Aktualności:

Sklep Biosłone --> wejdź

Józef Słonecki

Zaczęty przez Poziomek, 21-10-2020, 11:03

Gosia

Jakiś czas mnie tu nie było, wchodzę, żeby poczytać o occie jabłkowym i trafiam na taką ogromnie smutną, niespodziewanie zaskakującą wiadomość. Dziękuję panie Józefie za wszystko co pan dla nas robił.                       
Odpoczywaj w spokoju.

Inga

Już od dłuższego czasu nie zaglądałam na forum i dzisiaj trafiłam na tę smutną informację.
Bardzo dużo nauczyłam się z książek Pana Słoneckiego i wyniosłam z tego forum. Dziękuję.
Wyrazy współczucia dla rodziny.

Lodziuniag

Dziękuje Panie Józefie za wszystko. Smutno tu będzie bez Pana. Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie....

Marita03

Teraz to trzeba wspierać fundację, aby strona przetrwała, to się Mistrzowi należy.
marita

Barbarka15

Bardzo smutna wiadomość. Nie byłam na forum już dawno. Moja teściowa ma objawy koronowirusa i właśnie po to tu weszłam, aby przypomnieć sobie jak zrobić pomocną miksturę - kaszlox. Zawsze biosłone było moją podporą.
Barbara

Kate

To już rok, jak nie ma pana Józefa wśród nas. Czas szybko leci, ale wspomnienia  wciąż żywe. Łza kręci się w oku.

Przy okazji wielkie podziękowania dla członków Fundacji za kontynuację dzieła pana Józefa. 

Poziomek

Tak, ten rok minął mi bardzo szybko.
Józef praktycznie codziennie przewija się w moim życiu, przy rozmowach z pacjentami.
Zostawił nam ogrom wiedzy, dzięki czemu nurt Biosłonejski może istnieć nawet po śmierci jego założyciela.
Tęskno tylko do rozmów i żartów z Józefem.

Machos

Cytat: Poziomek w 19-10-2021, 18:26
Zostawił nam ogrom wiedzy, dzięki czemu nurt Biosłonejski może istnieć nawet po śmierci jego założyciela.

Istnieje i istnieć będzie! wielu dzięki Józefowi odzyskało zdrowie, obudziło się ze snu.
Zamiast się badać, lepiej wypić miksturę oczyszczającą, najlepsze świadectwo badania organizmu, które w przypadku istniejących chorób widać po objawach. Machos.

Darko

Armest

Hej, jakie 72 ???
Po śmierci dalej już wieku nie liczymy...  Pan Słonecki nie dożył 71 roku, skończyłby 71 lat w grudniu.

Andrzej0203

Pan Józef włożył wiele wysiłku, aby pomagać ludziom a dzięki bioslone również i uświadamiać czym jest zdrowie, w przeciwieństwie do skorumpowanego świata,,medycyny".

Marita03

Panu Józefowi Słoneckiemu  ja i moi bliscy wiedzą, co to znaczy dbać o zdrowie. Zawdzięczamy mu wiele. Na zawsze zostanie w mej pamięci. To był NIEZWYKŁY CZŁOWIEK.
marita

Helusia

Długo mnie tutaj nie było, doznałam szoku, odeszło tylu wspaniałych ludzi, widać Stwórca ich potrzebuje.
"Panie świeć nad jego duszą"
Najcenniejsze, co możesz podarować innym, to mądrość

Poziomek

Dziś minęły 3 lata odkąd Józef nas opuścił.
Dalej zdarzają się telefony od ludzi którzy nie wiedzieli, że odszedł i opowiadają mi jak Józek im uratował życie.
W międzyczasie urodziła się jego trzecia wnuczka która bardzo go przypomina :)
Trzymaj się przyjacielu.

Kate

Panie Józefie- pamiętamy.

Mbogdan

Najważniejszym przesłaniem pana Józefa jest to, że wszystkie choroby mają związek z toksemią i trzeba  zdobywać wiedzę jak postępować żeby nie niszczyć swojego zdrowia toksynami.
Wydaje mi się, że pan Józef chciałby żeby to przesłanie dotarło do jak najwięcej osób.

Ja jestem dobitnym przykładem prawdziwości tego przesłania. Upoważniam KAŻDEGO do przedstawienia mojej sytuacji  zdrowotnej w mediach. Jestem gotów upublicznić mój wizerunek dla przedstawienia mojej sytuacji zdrowotnej. Mój brat był w zakładzie zamkniętym z diagnozą schizofrenia, a jestem pewny, że miał boreliozę, bo był u mnie jak prowadziłem produkcję pieczarek i wiem, że miał objawy późnej boreliozy. W tym wypadku sprawdza się przesłanie pana Józefa, że choroby psychiczne maj przyczynę somatyczną.
Ta wiedza rozpowszechniona może wiele osób uchronić od nieszczęść.
Wątek AndrzejaEM jest pouczający jak trudno zdiagnozować boreliozę, wystarczy przeczytać ostatnią stronę.

Udana

Mnie nadal trudno uwierzyć, że Mistrz umarł.
Pamietam w modlitwie, bo wierzę w życie wieczne.
Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku...

Kalina

Mistrza trudno zapomnieć.

W moim życiu nadal istnieje. Na pułkach stoją książki, czasami zaglądam i odkrywam nowe informacje.

Kiedy zapędzam się za daleko w jakichś tematach to przypominam sobie powiedzonka Mistrza.

Asia61

Fakt. Pana Józefa nie da się zapomnieć, szczególnie wtedy, gdy usiłujemy pomagać innym w zrozumieniu prawdy o zdrowiu i zdrowieniu, oraz o objawach chorobowych, które chorobami nie są. O tendencjach i nawykach ludzi do blokowania tychże objawów, zamiast usuwania przyczyn. Ręce i nogi opadają nieraz jak płetwy, ale się nie poddaję. :) Cieszę się, że w trudnych momentach mogę zawsze podlinkować im jeden lub drugi artykuł z Portalu, lub cały rozdział o Odżywianiu. Świadomość tych procesów wolniutko się jednak podnosi i to jest pocieszające. Cytuję wiele zwrotów używanych przez pana Józefa, które są moimi deskami ratunkowymi w trudnych dyskusjach.
Zdrowie fizyczne i stan psychiczny człowieka są ze sobą ściśle powiązane.

- Awicenna