Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Wątrobianka

Zaczęty przez Skorupion, 14-12-2018, 10:08

Skorupion

Czyli udrażniamy wątrobę oraz drogi żółciowe. Ktoś stosował albo będzie niech pisze. Szczególnie zachęcałbym kleszczobiorców, bo u nich jest duży problem z usuwaniem olbrzymiej ilości toksyn.

Lukre

A możesz napisać jak stosować wątrobiankę? I co to jest?
"Normalność to iluzja. To, co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy..." M. Addams

Shadow

Jest w nowej książce.

Kalina

Dużagosia

Książki na razie nie ma w magazynie. Gdyby mi ktoś podpowiedział co to jest eliksir z kurkumy. Jak to uzyskać.Bo, niestety nigdzie nie potrafię znalezć.

Marita03

Eliksir z kurkumy produkuje, tak jak i cholesol, krakowski Herbapol. Cholesol dostępny jest w aptekach.  Natomiast eliksir z kurkumy zakupić można w sklepie internetowym Herbapolu lub w ich sklepie firmowym.
marita

Marita03

Stosuję już tę kurację od czterech tygodni. Ja dwa razy w tygodniu, mąż jeden raz. O efektach napiszę za pół roku.
marita

Sebastian

Marita jak stosujesz wątrobiankę? Pijesz dwa dni z rzędu raz w tygodniu czy z jakąś przerwą pomiędzy wątrobiankami?

Marita03

Stosuję ten napitek zwykle, gdy nie muszę wcześnie wychodzić z domu, gdyż po wypiciu mikstury, nie należy niczego jeść, ani pić, przynajmniej przez godzinę. Najczęściej robię dzień przerwy, ale zdarzają się i dwa dni.
marita

Dużagosia

Marita, jak pijesz wątrobiankę to z MO rezygnujesz w tym dniu?

Marita03

W ogóle zrezygnowałam z MO na czas wątrobianki.
marita

Kalina

W książce napisane jest, że w dniu w którym pijemy wątrobiankę MO nie pijemy.

Marita03

Właśnie, też to wyczytałam w książce, którą dziś otrzymałam. Jednak ja, nie będę piła MO, dopóki będę stosowała wątrobiankę.
marita

Grawo

Czy można stosować, kiedy brak woreczka żółciowego, a na wątrobie jest torbiel potwierdzona TK.

Udana

A Eliksir z kurkumy to z Herbapolu kupujecie, czy jakiś inny?
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...

Poziomek

Postaram się do sklepu sprawdzony sprowadzić, ale póki co najlepiej brać ten z herbapolu.

Udana

Zaczęłam stosować i wypiłam dopiero dwa razy ale wydaje mi się, że już odczuwam poprawę. :)
Nie wiem czy to sugestia i chęć wiary w to, niemniej czuję lekkość i miłą pustkę w okolicach wątroby.

Bunia

Cytat: Grawo w 03-01-2019, 17:10
Czy można stosować, kiedy brak woreczka żółciowego, a na wątrobie jest torbiel potwierdzona TK.
Brak pęcherzyka żółciowego nie jest przeszkodą, natomiast nie wiem, jak to jest w przypadku torbieli na wątrobie. Logika by wskazywała, że też by się jej przydało oczyszczanie.

Marita03

Po czterech tygodniach stosowania mąż miał przez dwa dni objawy zatrucia, następnie poczuł znaczną poprawę samopoczucia. Ja natomiast doświadczyłam, wymienionych w książce, zlewania potem, osłabienia, bólu głowy, bolały mnie stawy i kości. Dalsza kuracja jest już bezobjawowa.
marita

Udana

U mnie po dwóch tygodniach- wypite 4 wątrobianki, bezobjawowo. Nie licząc uczucia przyjemnej lekkości.