Borelioza - kompendium wiedzy.

Zaczęty przez Skorupion, 14-04-2019, 22:33

Savage7

Ta borelioza to widać coraz bardziej popularna bo coraz więcej tego w sieci. Chyba Skorupionie otworzyłeś jakąś puszkę Pandory.
Nie jestem zbytnio w temacie i nie wiem też czy w dobrym miejscu piszę (jeśli nie to proszę przenieść posta), ale natknąłem się na coś takiego:
"PROTOKÓŁ BUHNERA ? ZIOŁOWE UDERZENIE W BORELIOZĘ I CHOROBY ODKLESZCZOWE"
https://www.odkrywamyzakryte.com/protokol-buhnera-borelioza/
Być może cokolwiek wniesie do tematu.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa. Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.

Magnusone

Cytat: Savage7 w 27-08-2019, 22:32

"PROTOKÓŁ BUHNERA ? ZIOŁOWE UDERZENIE W BORELIOZĘ I CHOROBY ODKLESZCZOWE"
https://www.odkrywamyzakryte.com/protokol-buhnera-borelioza/

Nie mogę znaleźć autora tego artykułu. To chyba jakaś kompilacja z kilku źródeł. Oprócz typowego Buhnera jest sól himalajska i smalec :)

Skorupion

No, internetowa kompilacja, autor nie za wiele ma wspólnego z leczeniem boreliozy.

Cykoria

Czy ktoś potrafi polecić dobrego lekarza specjalizującego się w leczeniu boreliozy? Wielkoszyński póki co nie przyjmuje nowych pacjentów.
"Szlachetne zdrowie,
Nikt się nie dowie,
Jako smakujesz,
Aż się zepsujesz." JK

Antaress

Tomasz_Dudek

Co się stało z wątkami???

Skorupion

Mbogdan

"Leżałam w kałuży krwi. To potwór"
REKLAMA

Piotr Majchrzak
01.09.2021 19:46
Róża Kozakowska zdobyła dla Polski złoty medal i srebrny medal na igrzyskach paraolimpijskich w Tokio, ale więcej niż o jej sukcesie mówi się o wstrząsającej historii 32-latki, która kilka razy cudem uchodziła z życiem, ratując się po potwornych atakach ojczyma. Na domiar złego w ostatnich kilkunastu miesiącach mocno pogorszył się jej stan zdrowia. A wszystko przez zwykłe, jak by się mogło wydawać, ugryzienie przez kleszcza.

Córka pokazała mi temat Róży Kozakowskie. Może kogoś zainteresuje, a może ktoś podeśle mój wątek, bo ja jestem przekonany, że boreliozę całkowicie zlikwidowałem biorezonansem.
Informacja NAJISTOTNIEJSZA   TYM biorezonansem, bo córka mówiła, że robiła badanie biorezonansem i wyszły jej tylko alergie, a ja wiem, że jest inaczej.

Skorupion

Cytatbo ja jestem przekonany, że boreliozę całkowicie zlikwidowałem biorezonansem.

Biorezonansem całkowicie to można zlikwidować rozum, ale nie boreliozę.
Historia Róży to kolejny przykład jak groźna jest borelioza i jak lekceważona przez oficjalną medycynę.