Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Kandydat na prezydenta RP

Zaczęty przez Tomasz_Dudek, 09-04-2020, 15:27

Gibbon

Rafalecito

" border="0

A tu ładne podsumowanie.

Skorupion

Na mój głupi rozum Duda wygra, bo ma wygrać. Jak to w demokracji decyzje już gdzieś tam zostały podjęte. Reszta jest marnej jakości teatrem, zobaczymy czy będę miał rację.

Mistrz

Duda wygra, bo więcej jest wnuków akowców od wnuków ubeków.
Jeśli nie wiesz nic, dasz sobie wmówić wszystko

Luciano

Ciekawy wywiad z Andrzejem Dudą:
https://www.youtube.com/watch?v=Izxj72bg4A4

W szczególności polecam odpowiedź na pierwsze pytanie (szczepienie) i radzę przewinąć pierdu pierdu prowadzącego z początku nagrania. Na tym samym kanale można znaleźć wywiad z Rafałem Trzaskowskim, ale nie wiem czy warto, bo szkoda mi godziny na słuchanie farmazonów.
Lepiej się z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć.

Gibbon

Nie najlepszy czas na krytykę Dudy, ale i jemu farmazonów nie brakuje.

Piotr321

Cytat: Mistrz w 10-07-2020, 18:03

Mistrzu, wojna się skończyła 75 lat temu, tak dla uczciwości.

Skorupion

Skąd ty się urwałeś? Twoje posty przypominają mi twórczość przedszkolaka.

Mistrz

Cytat: Piotr321 w 10-07-2020, 21:26

Mistrzu, wojna się skończyła 75 lat temu, tak dla uczciwości.

W wyborach powinny uczestniczyć osoby z minimum 50 IQ.

Piotr321

Ale jest demokracja, niestety...

Piotr321

Najlepiej byłoby spytać akowców co o tym sądzą a nie posługiwać się często zmarłymi do swoich partykularnych celów. Bo żyjący i Ci co powoli odchodzą dają inne świadectwo niż podaje Mistrz. Co na to ich krewni? To jest czysta manipulacja.

Piotr321

A posługiwanie się argumentami typu IQ w stosunku do innej osoby świadczy o kompleksach i wymaga przyjrzenia się sobie.

Mistrz

Skorupion

Cytat: Piotr321 w 11-07-2020, 08:42
A posługiwanie się argumentami typu IQ w stosunku do innej osoby świadczy o kompleksach i wymaga przyjrzenia się sobie.

Ale Mistrz ma rację, niezależnie od sympatii politycznych. Przejrzyj swoje posty, bije z nich infantylizm i brak bystrości. Nie każdy może być Einsteinem, za to na pewno masz inne zalety. Może umiesz tańczyć albo kochasz zwierzęta.

Piotr321

Ale Mistrz ma rację, niezależnie od sympatii politycznych. Przejrzyj swoje posty, bije z nich infantylizm i brak bystrości. Nie każdy może być Einsteinem, za to na pewno masz inne zalety. Może umiesz tańczyć albo kochasz zwierzęta.
[/quote]

Nie podlizuj się, rzepie.

Gibbon

Poznasz zakompleksionego, debilnego (poza IQ) po "argumentach" jego:

Czaskoski rzepie już zakreślony?

Skorupion

Mogło by się wydawać, że Piotr321 ma natręctwo związane z lizaniem, ale nie, to jest typowy zwrot przedszkolaków i uczniów pierwszych klas szkoły podstawowej. Słynna obelga brzmi: "nie podlizuj się pani".

Cytat: Piotr321 w 12-07-2020, 14:27

Nie podlizuj się, rzepie.
[/quote]

Widzisz Piotrze321, nawet wklejenie cytatu jest dla ciebie wyczynem ponad siły. Można niby pracować nad sobą, najlepsze wyniki jednak taka praca daje do okresu dojrzewania. Później coraz trudniej.

A kiedy ostatni raz w historii Polski podjęliśmy ważną, strategiczną decyzję samodzielnie?

Mistrz

No, to Polska uratowana przed ubogaceniem! Cieszcie się!

Gibbon