Boreliotox

Zaczęty przez Mistrz, 18-08-2019, 13:03

Jacek

Cytat: Skorupion w 28-10-2019, 22:22
Moim zdaniem nie ma żadnych chorób psychicznych, cała psychiatria i psychologia to lipa. Za tego typu zaburzenia odpowiadają organiczne zmiany w mózgu, a te najczęściej są spowodowane grzybem, bakteriami, wirusami i pasożytami.

Nie lipa, a biznes. Nie leczy sie przyczyn, a objawy. Bo objawy można "leczyć" dożywotnio, a przyczyn już niekoniecznie.

Jacek

Cytat: Skorupion w 25-10-2019, 13:43
Sam atowakwon super ogarnia, można jeszcze dorzucić ewentualnie artemizję.

Ewentualnie zastąpić (nie wiem czy można uzupełnić) artemizję za pomocą zestawu Sida Acuta + Houttuynia Cordata. Ponoć mniejszy efekt piszczenia w uszach/zatokach z tego co pisze Buhner:

"Artemisinin can exacerbate tinnitus in some circumstances. I generally recommend the use of Sida acuta or alchornea cordifolia or cryptolepis for the treatment of babesia these days rather than artemisinin. My first choice is sida actua, second is cryptolepis. They shouldn?t exacerbate tinnitus."

Piotr321

No dobrze, ale gdzie otrzymać ten Boreliotox?

Skorupion

A tobie po co?

Mbogdan

CytatZa tego typu zaburzenia odpowiadają organiczne zmiany w mózgu, a te najczęściej są spowodowane grzybem, bakteriami, wirusami i pasożytami.
? Ostatnia zmiana: 28-10-2019, 22:27 wysłane przez Skorupion ?   Zgłoś do moderatora    Zapisane

Dopiero dzisiaj zauważyłem ten wątek i z moich obserwacji wynika, że powyższe stwierdzenie jest prawdziwe.
Nie wiem, czy antybiotyk jest skuteczny na wybicie bakterii, wirusów i pasożytów w mózgu.

Skorupion

CytatNie wiem, czy antybiotyk jest skuteczny na wybicie bakterii, wirusów i pasożytów w mózgu.
Różnie bywa. Wirusów i pasożytów nie wybije, niektóre bakterie niektóre antybiotyki wybiją.