Aktualności:

Sklep Biosłone --> wejdź

Koronawirus

Zaczęty przez Piotr, 27-01-2020, 23:11

Skorupion

Też się dzisiaj starłem. Pod Żabką podszedł wychudzony dżentelmen i poprosił o 2 złote na bułkę. Myślę se dam, co mi szkodzi, pewnie głodny. Ale coś mnie tknęło i zapytałem czy ma paszport covidowy z pełnym kalendarzem szczepień. Popatrzył się jak na wariata, użył kilku wyrazów i wyciągnął łapę po kasę. Nie da rady koleś, mówię, jak się w pełni zaszczepisz, przynajmniej zrób to dla naszych braci Ukraińców. Znowu usłyszałem kilka wyrazów. No to pękłem i wyjąłem z kieszeni dwa złote, ale w ostatniej chwili się powstrzymałem. Nie dla nie podążających za nauką foliarzy, wyznawców teorii spiskowych i szurii! W chwilę potem doszło do starcia. Teraz czekam na medal.

Gibbon

Piotr

Czy tętniaki też są po szczypawce? Znam dwudziestolatkę, u której pękł tętniak. Lekarze nie wiedzą skąd to się mogło pojawić.

Poziomek

Nie widzę przeciwskazań do tętniaka po szczepieniu. Cuda się dzieją i cuda się będą jeszcze działy dopiero.

Skorupion

Te późniejsze atrakcje mogą wystąpić z poniżej przedstawionego powodu. W takich przypadkach wszystko będzie możliwe.

Cytat: Skorupion w 23-11-2021, 14:19
W tej chwili szczęśliwie zaszczepieni fikają głownie ze względu na zakrzepy, jest tego sporo, ale nie występuje masowo. W dłuższym terminie masowe zgony mogą być związane z upośledzeniem naprawy DNA, a w krótszym z wykształceniem wariantu ucieczki tak zwanego immune escape.

W realu nie spotkałem się z tętniakiem po przyjęciu berbeluchy, chociaż wykluczyć oczywiście nie można. W ogóle nieco mi się rozmija rzeczywisty ogląd sytuacji z doniesieniami, szczególnie z krajów anglosaskich. Tam jest mnóstwo nagłych zejść. Może dlatego, że u nas znacznie mniej cymbałów dało se wstrzyknąć eksperymentalny preparat medyczny, a w pełni zaszczepionych to całkiem mało.
A tu jak wyglądają zakrzepy, gdyby ktoś nie wiedział:

Andrzejkowy

Seniorzy z radością idą się szczypać:
https://m.youtube.com/shorts/xoU2Gyy7e48

pozdrowienia andrzejkowy

Skorupion

Dla cymbałów, przygłupów i całej gawiedzi covidowej, tak ma to wyglądać:

Skorupion

Pracownicy wrocławskiego MPK będą musieli nosić maseczki podczas pracy. Decyzję o wprowadzeniu takiego obowiązku podjął prezes wrocławskiego MPK. Zwolnione z niego będą osoby, które dobrowolnie okażą dokument potwierdzający zaszczepienie.
Zarządzenie prezesa ma obowiązywać od soboty. W piątek każdy pracownik ma mieć możliwość zaszczepienia się w SZCZEPCIObusie, czyli mobilnym punkcie szczepień MPK. Miejski przewoźnik zapewnił, ze odwiedzi on wszystkie zajezdnie.
Ja sam zaszczepię się z samego rana w naszej Zajezdni Gaj, trzecią już dawką szczepionki przeciwko Covid-19. By być wiarygodnym i przekonującym. Szczepienia ratują życie i chcę, byśmy wszyscy w firmie zachowali się odpowiedzialnie wobec naszych pasażerów i siebie nawzajem - mówi Krzysztof Balawejder, prezes MPK Wrocław.

Nie żyje Krzysztof Balawejder. Prezes wrocławskiego MPK zmarł nagle w wieku 44 lat.

Spokoadam

Ten trend ma znamiona naturalnej selekcji.
Dopadło mnie zdrowie.

Skorupion

Sporo jest tego typu zdarzeń, gdzie zaszczepieni dworowali z czułek, 5G i Gatesa:

Ale nie wiadomo na pewno co jest przyczyną zejścia. Akurat on nie wyglądał na okaz zdrowia, w przeciwieństwie do wielu sportowców, którzy fiknęli. Problem, że nikogo to specjalnie nie interesuje, media milczą, ministerstwa milczą, nie ma sekcji, nie ma ustaleń. Lipa.

Skorupion

Tam wydarzyła się koszmarna sytuacja, to ostatni twitt zmarłego dokładnie w dniu zejścia:

Dzisiaj pierwszy raz od chyba końca 2020 roku trafił się zgon wśród zaszczepionych osób, które znałem. Tego akurat tylko z widzenia, nie osobiście. Nagle, bez wcześniejszej historii choroby.

Spokoadam

Z moich znajomych licznik osiągnął już 5 osób zaszczepionych. W tym piękna i mądra dwudziestolatka znająca kilka języków, artystka plastyczka.
0 zgonów wśród niezaszczepionych.
Dopadło mnie zdrowie.

Skorupion

Wielu zaszczepionych powoływało i nadal powołuje się na naukę. Otóż trzeba ich zmartwić - to jest anty nauka, która z nauką ma tyle wspólnego co ja z baletnicą. Zamordyzm, terror, oszustwa, kłamstwa, propaganda, stręczycielstwo, brak spójności, logiki, mataczenie, straszenie, segregowanie, napuszczanie jednych na drugich, pozbawianie wolności, zamykanie dostępu do leczenia, zmuszanie do udziału w eksperymencie medycznym nie jest nauką.

Skorupion

Sami się dziś u uśmiechają.

Skorupion

Skorupion

Wspomniane wcześniej doniesienia, tu akurat ze słonecznej Italii:

https://twitter.com/i/status/1617802358104420352

:

Udana

CytatZ moich znajomych licznik osiągnął już 5 osób zaszczepionych. W tym piękna i mądra dwudziestolatka znająca kilka języków, artystka plastyczka. 0 zgonów wśród niezaszczepionych.

Mam wokół dużo zaszczepionych i na razie nikt nie umarł.
Może niektórzy dostali placebo? Oby!
Ale bardzo dużo z nich choruje i z wielkimi objawami, i ciężko, na grypę.
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...

JacekK

Dostałem ten link z komentarzem: "Kto wziął szprycę, lepiej niech tego nie ogląda..."

Wystąpienie podczas 97 sesji niemieckiej Pozaparlamentarnej Komisji Śledczej ds. Koronawirusa
25 marca 2022 r.
Sami oceńcie:
https://gloria.tv/share/LZ3BeWjHGeSQ2rScnqY8e8XLq

Skorupion

Od dawna tego typu teorie krążą po świecie i jeszcze więcej, od skoku na kasę po diabelskie oznakowanie. Powiem, że ja do tej pory nie wiem w jakim celu została wywołana ta najbardziej świrnięta akcja w znanej nam historii ludzkości. Za to wiem, że na 100% nie ma to nic wspólnego z dbaniem o zdrowie ludzi.

Piotr

Cytat: Udana w 26-01-2023, 12:25
CytatZ moich znajomych licznik osiągnął już 5 osób zaszczepionych. W tym piękna i mądra dwudziestolatka znająca kilka języków, artystka plastyczka. 0 zgonów wśród niezaszczepionych.

Mam wokół dużo zaszczepionych i na razie nikt nie umarł.
Może niektórzy dostali placebo? Oby!
Ale bardzo dużo z nich choruje i z wielkimi objawami, i ciężko, na grypę.

Ciekawe, czy będzie wysyp nowotworów po tej szczypawce. Dużo się o tym mówiło jak były wprowadzane.