Skorupion
MO: nie stosuję
|
|
« Odpowiedz #2260 : 07-02-2024, 19:17 » |
|
Pan Jakub chciałby tłuc.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #2261 : 13-02-2024, 00:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #2262 : 13-02-2024, 11:08 » |
|
O jaka szkoda!
|
|
|
|
|
|
|
Gibbon
Wiedza:
|
|
« Odpowiedz #2263 : 13-02-2024, 11:53 » |
|
Powygrywali hulajnogi to teraz olewają, ignoranci.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciekawy_Świata
MO: IX-2010
Miejsce pobytu: Wrocław
|
|
« Odpowiedz #2265 : 17-02-2024, 14:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #2267 : 12-03-2024, 14:43 » |
|
Trochę długie, ale warto przeczytać. Ja znam dokładnie taki przypadek osobiście.
Angus Dalgleish: profesor onkologii w St George's Hospital Medical School w Londynie: ?Pod koniec ubiegłego roku zgłosiłem, że u pacjentów z czerniakiem, u których od lat utrzymywał się stabilny stan, wystąpił nawrót po pierwszej dawce przypominającej (trzecim zastrzyku). Powiedziano mi, że to był tylko zbieg okoliczności i trzeba było o tym milczeć, ale stało się to niemożliwe. Od tego czasu liczba moich pacjentów dotkniętych tą chorobą stale rośnie. W zeszłym tygodniu zaobserwowałem u moich pacjentów dwa kolejne przypadki nawrotu raka po szczepieniu przypominającym. . Skontaktowali się ze mną inni onkolodzy z całego świata, w tym z Australii i Stanów Zjednoczonych. Konsensus jest taki, że nie ogranicza się on już do czerniaka, ale po wstrzyknięciu dawki uzupełniającej obserwuje się zwiększoną częstość występowania chłoniaków, białaczek i nowotworów nerek. Dodatkowo moi koledzy zajmujący się rakiem jelita grubego zgłaszają epidemię nowotworów wybuchowych (tych, które objawiają się licznymi przerzutami do wątroby i innych miejsc). Wszystkie te nowotwory występują (z nielicznymi wyjątkami) u pacjentów, którzy zostali zmuszeni do przyjęcia dawki przypominającej przeciwko Covid-19, niezależnie od tego, czy chcieli, czy nie, dla wielu z nich, aby móc podróżować. Dlaczego więc występują te nowotwory? Supresja limfocytów T była moim pierwszym prawdopodobnym wyjaśnieniem, biorąc pod uwagę, że immunoterapia jest tak skuteczna w przypadku tych nowotworów. Jednak teraz musimy także rozważyć integrację plazmidu DNA i SV40 w promowaniu rozwoju raka, co jest jeszcze bardziej niepokojące w doniesieniach, że białko kolców mRNA wiąże p53 i inne geny supresorowe raka. Jest bardzo jasne i bardzo przerażające, że szczepionki te składają się z kilku elementów, które powodują doskonałą burzę w rozwoju raka u tych pacjentów, którzy mieli szczęście uniknąć zawałów serca, zakrzepów, udarów, chorób autoimmunologicznych i innych powszechnych reakcji niepożądanych po szczepionkach Covid.
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #2268 : 08-04-2024, 06:52 » |
|
I kolejny dżentelmen podążający za nauką:
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #2269 : 09-04-2024, 19:23 » |
|
Osobopostacie lewackie.
|
|
|
|
|
|
|
Udana
MO: 01.01.2014
Wiedza:
Miejsce pobytu: Wrocław
|
|
« Odpowiedz #2270 : 26-04-2024, 05:05 » |
|
Trochę długie, ale warto przeczytać. Ja znam dokładnie taki przypadek osobiście.
Angus Dalgleish: profesor onkologii w St George's Hospital Medical School w Londynie: ?Pod koniec ubiegłego roku zgłosiłem, że u pacjentów z czerniakiem, u których od lat utrzymywał się stabilny stan, wystąpił nawrót po pierwszej dawce przypominającej (trzecim zastrzyku). Powiedziano mi, że to był tylko zbieg okoliczności i trzeba było o tym milczeć, ale stało się to niemożliwe. Od tego czasu liczba moich pacjentów dotkniętych tą chorobą stale rośnie. W zeszłym tygodniu zaobserwowałem u moich pacjentów dwa kolejne przypadki nawrotu raka po szczepieniu przypominającym. . Skontaktowali się ze mną inni onkolodzy z całego świata, w tym z Australii i Stanów Zjednoczonych. Konsensus jest taki, że nie ogranicza się on już do czerniaka, ale po wstrzyknięciu dawki uzupełniającej obserwuje się zwiększoną częstość występowania chłoniaków, białaczek i nowotworów nerek. Dodatkowo moi koledzy zajmujący się rakiem jelita grubego zgłaszają epidemię nowotworów wybuchowych (tych, które objawiają się licznymi przerzutami do wątroby i innych miejsc). Wszystkie te nowotwory występują (z nielicznymi wyjątkami) u pacjentów, którzy zostali zmuszeni do przyjęcia dawki przypominającej przeciwko Covid-19, niezależnie od tego, czy chcieli, czy nie, dla wielu z nich, aby móc podróżować. Dlaczego więc występują te nowotwory? Supresja limfocytów T była moim pierwszym prawdopodobnym wyjaśnieniem, biorąc pod uwagę, że immunoterapia jest tak skuteczna w przypadku tych nowotworów. Jednak teraz musimy także rozważyć integrację plazmidu DNA i SV40 w promowaniu rozwoju raka, co jest jeszcze bardziej niepokojące w doniesieniach, że białko kolców mRNA wiąże p53 i inne geny supresorowe raka. Jest bardzo jasne i bardzo przerażające, że szczepionki te składają się z kilku elementów, które powodują doskonałą burzę w rozwoju raka u tych pacjentów, którzy mieli szczęście uniknąć zawałów serca, zakrzepów, udarów, chorób autoimmunologicznych i innych powszechnych reakcji niepożądanych po szczepionkach Covid.
A gdzie to zostało opublikowane?
|
|
|
|
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #2273 : 22-05-2024, 12:22 » |
|
A kto wie co się dzieje z Wizjonerem Zdrowia?
|
|
|
|
|
|
|
Spokoadam
MO: 07-04-2011 do 01-06-2013
Wiedza:
Miejsce pobytu: Świat
|
|
« Odpowiedz #2274 : 22-05-2024, 13:47 » |
|
Are you toking to me ? .
|
|
|
|
Dopadło mnie zdrowie.
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #2275 : 22-05-2024, 14:56 » |
|
Chciałeś napisać "Are you talkin' to me?" Było blisko.
|
|
|
|
|
|
|
Spokoadam
MO: 07-04-2011 do 01-06-2013
Wiedza:
Miejsce pobytu: Świat
|
|
« Odpowiedz #2276 : 23-05-2024, 12:44 » |
|
How dare you ? "Greta"
|
|
|
|
Dopadło mnie zdrowie.
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #2277 : 28-05-2024, 12:23 » |
|
Znalazła się zguba:
"Były minister zdrowia w rządzie Mateusza Morawieckiego, Adam Niedzielski usłyszał zarzut przekroczenia uprawnień za upublicznienie informacji o lekach zażywanych przez jednego z lekarzy. Za czyn grozi kara do trzech lat pozbawienia wolności".
|
|
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #2278 : 03-06-2024, 15:46 » |
|
Dla ciemnoty podążającej za nauką. [url=https://postimg.cc/0zgp1TGK]
|
|
« Ostatnia zmiana: 03-06-2024, 15:52 wysłane przez Skorupion »
|
|
|
|
|
Skorupion
|
|
« Odpowiedz #2279 : 17-07-2024, 08:10 » |
|
Oczywiście, że winien covid, a nie jak nienawistnicy, szury w aluminiowych czapeczkach, ludzie nie podążający za nauką, płskoszczepionkowcy, antyziemcy i trolle Putina wypisują, że winna przebadana i bezpieczna w 100% szczepionka.
|
|
|
|
|
|
|
|