachikoma

https://www.youtube.com/watch?v=7JWQ1hu5Mkk film "Odłóż smartfon i żyj" kampanii, która ma na celu zwiększyć bezpieczeństwo pieszych na przejściach i przy przystankach tramwajowych. Szukając tego filmiku przeczytałam, że w Europie są już specjalnie instalowane światła sygnalizacyjne w chodnikach, tak aby zapatrzeni w ekran przechodnie mogli zostać odpowiednio ostrzeżeni. No cóż... to jest właśnie uzależnienie i robiąc takie dogodne urządzenia świetlne, zastanawiam się czy czasem się go bardziej nie wspiera?

Co ciekawe pieszych poza naszym krajem traktuje się nieco inaczej. Przepisy np. w Czechach mówią, że pieszy, który zbliża się do przejścia z widocznym zamiarem skorzystania z niego, ma pierwszeństwo przed samochodami. Najbardziej lajtowe dla pieszych przepisy obowiązują w Norwegii i we Francji. Tam kierowca ma obowiązek zatrzymania się przed przejściem dla pieszych nawet jeśli osoby znajdujące się w jego pobliżu nie wykazują wyraźnego zamiaru przejścia przez jezdnię. A w Polsce pieszy ma pierwszeństwo dopiero w momencie kiedy się na nim znajduje i zabrania się mu wejścia bezpośrednio przed jadący pojazd. To tyle przepisów a wiadomo, że w Polsce pieszy to jest boss, niczego się nie lęka.

Opiotr

Cytat: Tachikoma w 03-12-2018, 15:27
Co ciekawe pieszych poza naszym krajem traktuje się nieco inaczej. Przepisy np. w Czechach mówią, że pieszy, który zbliża się do przejścia z widocznym zamiarem skorzystania z niego, ma pierwszeństwo przed samochodami. Najbardziej lajtowe dla pieszych przepisy obowiązują w Norwegii i we Francji. Tam kierowca ma obowiązek zatrzymania się przed przejściem dla pieszych nawet jeśli osoby znajdujące się w jego pobliżu nie wykazują wyraźnego zamiaru przejścia przez jezdnię. A w Polsce pieszy ma pierwszeństwo dopiero w momencie kiedy się na nim znajduje i zabrania się mu wejścia bezpośrednio przed jadący pojazd. To tyle przepisów a wiadomo, że w Polsce pieszy to jest boss, niczego się nie lęka.
Byłem w Finlandii i dokładnie tak jest, wszędzie pieszy ma pierwszeństwo i jest to przez wszystkich przestrzegane, tylko, że tam oprócz paru miast, reszta miasteczek jest wyludniona nie ma tam korków itp. rzeczy. W Polsce jak by tak było to myślę, że cały ruch stanąłby w miejscu...
"Czerwone mięso Ci nie zaszkodzi. Na pewno zaszkodzi Ci niebiesko-zielone" - Tommy Smothers

Savage7

Pewnie jak każdy z Was jeżdżę samochodem jak i jestem pieszym i zdecydowanie twierdzę, że kierowca ma gorzej. Poruszając się pieszo po mieście np. na jedną godzinę przechodzę przez ulicę kilka razy. Jadąc samochodem w ciągu jednej godziny muszę się zatrzymywać nawet i kilkadziesiąt razy. Jest różnica? I kto ma gorzej?
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa. Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.

Skorupion

Wszyscy mają przewalone, bo rozkład świrów wśród kierowców i pieszych jest zbliżony.

Lewactwo.
No to jest dopiero zakała ludzkości. Składa się z różnych podgrup, cechą wspólną jest postępowanie wbrew naturze tej ogólnie pojętej i naturze ludzkiej. Jeszcze gorsze, że do swoich chorych idei za wszelką cenę, w tym cenę życia, przymuszają normalnie myślących i żyjących po bożemu.

Skorupion

Nieco leciwe, ale symptomatyczne. I to jest właśnie sprawiedliwość. Kaszalot fałszywie oskarżył kilkanaście razy o gwałt, w rezultacie oberwał dychę do odsiadki. Tak powinna kończyć każda szurnięta dama. https://www.theguardian.com/society/2017/aug/24/woman-jailed-10-years-false-rape-claims-jemma-beale
Następny odcinek będzie o feminazistkach.

Skorupion

Feminazistki.
Za cały komentarz mógłby wystarczyć ten filmik: https://www.wykop.pl/link/4659705/rozowa-z-antify-walczy-z-biala-supremacja-i-patriarchatem/
Jest to odłam lewactwa, chory, nieprzytomny i bardzo głupi. Typowa femi wygląda jak ta na filmiku, czyli gruba, brzydka, ma ufarbowane włosy na kolor różowy, fioletowy albo zielony, często wystudiowane okulary, bo z reguły są ślepe, a te okulary maja wyrażać inteligencję.
Ciekawostką, która mnie bardzo ucieszyła jest zachowanie policji. Profesjonalne i skuteczne. W tłumie musiał być informator, nadał świra dowódcy akcji, weszli klinem, demolując ochronę świra i błyskawicznie odtransportowali go bezpieczne miejsce hehehe.

Skorupion

Tożsamość płciowa.
No niby facet czuje się kobietą, kobieta facetem pomimo ewidentnych cech biologicznych wskazujących na co innego. Kiedyś takich świrów wyganiali z wioski, później zamykali w szpitalach psychiatrycznych, które pełne były Napoleonów, teraz równie mądrzy cmokają, wydziwiają, tworzą z tego pseudonaukę, sznyt celebrycki, a nawet jakieś ruchy administracyjne. Bardzo modnie i w tonie jest pochylać się nad takimi świrami.

Skorupion

A tu jaką jazdę odstawili. Polskie dziewczynki w wieku 8 - 15 lat w objęciach Beduinów na obozie Euroweek. Gruba afera, ciekawe czy władze podejmą jakieś kroki. https://prawy.pl/100294-integracja-z-innymi-rasami-czy-zagrozenie-multikulturowa-pedofilia-foto-6570/

Co do Trzaskowskiego. Generalnie przesłanie dobre, ale w praktyce nigdy, nigdzie nie wyszło. Nie ma równości i nie będzie, bo natura zbudowana jest różnorodnie.

A wiesz jak powinien wyglądać bieg o mistrzostwo świata na 100 metrów? Ma pewno nie tak jak teraz, bo startują tam tylko Murzyni, ups pardon, Afroamerykanie, Afroafrykanie, Afroazjatczycy i Afroeuropejczycy. Natomiast powinni startować tak: niepełnosprawny, gruba feministka, dwóch gejów na jednym torze, jakaś wykluczona, Aborygen i jeszcze tam inni, może Jehowy. Każdemu zmierzyłoby się rekord życiowy i w zależności od tego miałby do mety proporcjonalną odległość. Na przykład feministka półtora metra, a biały mężczyzna 250 metrów, żeby za bardzo nie cwaniakował.

Gibbon

Ja bym zalecił wymianę strojów/ubrań - jeszcze przed biegiem. Jak to mawiali indianie, żeby kogoś poznać, musisz przejść w jego mokasynach 500 mil.

Skorupion

Duże brawa, bo policja i prokuratura zainteresowała się Euroweekiem. Ale ja bardziej bym tu widział rolę dla ABW. Z jakiej paki nieletnie polskie dziewczynki są indoktrynowane przez Beduinów, normalnie napaść kulturowa w ramach robienia lewackiego bagna w Europie i wynaradawiania. Wystarczy znać stosunek muzułmanów do kobiet i seksu, a całą sprawa nabiera zupełnie innego wymiaru, niż głoszą organizatorzy. Śmierdzi całość na kilometry. Kto i dlaczego to robi?

Skorupion

No i na same święta europejska, nowoczesna lemingoza ma co chciała, a mianowicie dewiacyjne tramwaje i masakryczną podwyżkę za użytkowanie wieczyste, połączone z równie masakryczną obniżką bonifikaty przy wykupie użytkowania wieczystego na własność, a wszystko zafundowane, jakże by inaczej, przez równie nowoczesnego i europejskiego Trzaskowskiego. Oczywiście absolutnie wbrew przedwyborczym obietnicom. Gdyby ktoś nie wiedział - tak właśnie uprawia się politykę.
Dobrze lemingom tak hehehe.

Gibbon

Do dziś mnie zastanawia czy to smog na główki tak szkodzi...

Skorupion

Media.
Będzie dłużej, dzisiaj tylko skromny przykład. Beduini marokańscy zamordowali dwie skrajnie naiwne Norweżki, które wybrały się w Góry Atlas na zwiedzanie. Jednej odcięli głowę rezając na żywca tępą maczetą, można obejrzeć, o ile ktoś ma mocne nerwy oczywiście: https://www.bestgore.com/beheading/24-year-old-danish-female-backpacker-morocco-final-trek-beheading/, drugiej podcięli gardło. Relacja mediów: na szyi zamordowanych turystek znaleziono ślady broni białej.

Skorupion

Teoretycznie media powinny służyć do informowania. W rzeczywistości dezinformują, przekaz opiera się na półprawdzie, postprawdzie, propagandzie, zadaniowaniu, obłudzie, tendencyjnym wybieraniu tematów, hipokryzji, służalczości, kretyńskiej poprawności politycznej. Samo zło.